Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 trabzonun var oyle cilginliklari ya, napalim 20 senede bir kilpayi sampiyonluk kacirmis hamsiler, o kadar da oluversin :) dileyen trabzonspor ve as takimi taraftarini muzemize ucretsiz olarak tasiyabilirim tabi. kupa gormek herkesin hakki.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Komidin esprisi çok olmamış, 6 ile yapmaları da tam üçüncü büyüklük. Şu an kasada 1234234324 milyar dolar olsa bile nereden geldiğini açıklayamadan 1 kuruşunu kullanamıyoruz, bunun yanında 3 takım arasında en az borcu olan takım Galatasaray. Olay dengesiz harcamalar. Tarık'la, Veysel'le, Ontviri ile, Hajro'yla dalga geçmek serbest, bence de büyük amatörlük ve mallıklar bunlar. Fenerbahçe 2 sezon önce ihtiyacı da varken tek transfer yapmayıp, İsmail Kartal ile devam edip bu sezon başında ülke ölçeğinde Los Galactios kuruyorsa 4. yıldız hırsı değildir bu, 2 sene önce de takabilirlerdi o yıldızı; harcama dönemlerini düzenlediler. Ama ban hammer herkese vuracak, rahat olun
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 fenerin vuracağını sanmıyorum şike dönemi güzel para kaldırdılar fenerinumdan
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Abi merchandise geliri tüm sportif gelirlerde %10'u yakalamıyor bile. Arsenal, Manchester gibi uzakdoğuda, ABD'de 200 dolarlara zilyon forma satan takımlarda bile en major kalemlerden biri değil. Şöyle söyleyeyim, GSStore Fenerium'u geçmiş durumda Nike anlaşmalarından beri; geçen senenin karı 4 milyon euro. Şimdi Beyoğlu'ndaki store ile hedeflenen senelik kar 5. Çorap+şort sponsoru ediyor anca Forma, bardak, anahtarlık, tavla ile olmaz o iş. Paralar Sow ile, muhtemelen devre arasında da Emenike ile aklanmış olacak Ha ama adamlar yine bulur bir yolunu; başkanından, yönetim kuruluna şirket avukatına hepsi Fenerbahçe ile yatıp kalkan, hayatlarına buna adamış adamlar. Bizim otelci soytarı, baronların rant kapısı, Riva'nın satışı ile bitecek bu iş malesef
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Tek başına borç bir şey ifade etmiyor, gelirler, ödeme planları falan filan giriyor işin içine. Fener o bakımdan rahat. Taraftarı da daha çok para veriyor ürünlere.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Aynen öyle. Borcun ödeme tarihi gelmediyse legal olarak ok, ama uefa bakıp neyle ödeyeceksin diyor, o zaman geldiğinde hangi gelirin olacak elinde diyor. Ama biizm başkanlar, nasılsa mesuliyet almayacakları için, sonsuz milyon euro borç alabiliyorlar, ödeme tarihi bir sonraki döneme :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 BulletRide said: bunun yanında 3 takım arasında en az borcu olan takım Galatasaray. Borcu en katmerli kulüp G.Saray. Yarsuvat’ın kendi ifadesiyle Aslan’ın borcu 1 milyar 428 milyon TL. Onu 949 milyon TL ile Fenerbahçe izliyor. Beşiktaş ise, 825 milyon TL ile üçüncü sırada. Bu sezonun transfer rekortmeni Trabzon’un borcuysa 368 milyon liraya çıkmış durumda. http://www.radikal.com.tr/yazarlar/kenan-basaran/4-buyuk-3-5-milyar-tl-borc-1296524/
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 GSStore Fenerium'u geçmiş durumda Nike anlaşmasından beri cümlesi o kadar talihsiz ki, ne denir bilemedim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bizim 120m dolar falan sanırım sadece stadyumdan dolayı bir gider var ve gelir olarak yazan bir şey yok. feda döneminde o sopayı yedik uyefadan şimdi 7 ye aldığımız adamı 14 e, alt yapıdan cıkan adamı 5 e satıyoruz. töre 5.5 e geldi 15e gitmek üzere falan. ceza bize tekrar uğramaz bu şekilde devam edersek. cezanın sebebi zaten 131254103ımilyon borcun var değil. maaş bütçesinin aşırı büyüklüğü ve gelir-gider dengesizliği. riva'ya yapılan otelin parası kurtarmaz gs'yi oyuncu satması gerek.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Robert_Poche said: Llama said: https://pbs.twimg.com/media/CZPEO4RWAAA5BNM.jpg bu gerçek mi la sebepler - Suriye savaşı - Suriyeli göçmenler, - Dövizdeki artış - Suruç, Ankara, Diyarbakır bombaları, - Nato yardımlarındaki aksama, - E bilet uygulaması - şike davası bu gerçekse bayağı efsaneymiş. Suriyeliler yüzünden Hamite 40 milyon tl para ödedik demişler Bu gerçek galiba ya. Ben %1 ihtimal vermiyordum,troll'dur diyordum. Lan vallahi şaka gibi kulübüz. Futboldan soğudum valla http://www.radikal.com.tr/spor/galatasarayin-savunmasina-aylan-bebek-de-girdi-1499472/
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 applev0dka said: bizim 120m dolar falan sanırım sadece stadyumdan dolayı bir gider var ve gelir olarak yazan bir şey yok. feda döneminde o sopayı yedik uyefadan şimdi 7 ye aldığımız adamı 14 e, alt yapıdan cıkan adamı 5 e satıyoruz. töre 5.5 e geldi 15e gitmek üzere falan. ceza bize tekrar uğramaz bu şekilde devam edersek. cezanın sebebi zaten 131254103ımilyon borcun var değil. maaş bütçesinin aşırı büyüklüğü ve gelir-gider dengesizliği. riva'ya yapılan otelin parası kurtarmaz gs'yi oyuncu satması gerek. bizim tedbir sonrası en az 2 sene daha ceza yeme ihtimalimiz zaten yok. Tedbire de fazlasıyla uyduğumuzdan sorun çıkmaz. BJK'nin borçları stad yapıldığında tak diye gitmeyecek ama düzenli bir gider kalemi düşecek. Temliklerde aynı dönemde kalktığından 3 sene içinde borçlarda 100 milyon euro civarında azalma tahmin ediliyor deniyor ki şuan ki zihniyetle devam edilirse. ben 50 azalsın, biraz kaliteli harcayalım yeter ki kafasındayım gerçi de bakalım. Fiko gerçi böyle de iyi götürüyor şimdiye kadar. Sıkıntı işte bu sene de şampiyon olamazsak bayağı dağılırız biz hem kafaca hem de kadro olarak. O harbi harbi büyük darbe olur bize ekonomik olmasa da...
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 renkdaslarim siz turkiyenin en buyuk kulubusunuz, fener medyasinin fenerlilerin onune koydugu haberleri bosverin, fabrikadaki tavuklar geliyor aklima bu haberleri gorunce. bisey olmaz, olmayacak da. aslolan sey tabii ki kotu durumda oldugumuz ve ileri gitmemiz gerektigidir. diger herkesin zaten onundeyiz o konuda sikinti yok, sikesiz ortamlara bekleriz feneri.
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yalnız stat yapınca borçlar bitecek stratejisi özellikle Türkiye'de büyük yalan. Fener de Galatasaray da stattan iyi kazanıyor ama o stadın içindekiler de bir o kadar yiyor. Mesela bizim statta boş loca yoktu ve tümü firmalara aitti. Artı kombine rekorları kırıldı neredeyse maçlar için bilet çıkarmayacak duruma gelmiştik. Borçlar yine arttı yine arttı. Türkiye'de gelir arttıkça gider de artıyor. Bazıları bu işte "ehmeh" yiyor yani.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Bu kafayla giderse ne gelirse gidiyor. Rivayı vs. satıp borcu sıfırlasınlar 3-5 seneye yine bu kadar borç yaparlar. Sonra aman GS başkanını ibra etmemiş olmasın ayıp olur der liseliler. Adam hiçbir şey olmamış gibi çekip gider.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 DarKRideR said: Sıkıntı işte bu sene de şampiyon olamazsak bayağı dağılırız biz hem kafaca hem de kadro olarak. O harbi harbi büyük darbe olur bize ekonomik olmasa da... ben buna inanmıyorum zaten bir çok adamı göndericez ve yeni yapılanma geliyor farkında olmadan gökhan sosa ersan sene sonu bence bunların hepsi yolcu yerine de yeni adamlar geliyor ha etkilenen olcay olur olsa olsa gerisi zaten yeni bu senenin adamları nerede ise
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 uefa çatıydayıp kuralı değiştirecek demirören 5 yabancı demişti şartlar olgunlaşınca açtı barajları
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Gs'nin Cenk Gönen'e verdiği maaşa UEFA'nın geçen sene en iyi 4 kaleci arasında gösterdiği bir isimle anlaştık. teşekkürler gs
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 . Peregrin said: kayserili said: Peregrin said: kayserili said: 2016 nın en büyük rezil etmesi. Rewendor said: Peregrin said: Rewendor said: Tamam Aysal mali durumu fena göçürttü, çok fantastik kazık yediği ücretler var, yok değil... Mali tabloyu dibe çekti. Ama bunlara rağnmen kızamıyorum adama. Şu da var ki adam Real'e 3 tane atmış, taraftarın "beş beş beş beş" diye tempo tuttuğu bir takım yarattı. Ha, adamlar şanslıydı, paçayı beş yemeden kurtardılar B)- *bait deployed* Ama Real'e karşı "beş beş beş" diye tempo tutacak kaç takım taraftarı var dünyada? kucuk takimlar kazandiklari maclarla buyuk takimlar oh wait Kupa lazımsa onda ülke sınırları içinde rakipsiziz zaten :) AHAHAH utanmaz buna verecek cevap bulamamış. Şikeden hüküm giyen klüp taraftarı arkadaşlarda gene çirkefliğe başlamış şanlı aslanıma. Sportif olarak yetemeyince çeneye vuruyo işte. Hele feda feda diye bağıran, ağlayarak 2. yıldızı takan basit takımın basit taraftarının direk "komidin" falan diye seviyeyi kendi taraftar profiline yaklaştırmaya çalışması ise baya ezik bi durum. Umarım birgün rakiplerimizde aslanımın asaletine ve uluslararası alanda ülkesini muhteşem başarılı bir şekilde temsil etme kültürüne erişir. Amin. ulan gocuk, para komidinin üstünde muhabbetini galatasaray taraftarı başlattı, şikeden hüküm göremiyorum ben, dilersen konuyu gazetelerden takip edebilirsin. işim gücüm yok burada sidik mi yarıştıracağım. hadi git alo sadaka hattına dadan. biz popcorn soda yapıyoruz. Sakin ol şampiyon. Şikeyle gelen ama. Hani UEFA nın Avrupa kupalarına almadığı şikeyle gelen şampiyonluk. Hala bide hüküm yok diyo utanmaz. LOL. son baktigimda 2010-2011 yilinin sampiyonu fenerbahceydi top lel
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Llama said: Gs'nin Cenk Gönen'e verdiği maaşa UEFA'nın geçen sene en iyi 4 kaleci arasında gösterdiği bir isimle anlaştık. teşekkürler gs Bunun altından başka bir şey çıkacak ama du bakalım...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ba da da çıkıcaktı sonra atınçta çıkar dediniz şimdi bunda da mı çıkıcak
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Taraftar hazırlamış adsasf http://i.radikal.com.tr/620x332/2016/01/23/fft107_mf6918903.Jpeg
h2s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 burak'ın sözleşmesinde indirime gideceği ve kalmak istediği yazıyor. 7m önermiş west ham ama gitmez.
Öne çıkan mesajlar