Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Liebe said: alamazdın, zaten size gelmeden önce en pırıltılı olan sağbeki aldınız işte, büyük usta tarık. ondan önce de yine aynı mevkide oynayabilen görev adamı veyseli aldınız. gördük yani yok türkiyede öyle kaliteli sağ-sol bek fazla. olanlar da bize geliyor işte sdsfds olsa banko ilk 11 oynatacağın adamlar hasan ali (tellesi savunmada keser hücumda koşmak dışında bi marifeti pek yok) ve şener bizde yedek. şener yedek kalmayabilir tabi onu görücez. Yerliler beni ilgilendirmez ki bu saatten sonra. Ama maalesef yönetimleri ilgilendiriyor. Menajerlerin ekmek yemesi lazım.
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mancini Burak'ı istiyormuş. Şu Ramazan da bir hayır işler mi acaba ?
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Gökhanın takımda ağırlığı çok fazla ya, o herif yedeği olarak çürüyecek. Daha önce Orhan Şam vs alındıda ne oldu.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mancini hırs yapmış gerçi mancini adam gibi adamdı adamı hayat küstürdük http://galeri12.uludagsozluk.com/532/roberto-mancini_606904.jpg şu maçta yerlilerin yaptığı satışın haddi hesabı yok şimdi aklıma geldi de selçuk garanti sevgilisine gitmiştir o maçtan önce hazır ingilitereye gelmişken maçın da içine etmişti
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bana hikaye anlatmayın. Mancini ilk geldiğinde yapılan yorumları hatırlıyorum. Mükemmel kadromuz var, ligin en iyi kadrosu bizde ama Terim oynatamıyor demişti herkes.
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bu arada Tanman, Soldado ile ilgilenmiyoruz, Niasse listemizin ilk sırasında diye açıklama kasmış. Bir insan çapsız olduğunu bu kadar belli etmez.
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sarı kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giyen Hürriyet yazarı Hakan Ünsal, TRT Spor'da yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural'ın Galatasaray'a transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi. Vizyon devam ediyor.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 h4mz4 akhisarı küme düşürmeye ant içmiş. resmen leechledi takımı. bizde bu kadro ile seneye uefaya girdik giremedik diye tartışırız.
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sdljfhdsl akhisar ne abi ya. adamın başka bildiği topçu yok tabi sadece akhisarlıları biliyor. evine digiturk alsın bari premier lig falan filan takip etsin.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 REIS RUHUNU GÖNDER http://store.donanimhaber.com/39/49/89/394989FD29353EEAE304577DA636D8B5.jpg
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben Haldun Üstünel'in transferlerini de pek beğenmiyordum açıkçası. Adama stoper ve defansif orta saha diye yalvarırken Avrupa'dan gidip Dos Santos ve Jo ile dönüyordu. BAM üçlüsü o dönem bir araya gelmişti ama açıp bakıyorum ilerde Baros, Kewell, Keita, Nonda, Dos Santos vs. ilginç bir futbol aklı vardı adamın.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hamza transfer listesi diye akhisarın 11 i vermiş
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Cüneyt Tanman " İlk hedefimiz Niasse" demiş. Yuh ya bu Hamza TR den başka yerde ki futbolcuları cidden tanımıyor.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hedefe bakıyorum. sonra açıp kadronuzu 10 numaranıza ve 1 numaranıza bakıyorum. ..............................................
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Muslera'yı biz alsak ya, neyse parası verelim
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yöneticilere “Sabri’yle sözleşme imzalanmasını istiyorum. Çünkü o Galatasaraylı. Kadro dışı kalmasına rağmen tek laf etmeden çalıştı ve takıma girdikten sonra da şampiyonlukta pay sahibi oldu. Tarık’ı bile transfer ederken 5 milyon Euro harcanıyorsa Sabri bu parayı neden almasın? Bu parayı ona verin. Benim bu kadar da kredim yok mu?” dediği öğrenildi. Bunun üzerine yönetim Sabri’yi çağırdı ve Hamzaoğlu’nun belirlediği miktarda paraya imzayı attırdı.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 "Max Damage" said: Ben Haldun Üstünel'in transferlerini de pek beğenmiyordum açıkçası. Adama stoper ve defansif orta saha diye yalvarırken Avrupa'dan gidip Dos Santos ve Jo ile dönüyordu. BAM üçlüsü o dönem bir araya gelmişti ama açıp bakıyorum ilerde Baros, Kewell, Keita, Nonda, Dos Santos vs. ilginç bir futbol aklı vardı adamın. Takımda (sezonu kapatmamış) forvet yoktu Jo ve Dos Santos alınırken, Arda'yı santrafor oynatıyorduk.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 jo ve dos santos iyi transferlerdi aslında ama işte şimdi selçuk neyse o zamanda arda oydu.fb maçında bom boş pozisyonda dos santos a pas atmadığını hatırlıyorum.aynısını bu sene selçuk yapmıştı asflahsf
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Jo'yu doğru düzgün forma şansı bile bulamaz ve Avrupa maçlarına çıkamazken üstelik de ortalama performansı da fena değilken mağlubiyet sonrası bara gitti diye taraftar yuhalamıştı, hiç unutmuyorum. Adam şaşırmış çevresindeki oyunculara "Beni mi yuhalıyorlar?" diye sormuştu anlamamıştı bile. Böyle de saçma sapan bir taraftarımız var.
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Niasse kiralık olarak bitmiş... Elalem Eto'yu bitiriyor. Biz Niyazi'ye talim.
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 niasse kesin efsane oynar o kadar laf söyledik diye. alma demiyorum ama önce büyük transferi yap sonra niasse bilal falan ekle çerez niyetine
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 fb nani getirirse o zaman görücekler niyaziyi sabriyi 2. AR YU PILAYER vakası yaşanır
Öne çıkan mesajlar