Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ferhat'ın pozisyonunu savundum ben burada fenerli olarak. bu şampiyonluk alın teriyle kazanılmıştır helal olsun, ben gs'liler gibi emekle kazanılmış şampiyonluğa asla dil uzatmam. sahadaki oyuncuların ve kulübedeki adam gibi adam hamza hamzaoğlu'nun emeğine saygısızlık olur.

ama bu 28 şampiyonluk olayını 2013'te konuştuk biz. hatta daha geriye gidersek 2001'di sanırım yıldız olayı çıktığında da beşiktaş'a şampiyonluk verildiği için haybeden şikayet etmiştik.
Mesaj tarihi:
Bu saatten sonra gazete okunmaz. Öyle transferler olmuş veya olacak ki, uçakla akşama gelecek olanlar, transfer olanlar, olumlu yanıt verenler vs vs vs
Mesaj tarihi:
Liglerin statüsü aynı değildi, Beşiktaş ın aldığı iki şampiyonluk zamanı hariç Türkiye nin geneli temsil edilmiyordu ve tek bir şampiyon çıkarma gibi bir fonksiyonu yoktu ligin. Beşiktaş ın aldığı şampiyonlukların olduğu 3 senelik süreçte bir playoff la sağlandı bu şart, o yüzden Beşiktaş ınkiler sayıldı.

Okuması da yoksa bu işin hala peşinde koşanların bizim yapacağımız çok bir şey yok.
Mesaj tarihi:
Telles - 7,5m Euro'ya gidiyormuş. Haberin doğru olduğunu sanmıyorum ama öyle bir teklif varsa hemen satılsın. Müthiş rakam Telles için.

Melo'ya da asla yeni kontrat falan verilmemeli. Sosyal medyayı kullanıp yeni kontrat kovalama peşinde. Her yaz dönemi bunları çok iyi yapıyor Melo. 3,3m Euro alıyor kendisi halihazırda. Bu parayı dünyanın hiçbir yerinde alamaz. Gitmek istiyorsa da gitsin zaten. Psikolojik olarak rakipleri fena halde bozuyor eyvallah ama önümüzdeki sene kamuoyu ve medya nedeniyle çok maçta hakemlerle didişip takımı yakacağını düşünüyorum ben.
Mesaj tarihi:
Neye göre kıyaslayabiliyorsun? Yedek kadroyuz zaten lig bitmiş. Son maçlarına çıkan Dzemaili, Pandev. Yıllarca sakat olan Aydın. Formu olmayan Koray, Tarık? Yediğimiz gole baktığında takımın 3.kalecisi bile olamayacak kalitedeki Sinan? Ayrıca gol yedik 10 kişi kaldık ve 10 kişiyken gol attık. Söylediğin çok saçma.

Tekrar hatırlatayım sana;
said:

Bana hiç "yok elini çekti, yok nasıl kart görmez" vb. gibi söylemlerde bulunma ligin ilk yarısında hedef 1 milyon penaltıydı, son dakika golleriydi diye cevap veririm. Yani elle tutulur hiç bir kaçış yolunuz yok şu durumda. Zaten liderdiniz ve kendi ellerinizle Galatasaray'a verdiniz şampiyonluğu.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

Neye göre kıyaslayabiliyorsun? Yedek kadroyuz zaten lig bitmiş. Son maçlarına çıkan Dzemaili, Pandev. Yıllarca sakat olan Aydın. Formu olmayan Koray, Tarık? Yediğimiz gole baktığında takımın 3.kalecisi bile olamayacak kalitedeki Sinan? Ayrıca gol yedik 10 kişi kaldık ve 10 kişiyken gol attık. Söylediğin çok saçma.

Tekrar hatırlatayım sana;
said:

Bana hiç "yok elini çekti, yok nasıl kart görmez" vb. gibi söylemlerde bulunma ligin ilk yarısında hedef 1 milyon penaltıydı, son dakika golleriydi diye cevap veririm. Yani elle tutulur hiç bir kaçış yolunuz yok şu durumda. Zaten liderdiniz ve kendi ellerinizle Galatasaray'a verdiniz şampiyonluğu.

melo'ya çıkmayan kırmızılar
muslera başakşehir maçında çıkmayan komedi kırmızı
var yani daha.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Rize'nin golüne laf yok ya, hiç öyle kaleci maleci demeyin, harika atmış adam.
Ahah abi allahını seversen havada suzuluyor top. Hızlı gitse hadi neyse de. Direk kaleci hatası gol.
Mesaj tarihi:
sefacaNBA said:

galatasaray'ın hak ettiği kartları gördüğünde o kadar kolay maç kazanamadığını gördük bugün. geç de olsa.

en az 2 penaltısı yendi rizenin
Mesaj tarihi:

Komikli şık mısınız anlamadım ki? Adam aktif hakemlik kariyerini sonlandırdı. Galatasaraylılar kaldırdı havaya sonra Rizeli futbolcular geldi birlikte omuzladılar adamı. Bir de sadece Galatasaray oyuncularıyla olan resmi koymuşlar.

Mesaj tarihi:
Rerore said:

sefacaNBA said:

galatasaray'ın hak ettiği kartları gördüğünde o kadar kolay maç kazanamadığını gördük bugün. geç de olsa.

en az 2 penaltısı yendi rizenin

son pozisyonu diyorsan penaltıyla alakası yok. ama mesela ilk yarıda 1-2 tane yanlış penaltı verildi diye ikinci devre fener'e verilmeyen penaltıları sayabilirim. 90+2'de diego'ya yapılan şampiyonu belirleyen erciyes maçından başlayabiliriz.
Mesaj tarihi:
Valla biz o tip atmosferlere Avrupa'dan da hatırlattığın gibi Denizli olayında da alışığız. Bence siz paniklerdiniz her zaman ki gibi.

Yapmayalım çocuklar, inanmayın demiştik. "Mayıslar bizimdir." ne de anlamlı cümledir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...