madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Fenn'e goruntu gec gidiyor galiba. Ayrıca su duruma dusmemizi saglayan herkesin de allah gani gani belasını versin. Hollandalı ya diye random adam teknik direktor mu olur arkadas.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 fenn said: 4 hafta sonunda galip geliyoruz. Bayragi alip sokaga cikiyorum ben Derken gol yemisiz :D Sagol dursun ozbek!!! Ve emegi gecenler
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Masticore said: 1-1 mi bitti şaka mi lan ahahaha
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 fenn said: fenn said: 4 hafta sonunda galip geliyoruz. Bayragi alip sokaga cikiyorum ben Derken gol yemisiz :D Sagol dursun ozbek!!! Ve emegi gecenler 1-1 için de çıkabilirsin aslında ya
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 teletex lider takimin sorumlulugu. Zegna said: Teletex yokmu ahaha
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Aga bu nedir ya? Dalga geçiyor herif resmen. http://www.sporx.com/g-saray-yoneticisinden-olay-sozler-SXHBQ533496SXQ Çıldırtacak bu yönetimin pişkinliği. Delireceğim bir gün cidden. "Hollandalı" Daha göreve getirdikleri hocanın adını bilmiyorlar ya
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 macin hakki beraberlikti hatta rize nin ataklari daha etkiliydi ama golculeri yok mlsf
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bir beşiktaşlı olarak galatasaray'ın bu haline üzülüyorum. şu liselilerden kurtulmaları gerekiyor.
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 beyker ayıp oluyor bizi kendi başımıza bırakın anadolu takımıyız artık biz silin bu başlığı
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 nileppezdel said: Aga bu nedir ya? Dalga geçiyor herif resmen. http://www.sporx.com/g-saray-yoneticisinden-olay-sozler-SXHBQ533496SXQ Çıldırtacak bu yönetimin pişkinliği. Delireceğim bir gün cidden. "Hollandalı" Daha göreve getirdikleri hocanın adını bilmiyorlar ya Adam "GS'nin hedefi şampiyon olmaktır, şampiyon olamadıktan sonra 2. 3. olmak fark etmez" demiş. Gören de 2. 3. oluyoruz sanacak :)
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 onumuzdekinden sonraki sezon da avrupaya gidemedigimizde anlar.
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 maçları izlemiyorum nasıl huzurluyum yemin ederim. izlemeyin abi bırakın. seneye zaten takımın yarısı gider. başkan falan da kalmaz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 GSnin geçen seneki oyunu da buna benzerdi ya. Ama hedefi olduğu için daha motive olup daha az gol yiyodu. Hedefsiz kaldığı için salmış durumda herkes.
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 motivasyon cok onemli, motivasyonu tam random 11 super lig topcusu her takimi yener gene ayni ligde. fener medyasi da motivasyon kirma isini layikiyla yapiyor. basta hoca olacak ki buna izin vermesin. bunlar bize cimleri yedirirken, engin'i delirtirken, yenik durumda bizi 10 kisi birakirken, ki sonra iki tane caktik. basta adam gibi adam olacak. kendini cumhuriyet sanan curumus yapiya dersini verecek ve turk futbolunu yuceltme gorevini ustlenen besiktas'imizin yan cephesinde savasmalari gerektigini anlatacak adam lazim. bak o zaman 12 tane pisirigi nasil yeniyoruz
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Ne kadar doğru bilmiyorum da https://pbs.twimg.com/media/CgFLKkDUAAAu8xR.jpg
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Ya bu sardalyaya biraz et falan yedirin yazik nolmus.
Öne çıkan mesajlar