Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | (24.05.2015 / 20.00)

fenn

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Rewendor said:

kermit said:

şu hakeme itirazları, bağırıp çağırmaları, şekilli hareketleri başka takım yapsada gerçek kurallar uygulansa keşke

Gerçek kuralları uygulasak Necip sırf bu maç görmediği kartlarla önümüzdeki sezonu kapatırdı :)

Ha bir de önündeki adamın omzuna dirsek koyup zıplamasını engellemek faul olduğu için o pozisyon penaltı olur itiraz edecek pozisyon baştan olmazdı :)

hı hı tabi tabi

Bu sezon başından beri hakem hatalarından en çok faydalanan takım olan BJK'nın hakem hatalarından, Necip gibi bir oyuncuya sahip BJK'nın da Melo'dan şikayet etme hakkı yok sorry.

Vücut önü kola bile penaltı dediniz. 2 tane "o penaltıysa bu hayli hayli penaltı" denecek penaltı pozisyonu oldu Allah'tan GS'nin de o konuda yakınma şansı da kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kermit said:

Rewendor said:

kermit said:

şu hakeme itirazları, bağırıp çağırmaları, şekilli hareketleri başka takım yapsada gerçek kurallar uygulansa keşke

Gerçek kuralları uygulasak Necip sırf bu maç görmediği kartlarla önümüzdeki sezonu kapatırdı :)

Ha bir de önündeki adamın omzuna dirsek koyup zıplamasını engellemek faul olduğu için o pozisyon penaltı olur itiraz edecek pozisyon baştan olmazdı :)

hı hı tabi tabi

Bu sezon başından beri hakem hatalarından en çok faydalanan takım olan BJK'nın hakem hatalarından, Necip gibi bir oyuncuya sahip BJK'nın da Melo'dan şikayet etme hakkı yok sorry.

Vücut önü kola bile penaltı dediniz. 2 tane "o penaltıysa bu hayli hayli penaltı" denecek penaltı pozisyonu oldu Allah'tan GS'nin de o konuda yakınma şansı da kalmadı.

şşşşşş lütfen

http://i.imgur.com/RsOWR2x.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hakem hatalarından en çok faydalanan takım biz miyiz ? oha bu hikayeye inanıyorsanız cidden iyice manyamışınız siz.

Genelde tam tersi olur da bu sezon için takip edebildiğim kadarıyla evet.

Ha bunu şike hile hurda diye de söylemiyorum. Hakemler komple kötü, herkese yarayan ve zarar veren pek çok kararları oldu, bu sefer böyle denk geldi demek istiyorum, gördüğüm kadarını söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Darksun said:

Hakem hatalarından en çok faydalanan takım biz miyiz ? oha bu hikayeye inanıyorsanız cidden iyice manyamışınız siz.

Genelde tam tersi olur da bu sezon için takip edebildiğim kadarıyla evet.

Ha bunu şike hile hurda diye de söylemiyorum. Hakemler komple kötü, herkese yarayan ve zarar veren pek çok kararları oldu, bu sefer böyle denk geldi demek istiyorum, gördüğüm kadarını söylüyorum.

Gördüğün kadarı 0 kırmızı kart almanıza ne diyor peki?
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

"Takip edebildiğim kadarıyla" da inanılmaz arguman kuvvetlendirmiş bu adam mod sdf

Mod olmak tüm takımların tüm maçlarını izlemeyi gerektirmiyor, ki kendi takımımın bile tüm maçlarını izlemedim bu sene. Ama az çok işte özetlerle mözetlerle bakıyoruz işte en kötü. Takip edebildiğimi söyledim.

Birkaç gün önce birisi sıralı liste koymuştu zaten ilk 10-12 hafta için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...