Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

alamazdın, zaten size gelmeden önce en pırıltılı olan sağbeki aldınız işte, büyük usta tarık. ondan önce de yine aynı mevkide oynayabilen görev adamı veyseli aldınız. gördük yani yok türkiyede öyle kaliteli sağ-sol bek fazla. olanlar da bize geliyor işte sdsfds

olsa banko ilk 11 oynatacağın adamlar hasan ali (tellesi savunmada keser hücumda koşmak dışında bi marifeti pek yok) ve şener bizde yedek. şener yedek kalmayabilir tabi onu görücez.

Yerliler beni ilgilendirmez ki bu saatten sonra. Ama maalesef yönetimleri ilgilendiriyor. Menajerlerin ekmek yemesi lazım.
Mesaj tarihi:
mancini hırs yapmış

gerçi mancini adam gibi adamdı
adamı hayat küstürdük

http://galeri12.uludagsozluk.com/532/roberto-mancini_606904.jpg

şu maçta yerlilerin yaptığı satışın haddi hesabı yok

şimdi aklıma geldi de
selçuk garanti sevgilisine gitmiştir o maçtan önce
hazır ingilitereye gelmişken
maçın da içine etmişti
Mesaj tarihi:
Sarı kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giyen Hürriyet yazarı Hakan Ünsal, TRT Spor'da yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural'ın Galatasaray'a transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Vizyon devam ediyor.
Mesaj tarihi:
sdljfhdsl akhisar ne abi ya.

adamın başka bildiği topçu yok tabi sadece akhisarlıları biliyor. evine digiturk alsın bari premier lig falan filan takip etsin.
Mesaj tarihi:
Ben Haldun Üstünel'in transferlerini de pek beğenmiyordum açıkçası. Adama stoper ve defansif orta saha diye yalvarırken Avrupa'dan gidip Dos Santos ve Jo ile dönüyordu. BAM üçlüsü o dönem bir araya gelmişti ama açıp bakıyorum ilerde Baros, Kewell, Keita, Nonda, Dos Santos vs. ilginç bir futbol aklı vardı adamın.
Mesaj tarihi:
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yöneticilere “Sabri’yle sözleşme imzalanmasını istiyorum. Çünkü o Galatasaraylı. Kadro dışı kalmasına rağmen tek laf etmeden çalıştı ve takıma girdikten sonra da şampiyonlukta pay sahibi oldu. Tarık’ı bile transfer ederken 5 milyon Euro harcanıyorsa Sabri bu parayı neden almasın? Bu parayı ona verin.
Benim bu kadar da kredim yok mu?” dediği öğrenildi.

Bunun üzerine yönetim Sabri’yi çağırdı ve Hamzaoğlu’nun belirlediği miktarda paraya imzayı attırdı.
Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Ben Haldun Üstünel'in transferlerini de pek beğenmiyordum açıkçası. Adama stoper ve defansif orta saha diye yalvarırken Avrupa'dan gidip Dos Santos ve Jo ile dönüyordu. BAM üçlüsü o dönem bir araya gelmişti ama açıp bakıyorum ilerde Baros, Kewell, Keita, Nonda, Dos Santos vs. ilginç bir futbol aklı vardı adamın.

Takımda (sezonu kapatmamış) forvet yoktu Jo ve Dos Santos alınırken, Arda'yı santrafor oynatıyorduk.
Mesaj tarihi:
jo ve dos santos iyi transferlerdi aslında ama işte şimdi selçuk neyse o zamanda arda oydu.fb maçında bom boş pozisyonda dos santos a pas atmadığını hatırlıyorum.aynısını bu sene selçuk yapmıştı asflahsf
Mesaj tarihi:
Jo'yu doğru düzgün forma şansı bile bulamaz ve Avrupa maçlarına çıkamazken üstelik de ortalama performansı da fena değilken mağlubiyet sonrası bara gitti diye taraftar yuhalamıştı, hiç unutmuyorum. Adam şaşırmış çevresindeki oyunculara "Beni mi yuhalıyorlar?" diye sormuştu anlamamıştı bile. Böyle de saçma sapan bir taraftarımız var.
Mesaj tarihi:
niasse kesin efsane oynar o kadar laf söyledik diye. alma demiyorum ama önce büyük transferi yap sonra niasse bilal falan ekle çerez niyetine
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...