Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bruma sakatlandıktan sonra videolardaki hareketlerin hic birini yapamadı ki. Korkak yavas kotu bir oyuncu oldu. Eskiden en azından agile ve hızlı bir kotu oyuncuydu. Son kararları cok kotuydu duzelince cok guzel olacak diyorduk. Sakatlandı dondu topla dribbling i yok. Calım attıgı oyuncu hatırlamıyorum okadar korkaktı.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Hamza kiralayın gitsin dedi + kendini geliştiremiyordu ve mutsuzdu. Ne yapicaksınız bu durumda ? Bruma'nın da kendini gs'da harcanıyor gibi hissettiğine eminim. Direk 11'de oynuyacağı bir takıma gitmek istiyordu. Bence yerinde bir kiralama oldu belki döndüğünde ayakları yere basar.

Amrabat'ı tutsak iyiydi mesela o saçmalıktı işte...

Amrabat konusunda tersini düşünüyorum ben. İyi ki gitti çünkü adam tam anlamıyla kanserdi, atak öldürme uzmanıydı. Zaten bu yıl Malaga'da leş oynuyor. Geçen sezonki Amrabat yok piyasada.
Mesaj tarihi:
Yedeğimiz yok ? Adam kötünün iyisiydi en azından ne bileyim sneijder iyi anlaşıyordu sorunsuz bir futbolcuydu vs... ve aldığı senelik ücret çok azdı.

Tabi Bonservisi ayrı bir başarı örneğiydi o olay FT ve yönetimin başarısı. Tarihte örneği azdır belki bi bjk-tabata transferi geçebilir onu.
Mesaj tarihi:
Semih toparlasa en azından bu kadar saçma goller yedirtmese bari.

Adamda tamam Ujfa etkisi de vardı da onsuz da gayet etkili sağlam defanstı. Dany gibi bir el bombasıyla ikili olarak oynayıp iyi performans göstermişliği de var adamın, sadece yanındaki sayesinde iyi gözüken oyuncu değil yani.

Ama bu sene resmen kötü. Çok kötü.
Mesaj tarihi:
söylüyorum

semin ilk senesi iyiydi. 2. sene kendini geliştiremedi geliştiremediği gibi gitti aptal gibi gözüna mangal kaçırıp aylarca sezon açılış antremanlarını kaçırdı ve bütün sezonu yedem medek diye idare etti FT ile. FT sonrası mancini de diğer köylü'de baktı bu ölmüş uğraşılmaz gözden çıkardılar.

denge geldi toparlarım gazı ile o da bişey yapamadı semihe

semin şu saatten sonra toparlayamaz.
Mesaj tarihi:
Kalıcı hasar sakatlık olmadıkça toparlar da, sen bu adama daimi forma verirsen o baskıyı hissetmezse kasmaz haliyle.

Bu arada DURSUN ŞARKÜTERİ'den yeni bir atılım daha :D Hoş, Dursun öncesine dayanıyormuş başlangıcı.

http://www.fanatik.com.tr/2015/12/31/skandal-galatasarayda-sanal-antrenor-639409
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

15-20m TL vergi cezası kitlemişler.

Maliye Bakanlığı, Galatasaray'a 34 milyon lira vergi cezası verdi

http://www.hurriyet.com.tr/maliyeden-galatasaraya-agir-ceza-40034472
Mesaj tarihi:
sinaydır da baya kötü son haftalarda.
belki isteksiz demek daha doğru olur bilmiyorum.

kimi yeni sözleşmeyi kaptı ondan diyor ama, böyle büyük oyuncular hedef kaybedince kopar bana ondan gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
şınayder her zaman gs'de mutlu olduğunu söylüyor karısıda öyle.Ama bu nereye kadar devam eder bilemem.Gs böyle giderse başta muslera olmak üzere şınayder ve podolski'yi de kaybeder.Zaten bu 3 oyuncuda giderse daha da izlenilmez gs maçları.bu sezon ligi 3. bitirmek çok büyük bi zafer olur gs için.
Mesaj tarihi:

bruma gider kalır mesele bu değil. hani yeri doldurulamayacak biri miydi ? değildi. ama işte bakıyorsun şu takıma arda turan'dan beri gelmiş, iki adam geçip oyuna ve taraftara heyecan verebilecek adamlardan biriydi. o kadar kısır bir futbolumuz varki. anadolu takımlarında bile böyle isimler varken galatasaray'ın ortasahası dribbling yapamayan top saklayamayan hantal,yaşlı bala göte 1 adam geçse 2. ye nefesi yetmeyip geriye sabri'ye pas atacak adamlarla dolu.

sneijder üstüne sistem kurulması gereken adamken mevkisini bilal'e bile kaptırdı lan. hani komik yani. adam sneijder ulan. adamın çevresinden tellesi meloyu drogbayı eboueyi bilmemneyi alıyorsun. amrabat ile hem sahada hem dışarda anlaşıyor. gönderiyorsun. herif isteksiz de oynar başka takıma da gider. haklı. muslera zaten bambaşka. bu takımın kaptanı hala sabri ve selcuk amk. kaptan olcak adam musleradır. adamla da ömürlük sözleşme imzala gitsin. galatasaray'ın buffon'u olur.

amrabat bruma falan en azından takıma hareket getiren ve faydalı adamlardı. olcan mı yasin mi hamit mi yoksa amrabat mı ? bencildi salaklıkları vardı da daha iyisini getiremiyorsan bırak oynasın ulan adam. braga manu grubunda şamp liginde takımı sırtladı herif asistleriyle.

fakirlik falan da hikaye. senin bütçen yoksa elden çıkaracağın adam melo değil umut olur sabri olur tarık olur burak olur.

ulan bu takımdan keita'yı gönderdiler.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...