Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Başlığa cevap; Köpekler havlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Zikko said: 0- taksiciler 4- muavinler Esh said: Olm dunyanin en pust insanlari : 1- menejerler 2- emlakcilar gümrükçüler avukatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 xaty said: emlakçılar en ahlaksız ticaret yapanlar olabilir belki adamlar dolandırıyor, bahaneleri ve kendilerine göre geçerli sebepleri de var ve kimsenin bir şey dediği yok adamlara. legal dolandırıcılık sosyal mühendissen emlak bürosunda bir işe başlayabilirsin rahatlıkla Marty said: atakoyde bi emlakci var, gidiyor kendisiyle anlasmamis evlere kapicidan falan anahtar alip emlakciyim diyip giriyor kendi reklamini yapistiriyor cama. sonra yutturabildigine evi gosterirken imza attiriyor benden baskasindan tutarsan % bilmemkac komisyonumu alirim diye. evin sahibi veya calistigi emlakcisi baska yer oldugunu ogrenince dogal olarak baskasindan tutuyor evi. sonra davayla aliyor parasini. ev sahibiyle anlasmamis vs farketmiyormus. milleti otturuyorlar boyle satmadiklari/kiralamadiklari evlerden komisyon alarak. bu emlakçıların imzalattıkları kağıtların geçerliliğini hep merak etmiştim. gerçekten o şekilde dolandırabiliyorlar mı insanları, dava ile Abi esasen sözleşmenin noter tasdikli olması gerekiyor ama mahkemelerde daha önce tasdiksiz sözleşmeler delil olarak kabul edilmiş, emsal var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 noter tasdikli olması sadece orjinal olmasını göstermiyor mu? alan kişi evet imzaladım onu, kabul etmiştim dediyse mahkeme kabul etmiştir de alan kişi yoo ben öyle bi sözleşme imzalamadım derse farklı olmaz mı? (hukuk-0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kesin anhora açmıştır demiştim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Evi bi sure bir emlakci uzerinden satisa kiraya cikarirsan , o sure bitimine kadar ya o emlakci satacak evi ya sen kendin satacakain. Baska araciyla satilirsa ganklerler bu ne demek la. sabah sabah basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 A emlakcisina gidiyosun, benim evi sat diyosun. Sure belirlerniyor atiyorum 3 ay. Bi kaat imzaliyosun reami. Bu ev a emlakcisi tarafindan satisa sunulacaktir gibi. Sonra b emlakcisi sana musteri buldum ben diyip geliyo o yasal sure icinde. Sen de yagli musteriyi kacirmamak icin Evi aninda satiyosun falan. A emlakcisi diyo ki bu benim hakkimdi ibne, yasal yollara basvuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ama genelde soyle oluyo, b emlakcisi gisip a ile anlasiyo, komisyonu kirisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hıa anladım. ama bazıları exclusive anlaşıyo bazıları çoklu. heralde bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu benim dedigim anlasmazlik sokak arasi emlakcilarinda oluyo. Marka emlakcilarda bu olmuyo, evlerin rakamlari arttikca komisyon ve hukuki araclar da gucleniyo. O yuDen remaxlar falan cok guvenilir. Ama sokuyolar alana da satana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 emlakçılar en dürüst, en güvenilir esnaflardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bizim tabidik bi emlakci galaxy note 3 kaparoyla calisiyo mesela. Evi mi satacaksin , onceden bi samsung yolluyosun, o sana evi satarken 500 lirasini iade ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yani şimdi emlakçıya vermiş olsa bile direk evin sahibini bulup kiralasan emlakçı bişey yapamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Teyzeme verdim diyosun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 valla puşt olmayan emlakçı para kazanamaz ya türkiye'de. keza emlak alıcılarının/satıcılarının da yarısı puşt olduğu için çok sırıtmıyor denklem. annem emeklilik sonrası semi-pro emlakçılık yapıyor. valla sene de 5 evle ilgili iş zor yapabilmişlerdir, yalan dolan kurnazlık sıfır çünkü. öte yanda büyük kuzenlerden birisi tam puşt, adam çalıştığı emlak şirketinde türkiye birincisi oldu, yardırıyor bayağı şimdi sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu isin expert'i gm trader anhora'ya sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mal said: yani