Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 WTF!!??? TEM Otoyolu’nda otomobiller için 120 kilometre olan hız sınırını aştığı tespit edilen sürücülere trafik cezaları gönderilmeye başlandı. Bune aga hahaha ISTANBUL’da araçların iki nokta arasındaki seyahat süresinden yola çıkılarak yapılan hız ölçümleri artık TEM Otoyolu’ndaki gişelerde de yapılıyor. TEM Otoyolu’nda otomobiller için 120 kilometre olan hız sınırını aştığı tespit edilen sürücülere trafik cezaları gönderilmeye başlandı. TEM Otoyolu’nda kontroller aracın giriş ve çıkış yaptığı gişeler arasındaki sürenin mesafeye bölünmesiyle hesaplanıyor. Hız sınırını aşan sürücülere en düşük 189 TL ceza yazılıyor. 300 le gidemicez artik gerci mahmutbeyde trafik var hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 otomatik kesiliyor itiraz da edemiyorsun sanirim..direkt kamera olcum vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 şehir içinede uygulanıyor bu izmir bornova pilot bölge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben genelde 300-600 arası gidiyorum, daha gelen olmadı, yeni demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mitinglere gelenlere beles sandvic ayran lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben hep 120 lik gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Artik otoyolda mola sart oldu hahaha Ama anadolu yakasinda kurtkoy cikisi iyi oluyordu yav hizli gecioduk hemen o sikinti olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yani otoyola gişeden girdiysen mutlaka yavaş gitmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 stajer mola merkezi kurulacakmış öyle diyorlar, 600 ile gidip orada mola veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Simdi yalan atmiyim corluya gidiyorum mesela 200 le gidersem 40 dk filan surmuyor bile otoban Simdi yarisi desek 120 icin 20 dk beklemek gerek cikmadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: şehir içinede uygulanıyor bu izmir bornova pilot bölge.. Bornova'da tam neresi biliyor musun, Ankara asfaltında yazıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi uygulama gerçek mi bilmem ama, 120 ile gidin işte o zaman. "xxx hızla gidip vsvs dkk beklemek lazım" nedir yani zaten çıkamıosan gişeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi hiz olcum sistemi anlik olcum mantigina dayanmiyor 2 mesafe arasini hangi surede katettigine bakiyor o yuzden atlatmasi daha zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: abi uygulama gerçek mi bilmem ama, 120 ile gidin işte o zaman. "xxx hızla gidip vsvs dkk beklemek lazım" nedir yani zaten çıkamıosan gişeden =) seleksiyona karışma lütfen sistem çalışıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tmm zor ona itirazım yok ama A noktasından B noktasına zaten X saatte gideceksem ha yavaş yavaş gitmişim, ha hızlı gidip B noktası dibinde çömüp beklemişim aynı şey değil mi? Yavaş git işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bingildak said: Dworgian said: abi uygulama gerçek mi bilmem ama, 120 ile gidin işte o zaman. "xxx hızla gidip vsvs dkk beklemek lazım" nedir yani zaten çıkamıosan gişeden =) seleksiyona karışma lütfen sistem çalışıyor asdasd ha bilemedim pardon lksajdlskaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Takdir ettim, guzel uygulama. Editor gibi 200'ye basayim, insanlari oldurmeden sag salim varabilirsem bir saat mola veririm diyenler cikacaktir elbette ama halkimizin cogunun daha akliselim olacagini dusunuyorum. En azindan mola yerinde para harcayacagima yavas yavas giderim derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ankara-Polatlı, Polatlı-Sivrihisar arasında da var yıllardır. Tır kamyon otobüsünün arkasına giriyodum kameraya yaklaşınca, plaka okunmayınca sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 öyle değil slayer gişe giriş çıkışlarında biletine göre hesaplıyor kamera ile değil yani. Gire giriş çıkış saatine bakio oo bu çok hızlı gelmiş 1 saate gelmesi gerek buraya diyor basio cezayı Araba kullanmayanlar nasılda belli olmuş hemen :D abi OTOBAN da 120 ile gitmek nekadar amel bişi biliomusunuz siz 1 saaten fazla sürüyorsa yolculuk. O dikkat filan en azından hız limiti OTOBANDA 140 a filan çıkması gerek. Ama muhtelemen bu uygulanabilirliği pek mahmutbey için geçerli değil çünkü hep orda trafik ve sıra olacaktır 300 üstünde gitmediğin sürece o trafik sayesinde zaten 120 altı bile çıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bright said: Bornova'da tam neresi biliyor musun, Ankara asfaltında yazıyorlar mı ? yapılmayan yok konmayan trafik ışığı yok mustafa kemal cad. direkler kondu kameralar misal 100 metrede bir var yüz başına kazıkları çakıldı direkler daha konmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ilk uzun yollarımda ben de hevesliydim böyle hızlı falan gidiyodum. gençtim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Holy said: Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. 120 ile bir duvara girdin mi abi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 120 neyinize yetmiyo aptalmısınız? Bi tane gerizekalı vardı forumda 90 limit olan yerde 117 yaptım diye ceza kesmişler diye ağlayan. nerde o aptal? Parameciumda gelir ağlar "selam, hayırlı işler" diye kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 dana22 said: Holy said: Hız sınırını 150'ye çekmeden bu uygulama direkt para kazanmak için yapılmış uygulama. Artık araçlar daha güvenli, sürücüler az da olsa daha bilinçli. 120 ne ya. 120 ile bir duvara girdin mi abi hic?girdim. Otobanda gidiyorsunuz, duvarlı yolda değil. Düzgünleştirsinler yolları, salak salak yamalı bırakmasınlar otobanları ondan sonra 150 değil 180 ile de gidersin. Dünyada örnekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar