Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://crossout.net/en War Thunder'ı yapan ekibin yeni oyunu. Post-apokaliptik mmo oyunu olacak. Kendi arabanı, silahını, eşyalarını yaptıktan sonra arkadaşlarını toplayıp pvp yapmak üzerine kurulu. Araçlar modifiye edilebilir birçok parçadan oluşacak ve her bir bölgenin hasar değeri kendi içerisinde hesaplanacak. Elektrikli testere, elektrikli matkap, uçan dronelar ve roketatarlar gibi geniş bir silah yelpazesi olacak. Savaştan sonra ele geçen her bir parça satılabilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gaijin'den f2p mmo hmmpps do you want to log in? not enough credits, please buy more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bunda da rus/rusumsu araçları imba yapmanın bir yolunu bulur bu sukalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 oynayan varmı? 2-3 gündür sardı baya beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben basladim bile lvl 11 e dogru yol aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Güzel oyun ama map ve objective gelmesi lazım. Bir capture the flag getirseler tadından yenmez şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 6 lvl oldum bende. günde 1-2 saat takılmak yeter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Çok fazla virüs trajon, keylocker varmış gibi setup ında? Bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 steamde var oyun. yamuk olmaz steam clientda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 galiba 2015 mad max gazıyla çıkmıştı tır vb araçlarla çarpma damage var mı yoksa yanaşana kadar roket yiyip uçuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Yanaşıp dmg verme var ama spikelarla adam öldüremezsin. Hızlı kasa alırsan yanına gidene kadar ölürsün de chameleon flan var görünmez yapıyor. Testereler var takıp adamın üstünde oldukça vurduğun onu da tutturması genelde kanser oluyor. En temizi spear takıp gidip patlatmak o da tek maçlık bi şey. Ertesi maça kadar yenileyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 baya güzel oyun 1 haftadır aralıksız oynuyoruz arkadaşla, olmak üzere gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Buna da BR modu gelmiş gfasşkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 evet ödül olarak portrait veriyo 1 tane sadece başka hiç bişey vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 dabıl avenger buildi çok iyi ya. littleboy'cuyum ben ama yapabilirseniz iki avenger takın. oyun çok güzel de aşırı grind. doları göz önüne alınca en ucuz coin bile 25 lira. bi de bitmek bilmiyo faction rep. 10 saatlik oyunda daha level 10 oldum engineers ile. bi de ne tasarımlar yapmışlar eve'nin kapital gemileri gibi. leviathanlar falan kimbilir ne kadar grind gerektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bunu oynayan yokmu patide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar