Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de Stuttgart'ın ufak kasabasından falan çıkma, 2000 kişilik mi ne köy tarzı bir yerdeymiş.

Babası ile ilgili eski taşaklı Franco'culardan deniyor da tam bilmiyorum ya da doğruluk payı var mı. Hani kaçıp oralara gelmiş, orada yeni hayat kurmuş anlamında vs. deniyor. Fırıncılık mı ne yapıyormuş çünkü o kasabadaki niye bir insan ülkesini bırakıp, KM'lerce öteye gidip ufak bir kasabada fırıncılık yapsın sadfasd
Mesaj tarihi:
Fistan said:

h2s said:

söylenemez mi?

lan adamın anası babası belli değil mi :d
söyleniyor ne demek ahaha

anlamadığım ispanyol asıllı değil mi dedim aslanım? söyleniyordan kasıt senin anladığın ne? ne anlıyosun ''söyleniyor'' kelimesinden?
Mesaj tarihi:
aslanım yazdım diye banlanmak istemiyorum demedim gençler, arkadaş sen kimsin yazmış cevap versem işin sonu kötü olacak ve muhtemelen banlanacaktım bu sebepten susmayı tercih ettim ve banlanmak istemiyorum yazdım.Bu arada Akhisarlı nerdesin :D
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

Ünal Aysal’ın 50 metrelik yatı yandı

http://www.ntv.com.tr/spor/unal-aysalin-50-metrelik-yati-yandi,zM5sW3f7PEyj4kQooDUmHA
..
kaza gibi gözükmüyor
..

Nasıl olur bilmem ama döner dolaşır bunun faturası da bir şekilde GS'nin borçlarına eklenir ha. Benden söylemesi.

Hala Aysal döneminden kalma transfer taksitleri ödüyoruz, hayali antrenöre para veriyoruz, uefa uyarılarını toparlamaya çalışıyoruz, yüksek sözleşmeleri ödüyoruz ve vergi cezalarıyla boğuşuyoruz nitekim. Bi bu eksikti, bu da gelsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...