Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yönetim başarısızlığı o Gomez GS olayı, parasızlık değil :) Umut yıllık 2.7m mi ne alıyor, fakir edebiyatı yapan GS için sözleşmesinin uzatılması rezalet. Öte yandan adam gibi orta karar bir hatta iki forvet alınabilecekken, ki burada GS'ye gelmek istediğini açıklamış 2 adet "bu kadroda iş yapar" sınıfı adam dururken bunu yapmanın affı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yönetim kanadını bilmiyorum, dengeoğlu sıkıntı para dedi :) umut olayı bayıldıklarından değil zorunluluktan işte. yoksa o kadar vizyonsuz olamazlar, dimi ? neyse devre arası zlatan biter işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 şu ffp geyiğine de hasta oluyorum he. yaz kampında bu takımda 48 topçu vardı. bir çoğunun gideceği belliydi. aysal yönetimine bir ton sayılıyor da fazlalıklara kulüp bulup para kazanamayan şu anki yönetim. Dzemailinin maaşını biz ödüyoruz bedelsiz kiralık mesela. Groskreuz'u alıp ilk yarıya yetiştirememek, sabiye yapılan zam vs. ffp'yi delmek isteyen kiralama yoluyla delebiliyor pekala bkz: inter. Fenerbahçenin sow transferi de ortada yani pekala formül üretilebilirdi biraz işi bilen bir yönetim olsaydı. Şampiyon olamayınca kulübün kasasına nasıl para girecek merak ediyorum bu kadroyla olamayacağımız kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Zaytung said: Umut Bulut'un sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi sağlık kontrolünden geçirildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 applev0dka said: yönetim kanadını bilmiyorum, dengeoğlu sıkıntı para dedi :) umut olayı bayıldıklarından değil zorunluluktan işte. yoksa o kadar vizyonsuz olamazlar, dimi ? neyse devre arası zlatan biter işte sdfs İlla basit mantık sıralaması kurduracaksın :) Beşiktaş 9m € verdi mi? Vermedi. Demek ki 9m gerekmeden alınabiliyormuş adam. Demek ki o paraya ihtiyaç yok, demek ki sorun para değil düzgün pazarlık yapamamak --> yönetim yetersizliği. Bunları açıklatmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hamza ile gelen tüm kupalara yıldızlara lanet olsun ya cidden. iğrenç bir klup haline getirdiler koca galatasaray'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 duyurmasalardı bari aysal'a baya giydiriyorlar ekşide umut gündoğan, salih dursun, veysel sarı, tarık çamdal ray işcan, engin baytar ve yekta kurtuluş ontivero, hayroviç, burdisso dzemaili ve pandev yıllık ücretleir biraz fazla sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 semihi intere iteleyip serdar aziz i alsak iyi olacak onu da bjk kapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Uzun zamandır gördüğüm en haksız adam ya bu elmalıvotka. Gene haksız haksız konuşmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 umut ile sözleşme uzatılmış şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 cidden dursun ozbeki bi saglik kontrolunden gecirin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Gazetelerde Burakı Bilice iteleyeceğimiz yazıyor devre arasında. Daha doğrusu 12m € ile kapımız çalıcakmış West Ham. Böyle bişi olursa yönetime salladığım herşey için çok mahçup olurum. Bu 10 yılın transfer olayı olur. Lütfen lütfen lütfen!!! Satın şu Burakı ya 12m € ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 oha 12m yalandır 1m bile verseler razıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 1.850.000 € verecez bir sene daha. Hani para yok diye Melo'yu sattık ya, ondan gelen bonservisin yarısı Umut'a maaş ödeniyor. Ya da Amrabat'tan gelen paranın yarısı diyelim. Ya da kiraladığımız ve şu anki kadroda havada karada ilk 11 çıkacak Dzemaili ve Bruma'nın toplam getirileri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 kayserili said: Gazetelerde Burakı Bilice iteleyeceğimiz yazıyor devre arasında. Daha doğrusu 12m € ile kapımız çalıcakmış West Ham. Böyle bişi olursa yönetime salladığım herşey için çok mahçup olurum. Bu 10 yılın transfer olayı olur. Lütfen lütfen lütfen!!! Satın şu Burakı ya 12m € ya... Burak'a 12m kim veriyor derdim de Demba Ba'nın, Sow'un Atınç'ın saçma sapan paralara gidişini gördükten sonra olabilir. Öte yandan bunu yaptık diyelim, forvette tek alternatif Umut mu kalacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Adam ne olursa olsun umutu oynatıyor zaten. Burak'a da yazık. Satalım gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 niasseyi alin olm pic baya yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Otomatik uzamiş o ya. Oynadıgı maça ıvır zıvıra bakıyor. Umut'ta affetmemiş tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Esh said: niasseyi alin olm pic baya yeterli Niasse + Kweuke ikilisi gelse yeter de artar zaten şu kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 2 zenci takımın dengesini bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 cúk cúke deger olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Dursun Şarküteri'nin günahını almışız, sözleşme otomatik uzamış. Önceki yönetimin yediği nane. http://www.hurriyet.com.tr/umut-bulut-40-puanla-6-milyon-tl-kapti-40012434?_sgm_campaign=scn_a004850058058000&_sgm_source=40012434&_sgm_action=Click-Dynamic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Rewendor said: Öyle bi vizyonsuzluk yapmazlar herhalde Umut tek forvet bütün sezon. Düşüncesi bile korkutucu. Campbell, Niasse falan diyorlar Burak yerine ki Campbell kanat. Burak giderse kesin bi forvet alırlar hatta bi tane de yırtıcı dmc. Bide Denayer MC ye başvurmuş geri dönmek için. Yeteri kadar oynatılmaması sorun olmuş. Bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Umut affetmemiş işte... Ben olsam ben de affetmem ya da bunları düşünüp Umut'a hiç forma vermiyecekti Hamza , Pandev gibi. http://www.radikal.com.tr/spor/galatasarayda-denayer-krizi-mi-1470228/ Galatasaray'ın Mahchester City'den kiraladığı Denayer'ın yedek kalmaktan mutsuz olduğu ve İngiltere'ye geri dönmek istediği iddia edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 denayer bu takımda nasıl oynatılmaz orası ayrı sdfds. adam sakat olmadıkça ilk 11 oynaması gereken bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar