Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

2. yazdığın ''vasat sevicilik'' bizim ülkemizde cok yapılan takımı baya geriye götüren bişey.

yıllarca vasat oyuncuların yerine daha iyileri alınmadığı için insanlarda anlamsız bir sempati oluşuyor, işte 123141 maca cıktı, takımın efsanesi, süper olmasa da oynuyor işte yeter, iyi de cocuk zaten falan.

3 takımda da yıllarca oldu bu durum. yabancı kuralı geldi, ekonomiler de biraz düzelince belki bu da değişir.

daha iyisini alıp oynatacak tüm şartlar varken, kimse sadece türk ve o takıma yıllarını verdi diye vasat birine katlanmak zorunda değil, yaşasın elitizm sdsf
Sosyal ağlarda paylaş

son 2-3 yıla kadar tamam yokluk topçusuydu ancak son 2 yıldır çok çok kötü.aslında hani dalga geçiliyor ya kafasını kullansa iyi oyuncu falan diye cidden kafasını kullanabilse çok iyi bir oyuncu olabilirdi.geçen gs tv de ilk oynamaya başladığı zamanlardan bir maç vardı adam ciddi ciddi 18-19 yaşında gayet iyi oynuyormuş

son 2 yıldır da kendini takımın abisi falan sanmaya başladı burnu baya bi havalarda.2 maçı canlı izledim adam ileri çıkıyor bildiğin geri dönmüyor podolski ile sürekli kavga ediyorlar bu yüzden.podolski de erken düşüyor oyundan
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes doğruysa şuku transfer.

Bu sene kayıp da şu tip 25-26 yaş altı, kuzey liglerinden bir kanat bir de forvet katalım takıma ya.

Selçuk dışında hiçbir yerli şu formayı hakketmiyor. Bir de Balta diyelim, hadi. Gerisi direk garbage.

Bu arada Linnes:
http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bek dediğin atak olmalı.türkiye'de olduğu gibi çakılı oynanmamalı.Bu konuda bir tek gökhan gönül çok iyi ve o adamın futbolunu severek izliyorum.türkiye2de başka bek falan yok. gerisi tırt. bak barçanın beklere alves ve alba. adamlar her atakta ilerde.bek dediğin böyle olmalı.linnes'de umarım gs'ye katkı sağlar bu anlamda. solda carole ortada denayer ve chedjou sağda linnes. canavar gibi defans.
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes doğru galiba, tüm haber sitelerine çıkmış.

Kendisini ben çok tanımıyorum, ama sezon başından beri ismi geçip duruyo 1-2 video falan da koydular, iyi çıkar umarım.

Bi tane Keita tipi adam bi tane forvet alırsak, hele hele Melo'yu da geri getirirsek en azından eli yüzü düzgün bir hale getiririz takımı. Şampiyonluk falan derdinden değil de, maç izlemeye heves olsun bari.

En az 2 transfer şart ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...