Lectre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Tahahhütün mantığı tüm firmalarda genellikle aynıdır, tabletten yazmadığım bir zaman yazarım, ama şunu söyleyeyim taşındığında ben sistemimi ücretsiz olarak yeni taşındığın yere entegre edip taşıyorum :) Aslında bilinmeyen küçük detaylar müşteri memnuniyetini oluşturur bazen, dediğim gibi patiler, öm kutum boş, talepleriniz, sorularınız, yönlendirmelerinize açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kendi evime çinden alarm getirttim. SMS atiyor telefonla arıyor daha bir ton özellik. Ayda 50 dolar cok yuksek bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Lectre said: Tahahhütün mantığı tüm firmalarda genellikle aynıdır, tabletten yazmadığım bir zaman yazarım, ama şunu söyleyeyim taşındığında ben sistemimi ücretsiz olarak yeni taşındığın yere entegre edip taşıyorum :) Aslında bilinmeyen küçük detaylar müşteri memnuniyetini oluşturur bazen, dediğim gibi patiler, öm kutum boş, talepleriniz, sorularınız, yönlendirmelerinize açığım :) Ben tekrar aile yanına dönerken oldu bu olay, dolayısıyla çatır çatır para ödedim çünkü taşıyamıyordum sistemi. Ha bu arada tabii evden çıkma da boşanma vs ile aniden olduğu için öyle "2 aya bitiricem ben hihiehi" de yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Trias said: Kendi evime çinden alarm getirttim. SMS atiyor telefonla arıyor daha bir ton özellik. Ayda 50 dolar cok yuksek bir rakam. karakola direk bağlı değildir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ayda 50 dolar bence de inanılmaz yüksek bir rakam ve pronet'in satış ekibi, servis kalitesi ve darlaması digiturk ile yarışır. ikisi de lanet firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 valla fiyat konusunda burada tavsiyede bulunup iş kırmayalım ama evet USD ile çalışması bile ayıp pronetin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kim 50 dolar dedi size onu bi öğrenebilir miyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 benim kale ile 1. yılım doldur herhalde. bu başlığı bence mi açmıştım bakmadım. aylık 50 tl mi ne ödüyorum, ilk 3 ay fln bedavaydı, onu düşünce 40 tl e mi ne geliyor sanırım. proneti ofiste kullanıyorum, birebir aynı sistemler. "pronet daha iyi ama" diye ofise taktırdılar, benim tl olarak verdiğimi dolar olarak veriyor geri zekalılar. görende sanki içine güvenlik görevlisi koyuyor da adam üniversite mezunu zannedecek. birebir aynı sistemler, çalışma düzeni vs. HA BİRİ MAVİ BİRİ KIRMIZI SANIRIM 3 KATI PARA VERECEĞİM ÇÜNKÜ MAVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Lectre said: Kim 50 dolar dedi size onu bi öğrenebilir miyim? :) Ben. 50 usd alıyor işte alarm sistemime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yere, mekana ve risk açıklarına göre değişir, lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim, bir fabrikayla bir eve aynı ücret çıkmaz aylık olarak. Ve sistemin özelliklerine görede değişir, telefon almıyorsunuz arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bingildak said: benim kale ile 1. yılım doldur herhalde. bu başlığı bence mi açmıştım bakmadım. aylık 50 tl mi ne ödüyorum, ilk 3 ay fln bedavaydı, onu düşünce 40 tl e mi ne geliyor sanırım. proneti ofiste kullanıyorum, birebir aynı sistemler. "pronet daha iyi ama" diye ofise taktırdılar, benim tl olarak verdiğimi dolar olarak veriyor geri zekalılar. görende sanki içine güvenlik görevlisi koyuyor da adam üniversite mezunu zannedecek. birebir aynı sistemler, çalışma düzeni vs. HA BİRİ MAVİ BİRİ KIRMIZI SANIRIM 3 KATI PARA VERECEĞİM ÇÜNKÜ MAVİ sadkljsad şunu demeyeyim dediydim ama evet. aynı sistem, biri usd biri tl alıyor. 35 40 50 birim neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Lectre said: Yere, mekana ve risk açıklarına göre değişir, lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim, bir fabrikayla bir eve aynı ücret çıkmaz aylık olarak. Ve sistemin özelliklerine görede değişir, telefon almıyorsunuz arkadaşlar :) Abi kusura bakma, ben de 2 sene kale kullandım, eve taşındığımda ilk başta pronet çağırdım sırf tanıdığım diye, kız 35 usd çıkarttı tutar, kale geldi, 35 tl çıkarttı. hani keşke usd çalışmasanız artık çünkü eskisi gibi rakipsiz değil pronet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 arkadaşlar şimdi pronet kurdunuz buna rağmen hırsız girdi bir şeyler aldı götürdü, sorun değil, gideni telafi edebileceğiniz sigorta poliçelerini de ben satayım, birinden patlarsanız öteki yaralarınzı sarsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 İstersen bağla . 10 numarayı falan araya biliyor. Bir de turkyede var mi bilmiyorum alarm için özel bir protokolü de var Dworgian said: Trias said: Kendi evime çinden alarm getirttim. SMS atiyor telefonla arıyor daha bir ton özellik. Ayda 50 dolar cok yuksek bir rakam. karakola direk bağlı değildir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 BabacumMostors said: arkadaşlar şimdi pronet kurdunuz buna rağmen hırsız girdi bir şeyler aldı götürdü, sorun değil, gideni telafi edebileceğiniz sigorta poliçelerini de ben satayım, birinden patlarsanız öteki yaralarınzı sarsın! ankara civarındaki müşterilerini alabilir miyim? nişanlımın anne sigorta baba eksper asdjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Trias said: İstersen bağla . 10 numarayı falan araya biliyor. Bir de turkyede var mi bilmiyorum alarm için özel bir protokolü de var Dworgian said: Trias said: Kendi evime çinden alarm getirttim. SMS atiyor telefonla arıyor daha bir ton özellik. Ayda 50 dolar cok yuksek bir rakam. karakola direk bağlı değildir ama? anladım ama işte sen karakolla anlaşma yapamazsın sanırım. yine de iyi sistemmiş seninki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Zamanında iş görüşmesine gitmiştim CRM tarzı bir analist pozisyona, bir hoşgeldin araması uygulamasından bahsetmişlerdi son aşama mülakatta, "başladık ama iyi mi oldu kötü mü bize söyler misin" diye. Belli bir dönem cayma süresi varmış taahhüt verilse bile, cayma süresi bitmeden arayıp her türlü taahhüt, özellik, fatura tutarı vb. bilgiyi verip "size böyle anlatılmayan ya da içinize sinmeyen bir şey var mı, iptal etmek istiyor musunuz" gibi soruyorlarmış. Arama yapılmadan %10 olan cayma oranı aramalar başlayınca %30 falan olmuş resmen, costları falan da koyup sunum yapmıştım. "İmaj ve kaliteli satış peşindeyseniz iyi ama zarar ettiriyor bu size" demiştim, "bizce de öyle seni denedik heuheu" demişlerdi, bak demek hala devam ediyorlar aramaya. Önerdikleri maaş büyük rezillikti ama merkez ofis çalışanı için, satışçılar komisyonludur tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Şimdi a x tl, b x dolar diyorsunuz sma a=b, bende aslında sizinle irl bir görüşme sağlayıp farklarımı anlatayım diye açtım bu konuyu, hepinizin görüşüne saygım sonsuz, ihtiyaçlarınız dahilinde benden sağlayacağınız faydayı ve kaliteyi x tlye sağlarsanız tabiki takdir yine sizin, coca cola neden pepsiden pahalı desem direk aynı şey mi cevabını alırım, sma ortada gözle görülür bir farktan bahsediyorum ben size, uygun uygun olmama konusunda karar sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dworgian said: Lectre said: Yere, mekana ve risk açıklarına göre değişir, lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim, bir fabrikayla bir eve aynı ücret çıkmaz aylık olarak. Ve sistemin özelliklerine görede değişir, telefon almıyorsunuz arkadaşlar :) Abi kusura bakma, ben de 2 sene kale kullandım, eve taşındığımda ilk başta pronet çağırdım sırf tanıdığım diye, kız 35 usd çıkarttı tutar, kale geldi, 35 tl çıkarttı. hani keşke usd çalışmasanız artık çünkü eskisi gibi rakipsiz değil pronet. Rakipsizlik tamamen farklı bir şey, ürün satmak yerine gerçek bir hizmet sunmak fatklı, çalışıyorum diye fanboi değilim ama durum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ccola pepsi aynı fiyat diil mi ? ccola daha mı pahalı vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gayet fanboil modundasın, merak ediyorum 3-5 ay sonra olurda iş değiştirirsen şu topic'te hala "$ ama gerçek hizmet" diyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hayir pronetten kaleye gecerse ne olacak cok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ne diyecek, yeni topic açıp alarm için servet ödemeyin abeler diyecek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yo hayır, x firmasının daha iyi olduğunu düşünsem gidip x firmasında çalışacak bilgi birikimim var, malesef istemediği şeyler alıp/satan, hayatta başkalarının koyduğu hedefleri yerine getiremeyince etrafa saldırma gereği duyan bir insan değilim. Satmak ayrı bir şey yardım istemek ayrı bir şeydir. Başkasının yaptığı işten rant sağlamaya çalışanlara ne deniyor onu bilmiyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kendi evinde kullanıyor muusn bu sitemi pahalı olması dışında bir kötülüğü yok bence sonuçta milyon kişi kullanmıyor, sürümden kazanma imkanı yok eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar