Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakeme ragmen kazandik. cok ilginc bir sezon hakikaten. her mac hakemle ugrasiyoruz bir de uzerine son dakika sanssizliklari ya da beceriksizlikleri diyeyim.
bunun yaninda gecen sene ki gibi BJK ye boost, FB ye zaten klasik implicit boost.

olu deriyi attik bu macla.

lig yeniden basladi.
Mesaj tarihi:
Sport Bild'in haberine göre, Almanya'yı özleyen tecrübeli futbolcu, Bundesliga'da oynama haliyle ülkesine gelmesine rağmen hiçbir kulüp ona talip olmadı.

Galatasaray'ın verdiği idman programına devam eden 27 yaşındaki futbolcu büyük ihtimalle sarı-kırmızılılara dönerek, sezon başında giyemediği formayı sırtına geçirecek.
Mesaj tarihi:
en az 4-5 transfer yapmamız lazım.şu takımda dzemali,ambrabat ve bruma hatta eboue olsa çok rahat çıkardık gruptan ki melo yu saymıyorum bile.1 yılda bir takım nasıl bok edilir çok güzel örneğiyiz
Mesaj tarihi:
malsabri dün nasıl sçtıbatırdı belli değildi resmen

kadim kitapların bahsettiği kutlu td bir gün gelirse anca sabriyi o kesicek artık hahahah
Mesaj tarihi:
bu seneyi direk unutalım ya.hani şuan takıma bakınca hamzada da suç yokmuş diyorum iyi kötü oynatıyordu bu kazmaları en azından.devre arasında transfer yapmamız çok zor belki ucuzundan bi zenci falan kiralarız bu sene 2. olabilirsek büyük başarı olur
Mesaj tarihi:
zenci'de kurtarmaz artık bu takımı.Trasnfer politikamız hiç yok en ihtiaç olan bölgeye transferi es geçmek ne kadar doğru bilmem.yönetim belli ki podolski'yi alarak taraftarın susacağını düşünmüş ama yetmez.şampiyonlar liginde mücadele edeceksen ona görede oyuncu alacaksın.Sabri'ye 4,5 milyon $ vermekle bu iş olmaz.
Mesaj tarihi:
Kısa vadede kurtaracak adamın adresi çok net. Tartışılmaz.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/06/254EA50E00000578-2942774-Levy_blocked_a_loan_move_for_striker_Emmanuel_Adebayor_to_rivals-a-1_1423234889889.jpg

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...