şimdi emlakçıya vermiş olsa bile direk evin sahibini bulup kiralasan emlakçı bişey yapamıyor mu? bunu yapınca biz mi puştluk yapmış oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 anhora başlığı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 xaty said: emlakçılar en ahlaksız ticaret yapanlar olabilir belki adamlar dolandırıyor, bahaneleri ve kendilerine göre geçerli sebepleri de var ve kimsenin bir şey dediği yok adamlara. legal dolandırıcılık sosyal mühendissen emlak bürosunda bir işe başlayabilirsin rahatlıkla Marty said: atakoyde bi emlakci var, gidiyor kendisiyle anlasmamis evlere kapicidan falan anahtar alip emlakciyim diyip giriyor kendi reklamini yapistiriyor cama. sonra yutturabildigine evi gosterirken imza attiriyor benden baskasindan tutarsan % bilmemkac komisyonumu alirim diye. evin sahibi veya calistigi emlakcisi baska yer oldugunu ogrenince dogal olarak baskasindan tutuyor evi. sonra davayla aliyor parasini. ev sahibiyle anlasmamis vs farketmiyormus. milleti otturuyorlar boyle satmadiklari/kiralamadiklari evlerden komisyon alarak. bu emlakçıların imzalattıkları kağıtların geçerliliğini hep merak etmiştim. gerçekten o şekilde dolandırabiliyorlar mı insanları, dava ile Abi ablamın arkadaşının başına gelen şu; bir emlakçıyla ev geziyorlar klasik yukarıda bahsedilen kağıt imzalanıyor vs. ama sonra bu emlakçıyla gesdikleri evleri beğenmiyorlar başka bir emlakçıyla gezdikleri bir evi tutuyorlar, bir iki hafta sonra kağıt imzalatmış olan ilk emlakçı arıyor bunları "naptınız ev işini aramadınız dönmediniz" derken sohbet etmeye başlıyorlar emlakçı nerede ev tuttuklarını kaça tuttuklarını soruyor bunlar da samimiyetine güvenip cevap veriyor. bir ay sonra mı iki ay sonra mı ne mahkeme celbi geliyor oturdukları eve, şerefsiz adresin bilgilerini aldıktan sonra gitmiş "onlara bu evi ben gösterdim gidip başkasından tutmuşlar" diye mahkemeye veriyor sonra uğraşıyorlar işte evi göstermiş olan emlakçı ev sahibi falan. sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama vergi tabelası olan bir emlakçıysan sadece söze dayanarak bile mahkemeye gidip dava açabiliyor ve tazminat alabiliyorsun böyle saçma bir uygulama varmış ha çok şükür ben düzgün emlakçılara denk geldim hiç sıkıntı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Oyle sacma sey mi olur lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Imzaladiklari kagit A evi icin, B evini tutmus olmasi o emlakciyi baglamaz. Ha imzayi taklit edip adresi yapistirdilarsa kagida, evrakta sahtecilik 3 aydan basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sözleşme gibi birşey imzalatmıştır. ev satarken yapıyorlar çünkü onu. yani bu evi ben satacağım, benden başka emlakçıyla anlaşmayacaksın diye. aynı şekilde sana ben ev bulacağım senin emlakçım benim gibi bi sözleşme vardır kesin. onu imzalatıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Oyle bi kaat yok. Evlendirme dairesi mi lan bu, olene kadar evini benden alacaksin diye kaat mi olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Ama ev alanlar da pust satanlar da, Evi emlakci uzerinden bulu pgidip ev sahibiyle anlasmaya calisiyo falan. O yuzden emlakci satin alandan komisyon falan alamiyo artik , hakki olmasina ragmen. Ama sene 2015te emlakcilik nedir mk. abi emlakçı dediğin evi kiralayıp/satıp kenara çekilen olmamalı, emlakçı dediğin ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya gelmemesi için olan bir hizmet sağlayıcısı da bizde böyle işlemiyor. bizde illa ev sahibi ve kiracı yüzyüze gelmeye çalışıyor. keza emlakçı dediğin aracıdır, adi üstünde "aracı" benim bir önceki emlakçım kiraya zam geleceği dönem aratıp "tefe tüfeye göre kiranız şu olmuştur, evle ilgli bir sıkıntınız var mı" falan diye sormuştu ki evle iligli bir sıkıntı olsa ben ev sahibine değil direk emlakçıya telefon ediyordum. adam gerçekten kurumsal kafayla yaklaşıyordu işe, ev sahibini toplasan 3 kere görmüştüm. şimdiki ev sahiibmle kandillerde bayramlarda bir de kira artımında telefonlaşıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bence oglan anlatamadi mevzuyu, baska bi is var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar