Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yekta umut jem gibi adamlara Türkiye ligi ortalaması üzeri SÖZLEŞME yaparsan satacak Adamı nah bulursun. Şu adamları alma hatta Türkiye kupası fln katılma yedekleri daha genç ve ucuz olan çocuklara yönel al sana vizyon
Mesaj tarihi:
KAPAQQQQQQQQQQQQ
madcow said:

Gecen sene 4. yıldız alınca varolan formalara yıldız dikip satmıslardı iste o formadan artanlar. Hatta hep beraber gulmustuk o yıldızın pozisyonuna. Sanki biraz gec kaldınız.

http://mdcdn.webaslan.com/img/2015/07/23/galatasarayin-yeni-sezon-1b651_400.jpg
Mesaj tarihi:
nike'ın us sitesinde üç yıldızlıydı zaten, tr'e gelince 4.yıldızı yamamışlar. bu ilk batch formalar bitene kadar yıldız bu şekilde olur herhalde. ama yukarıdan aşağıya kadar parçalı yapmaları da şaka gibi ya
Mesaj tarihi:
Korkunc ya. Hakkaten korkunc. Seneye bu aralar izliycez iste fenerbahce 4. yıldızını aldıgında bunun reklamı nasıl yapılıyor suyu nasıl sıkılıyor para nasıl akıyor.
Mesaj tarihi:
Al benden de o kadar. Hatta biz kendi tasarımlarımızı yapıp öyle kandıralım kendimizi.

Parçalı Çubuklu bi forma olmalıydı seçeneklerde en basitinden
Mesaj tarihi:
tellesi'de satın melo'da gitsin hatta

solda ne olduğu belirtsiz carole ortada selcuk-hamit izleyelim

sneijder'de juventus'a gitsin bilal oynar
Mesaj tarihi:
Bu yildizlari boyle yapmayi kim akil etmis bari soylesinler de bilelim

Bi kisi de cikip yildizlarin sekli fena degil aslinda yahu dese kimin fikri oldugunu anlayacagiz

Bu kadar zevksizlik olmaz
Mesaj tarihi:
Podolski ve burak kapışmışlar .
Antremanda burak pas etmıyor diye çıkmış olay .
Sneijder de çok sinirliymiş
ilk 3 hafta deplasman 3. hafta trabzon .
Bu 3 hafta arka arkaya puan kaybedersek yönetim erkenden
gider sanırım.
Mesaj tarihi:

Yıldızlar formalar daha önceden basıldığı için böyle. Ancak forma pek iyi olmamış.

Ben siyah formayı beğendim. Bir de siyah fermuarlı bir ürün var o çok hoşuma gitti.

Mesaj tarihi:

Forma üretimine çok önceden başlandığından maalesef ilk parti ürünlerin yıldızları bu şekilde olacakmış. Daha önce de Münih formasında da aynı şekilde çıkmış daha sonra yanlarına eklemişler.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...