guncel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 valequenta said: jem ve bilali ayri tuttum zaten nokta transferler derken. http://www.youtube.com/watch?v=KIfwyYLEqn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 jose ve carole idare eder digerleri tırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 melo ne sapladıysa zamanında adamlar hala ağlıyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 İnsaf yahu, 2 gün (hatta 1,5 gün) internet erişimim kısıtlıydı, bölümü patates etmişsiniz hemen. Şikayetlerden mesaj dolmuş taşmış. Melo'nun gidişi depremini internetsiz bile hissettik zaten de ne olmuş, nasıl gitmiş, kaça gitmiş şimdi bakabiliyorum, yorumlara sonra girişeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 melonun gidişini hala hazmedemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 30 yaşındayım, bu yaşıma kadar gördüğüm en beceriksiz ve kötü Galatasaray yönetimi budur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 fenn said: melonun gidişini hala hazmedemiyorum http://i.imgur.com/Ta7vcwM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hazırlık kampına katılsaydı bu seneyi çok rahat oynardı, interde devre arasına doğru açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://www.karar.com/spor-haberleri/melonun-kafasina-silah-dayadilar-35711 bune la.. utanmazlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 fenerlidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Yalandır heralde o ya, böyle bir olay olsa bangır bangır yansırdı medyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Rewendor said: İnsaf yahu, 2 gün (hatta 1,5 gün) internet erişimim kısıtlıydı, bölümü patates etmişsiniz hemen. Şikayetlerden mesaj dolmuş taşmış. Melo'nun gidişi depremini internetsiz bile hissettik zaten de ne olmuş, nasıl gitmiş, kaça gitmiş şimdi bakabiliyorum, yorumlara sonra girişeceğim. Bence yanina bi tane de yardimci alan yetkilisi al. 2 ya da 3 gun farketmiyo. Transfer doneminden sonra derbilerde de bunu yasayacagiz. Akilaya kitle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şimcük efendim, transferleri bir yorumlayayım yavaştan. Melo'dan başlıyorum. Melo bu takımın omurgası. Olmadığı her maç takımın sahada aradığı bir adam. Hem GS'ye hem TSL'ye 2 beden büyük bir oyuncu. Manyağın önde gideni olmasa, üst tier takımları bıktırmasa zaten buralara yolu da düşmezdi. Takımda her türlü büyük avantajdı. Hem çok iyi kesici, hem tüm deliliğine rağmen kafası futbola çalışıyor, hem teknik, hem çok yönlü oynayabiliyor, hem pas dağıtıyor atak destekliyor, hem de psikolojik üstünlüğü direkt kazandırıyor. Yeri dolar mı derseniz dünyada yeri dolmayacak oyuncu yok, ama o kadar verim alınır mı derseniz alınmaz. Ama Melo 32 yaşında, bundan sonrası artık yokuş aşağı doğru gidecek. Dahası aman gidiyorum dur gitmiycem diye diye bıktırdı iyice. Satışı için son şans bu seneydi. 3.7 + 1.5 milyon €'ya kadar opsiyonlu bir şekilde gayet iyi fiyata satıldı. Ha, İnter salak mı derseniz, değil. Ama hem bunu karşılayacak parası var, hem de Mancini etkisi var. Yoksa kolay kolay da bu paraya satılmazdı bu sene Melo. Bunlar göz önüne alındığında Melo'nun satışı aslında doğru karar. Problem burada birkaç kişinin de dediği gibi, Melo'nun "yeri doldurulmadan" satılması. Şimdi elde o işi yapacak tek adam Rodriguez. Ve onun da performansı belirsiz. Bir de sakatlığı bitmeden sakatlanan yarım porsiyon Hamit ile kutu koladan bedava kapağıyla alınmış Jem Karacan var. Yekta bile kalmadı elde. Selçuk ve Bilal bu pozisyonun adamları değil, onlar geriden pas dağıtan oyun kurucu adamlar, oraya güçlü, dirençli, savunma yönü yüksek adam lazım bir tane. Dolayısıyla Melo'nun gidişi doğruydu, ama yeri dolmadan gitmesi büyük hata. Çok arayacağız onu. Burası kesin. Ek olarak takım adım adım aşağı iniyor. Oyun zekası yoksek, iş yapacak, yıldız oyuncu sayısı azalıyor. Hatta (Muslera'yı saymazsak) bu bağlamda Podolski ve Sneijder dışında adam kalmadı sanırım. Yerlilerde Selçuk da bu kapsama girse de topu ayağına her aldığında coşan Burak aşkı gözünü kör ettiğinden istediği oyunu oynayamıyor. Dolayısıyla Melo'nun gidişinin ardından en azından devre arasında bir yıldız, bir altyapısı sağlam oyuncu alınması mutlaka şart. Sneijder "takım giderek hedef küçültüyüor, memnun değilim" demekte sonuna kadar haklı bu hamle doğrultusunda. Melo yerine ucuza Flamini gelseydi mesela bu yönden de önemli bir etkisi olacaktı. Öte yandan elimizde geçen sezon yabancı sınırı sebebiyle faydalanamadığımız bir Dzemaili var. Bu adam bir yıldız değil, ama az çok kendini kanıtlamış istikrarlı bir ortasaha. Şu anda GS için bu yoklukta bir can simidi. Yabancı sınırı esnemiş, Melo gitmiş, kalkıp en en kötü ihtimalle rotasynda iş yapacak bu adamı başka takıma kiralıyorsun. Para için yaptım desen para almıyorsun, oyuncu ücretinin de büyük kısmını sen ödüyorsun. Bu vizyonsuzluktur, bu bilinçsizliktir. Olacak iş değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Rewendor said: Yalandır heralde o ya, böyle bir olay olsa bangır bangır yansırdı medyaya. yavaş yavaş anca geliyor http://www.radikal.com.tr/spor/melonun_kafasina_silah_dayadilar_iddiasi-1426530?utm_source=sm_tw&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=melonun_kafasina_silah_dayadilar_iddiasi-1426530&utm_campaign=spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mücevher hırsızlığı da yapıyordu melo, baktılar taraftar üstüne bok atılınca adamdan soğumuyor bari gönderilme temelini dış etkenlere bağlayalım demişlerdir. takvim haberi zaten a.q ağaçla röportaj yapan adamlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 dzemali kiralamasında ffp açısından %30 un dışında bir avantaj var mıydı acava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Bir Galatasaray taraftarı olarak, yönetimin ve teknik heyetin beceriksizliğinden dolayı takımdan ümitli değilim. Bu sezon hayalkırıklığı yaşamayalım boşuna. 3. olursak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ben o kadar da ümitsiz değilim takımdan. denayer-şecu ikilisi sayesinde 35 metrede sıkıştırıcaz bütün rakipleri. kanatlar kevin ve yasinden oluşmalı ama, melo'nun defansif boşluğunu başka türlü kapatamayız. poldi, wesley, burak falan topun arkasına geçmeyen adamlar. bunlardan en az biri yedek kalacak, ki bence poldi buradaki zayıf halka. adamın en başarılı olduğu takım köln, orda da bütün takım onu taşıdığı için esti gürledi. bizim takım hem podolskiyi, hem wesleyi taşıyamaz. arenadaki nispeten daha basit maçlarda sıkıntı olmaz ama, deplasmanlarda, cl de falan böyle adamlar yük oluşturuyor takımın geri kalanının üzerinde. muslera zabri şecu denayer carole selçuk rodrigez kevin sneijder yasin burak ideal kadro böyle olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 poldi yedek yani sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 e sabri oynayacağına grosskreutz oynasın poldi de onun yerine açık oynasın işte ntvspordaki mallar o bereli keltoş falan ısrarla şunu söylüyorlar onlardan mı kaptınız nedir AMA GIROSKIROYTZ'UN SAVUNMASI İYİ DEĞİL ADAM ASLEN AÇIK grosskreutz alman milli takımında bek oynamış adam lan, dortmundun şampiyonlar liginin tozunu attırdığı dönemde de bek oynamış, ve sabrinin mi savunması daha iyi yani hahahah guernica reis sen alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Kadromuz o kadar muhteşem ki Podolski'yi yedek oturtmuşuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Takımdan ayrılan Hamza'yı bombalıyor. Önce Melo şimdi de Telles Hamza'ya saydırmışlar. Selçuk da dün Hamza'yı öven açıklama yapmıştı. Takımdaki çatırdama ve taraflar zaten çok güzel belli oluyor artık. Kadro zayıflamasından öte Hamza'nın vizyonsuzluğu yakacak bizi esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi podolski şu anki haliyle ne ki yedek oturtulmayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Onun yerine Sabri ilk 11 çıksın diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sostizme bağlatıp sabriyi savunduracaksınız bana ya :D öyle mi dedim ben. olay sabrinin oynayıp poldinin yedek kalması değil, adamın şu anki formsuzluğu ve takım savunmasına sıfır katkı yapması. sabrinin takım savunmasına katkısı -1, orası ayrı mevzu ama kevin dengeler işte o tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar