df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 özerin el yok hadi itiraza verdi diyelim ikincisi dünyanın en yalan sarısı. ikinci kırmızıyı da hadi itiş kakışa verdi diye mazur görsek son penaltı penaltı değil. öncekilerin birikimi ile de birleşince adam sinirlenmiş. 4. de yine daha da sinirlenip verdiği tepki fln. yani hakem düzgün olsa trabzonlular da o kadar sinirlenip tahrik etmeyecek. sonuç olarak rezil maç yönetmiş. artık iyi niyetle hata yapar o da insan fln diyemiyorum. her hafta her maç aynı şeyler. hakemimiz yok diyip yabancı hakemlere izin verilmesi lazım artık. en azından gs fb bjk takmaz adam psikolojik baskısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Bir insanın digerini vurmasını nefsi mudafa dısında haklı bir sebebi olabilecegini dusunen varsa bir daha konusmayalım zaten. O kafayla cok bisey olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Suan maratonda galatasaryın penaltısının nası oldugunu gosterdi. Kale arkasında toptan once umuta net vurdugu gozukuyor iste daha ne? Ama tumor ordan 'eee' falan diyo cunku o kendini ikna etmis mudahale olmadıgına hakemin yanlıs olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Vurmak? :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Silah? Yumruk? Tekme? Kasık? Gogus? Hangisiyle istersen. Yok kıskırtıldım yok bilmemne oldu yok soyle oldu boyle oldu. Sunlarla birine zarar vermenizi/zarar vermeye kalkısmanızı hic birsey acıklamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ben salih dursun'un yerinde olsam, maç sonu bi gs'liden formasını ister hakeme hediye ederdim. battı balık yan gider gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Metin Tekin: "Mustafa Hoca, Beşiktaş maçında neleri gördü, "İnce ince doğradılar" dedi. Bunları mı göremedi?" NE DEMİŞ... Mustafa Denizli: "Hakem kararlarını değerlendirecek kişi ben değilim. Ama oyuncularım gösterilen kartlarda doğru olduğunu söylediler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Özetlere baktım da hakem maçı piç etmese 1-1 bitermiş gibi yinede. Umutu o sahaya golcü diye koyanın da arabasını çizsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hakeme direk kırmızı acımasızdı bence. öncesinde sarı kartla uyarılmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 suan eve yeni dönüyorum macin özetini bile izlemedim de gs taraftarı cidden 7 kişi kalmış rakibe karşı oley mi çekti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 e komikti durum ne cekicen baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 applev. geliyor Sumatra kahvemi Türk usulü pişirip geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Beyaz futbol bu aksam cok guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 aquila said: e komikti durum ne cekicen baska. benim de İnönü'de olduğum bir macta TS maçı olmasi gerek yine sanırım haksız kırmızı gören bir rakip eyyamci hakem tezahürati ile alkisla soyunma odasina gitmişti. Hami en iyi cevabı vermiş gerçi "onlara da o yakışır" diyerek. bunak Denizli de kaleye gelemedikleri Beşiktaş maçında ince ince doğranmış olduklarını soyleyip bu maçta hakem pozisyonlarini gormemis yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 DoubleW said: Metin Tekin: "Mustafa Hoca, Beşiktaş maçında neleri gördü, "İnce ince doğradılar" dedi. Bunları mı göremedi?" NE DEMİŞ... Mustafa Denizli: "Hakem kararlarını değerlendirecek kişi ben değilim. Ama oyuncularım gösterilen kartlarda doğru olduğunu söylediler." Metin Tekin iyi gs lidir yalnız, hani bilmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Bu arada Hakan Balta'nın yaptığı da penaltı demiştim de top direkt ele çarpmamış, önce vücuda, sonra oradan kola çarpmış. Dolayısıyla mesafe için vücut-kol arası baz alınması gerekiyor kurallara göre, bu durumda da penaltı değil. Direkt kola çarpsaydı penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 revendor hala ağlıyor evet bişi değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 dreagloth said: DoubleW said: Metin Tekin: "Mustafa Hoca, Beşiktaş maçında neleri gördü, "İnce ince doğradılar" dedi. Bunları mı göremedi?" NE DEMİŞ... Mustafa Denizli: "Hakem kararlarını değerlendirecek kişi ben değilim. Ama oyuncularım gösterilen kartlarda doğru olduğunu söylediler." Metin Tekin iyi gs lidir yalnız, hani bilmiyorsan. Eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 madcow said: Beyaz futbol bu aksam cok guzel olur. hakkat gençler kaçırmayın hehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 eee si yok, öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Madcat said: revendor hala ağlıyor evet bişi değişmemiş. Ya bu konu başlığında maç hakkında bir tane ağlama içerikli mesajımı göster, ya da bundan sonraki mesajda maç yerine sebepsiz iftiradan dolayı senin haysiyetini yorumlayalım / değerlendirelim. (Maç için ayrı konu yok, "hala" deyince güncel konu olarak maçla kısıtlamak daha mantıklı, şimdi 8 ay önceden bi şikayet ettiğim mesajı bulup getirirsin diye düzelteyim dedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 neyi tartışıyonuz ya. şu kötü takım hakkında iki kelime konuşmaya değmez sdfs. seneye adam olsunlar öyle gelsinler tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Ben umutun ne kadar kotu olduguyla ilgili tekrarlı yorumlar yapıyodum hakem araya girdi pef. O degil de umut ne kadar kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 maçın özetini izliyorum. sabrinin pozisyon penaltı hakanın pozisyon penaltı özer elle oynamamiş yok yere sarı görmüş özer direk topla oynamiş faul bile yok 2. sarı kart yanlış doğal olarak itirazdan aykut sarı görmeyecek ikinciden atılmayacak penaltının da penaltı ile alakası yok 6.lık yarışına tutunmak için bileklik satıp onurlu yaşaması gereken takımın giriştiği işlere bak ya ahahahaha hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar