Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bendtner diyorlar, Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bendtneri fifa'da burak'ı satıp almıştım. burak'ı özletti adam. gelmesin. çok yavaş koşamıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bendtner i yillardir birine okutacaklar bizden ama olmadi bi turlu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 k1nJo said: sostizm said: Ulen HERKES yönetim kurulundan ve teknik heyetten daha iyi biliyor takımı ve kulüp yönetimini. son 10 yılda 5. başkan ve 12. teknik direktör. bırak da daha iyi bilsinler. So much win.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Son dakika Muslera satılır kale de Cenk'e kalırsa kendimi yakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Cok mantikli olur o, hazir para ediyoken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Çok net küme düşeriz. Cenk, Sabri, Şecu, Balta, Telles savunmasına gol atamayacak takım yok. Sizin halı saha liglerindeki takımlar bile gol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Ufuk (Zapata), Sabri, Servet, Zan, Balta savunmasıyla düşüyorduk. Yukarıdaki beşliyle şunun arasında en ufak fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 "Max Damage" said: Son dakika Muslera satılır kale de Cenk'e kalırsa kendimi yakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Di Marzio denen eleman Melo Inter ile anlaştı demiş. Hepten 2010-11 sezonuna dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Melo ilk günden beri anlaşmıştı zaten İnter'le. İnter GS'yle anlaşamadı, bonservis vermek istemedi. O yüzden bir şey ifade etmiyor öyle demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Lord bendter hayırlı olsun GS ye,hakan sukurun boşluğunu doldurabilecek sonunda gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 şurdaki video: http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1121781-galatasaray-nicklas-bendtneri-bitiriyor hususi mi hazırlanmış, olm ergen gibi lan bu adamın elinin ayağının ayarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 abi aynısını ben yazıcaktım sonra vazgeçtim. adamın failleriyle dolu videoyu habere koymuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 içim bunaldı valla... 2. dk'dan sonra izleyemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 mardox said: şurdaki video: http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1121781-galatasaray-nicklas-bendtneri-bitiriyor hususi mi hazırlanmış, olm ergen gibi lan bu adamın elinin ayağının ayarı yok. İlk 1:30 dk izledim gerisine yüreğim dayanmadı geçmiş olsun. Lig tvyi iptal mi etsem en azından kanser olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ilk gol 2:10'da sdfjksdgshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 abi bentner nedir ya ffs. lord ünvanı almasını sağlayan olay da budur http://en.espn.co.uk/football/sport/story/72181.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Aynı testi İbra'ya da yapsınlar bakalım ne çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ibranınki messi ve ronaldo yüzünden ya. bununki baya zihinsel galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Adamın son 5 sezonda liglerde attığı gol sayısı 19. Ortalama değil, toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 scorch said: mardox said: şurdaki video: http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1121781-galatasaray-nicklas-bendtneri-bitiriyor hususi mi hazırlanmış, olm ergen gibi lan bu adamın elinin ayağının ayarı yok. İlk 1:30 dk izledim gerisine yüreğim dayanmadı geçmiş olsun. Lig tvyi iptal mi etsem en azından kanser olmam 3. dk dan sonra açılıyor yeni drogbamız hayırlı olsun büyük transfer boyu baya uzun teni zenci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Drogba mi ahahaha Drog ve ba ayri ayri heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 LOL BENDTNER AHAHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar