pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 hadi la bi gol daha gelsin kupon tutcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 cenk girdi 2-2 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 işte hoca farkı Sneijder'ı çıkartacakken durun dedi... HAMZA HOJAAAAA ŞAMPİYOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 kermit said: Rewendor said: kermit said: şu hakeme itirazları, bağırıp çağırmaları, şekilli hareketleri başka takım yapsada gerçek kurallar uygulansa keşke Gerçek kuralları uygulasak Necip sırf bu maç görmediği kartlarla önümüzdeki sezonu kapatırdı :) Ha bir de önündeki adamın omzuna dirsek koyup zıplamasını engellemek faul olduğu için o pozisyon penaltı olur itiraz edecek pozisyon baştan olmazdı :) hı hı tabi tabi Bu sezon başından beri hakem hatalarından en çok faydalanan takım olan BJK'nın hakem hatalarından, Necip gibi bir oyuncuya sahip BJK'nın da Melo'dan şikayet etme hakkı yok sorry. Vücut önü kola bile penaltı dediniz. 2 tane "o penaltıysa bu hayli hayli penaltı" denecek penaltı pozisyonu oldu Allah'tan GS'nin de o konuda yakınma şansı da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ne zaman tolgay ı çıkarsa takım geri gitti herif 4 haftadır ısrarla aynı hatayı yapıyor. Pektemek kim ulan, adamı kurtarıcı gibi alıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 akhisar ve gençler hatır şikeleriyle şampiyonluğunuz kutlu olsun klasik gs şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hakem hatalarından en çok faydalanan takım biz miyiz ? oha bu hikayeye inanıyorsanız cidden iyice manyamışınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Rewendor said: kermit said: Rewendor said: kermit said: şu hakeme itirazları, bağırıp çağırmaları, şekilli hareketleri başka takım yapsada gerçek kurallar uygulansa keşke Gerçek kuralları uygulasak Necip sırf bu maç görmediği kartlarla önümüzdeki sezonu kapatırdı :) Ha bir de önündeki adamın omzuna dirsek koyup zıplamasını engellemek faul olduğu için o pozisyon penaltı olur itiraz edecek pozisyon baştan olmazdı :) hı hı tabi tabi Bu sezon başından beri hakem hatalarından en çok faydalanan takım olan BJK'nın hakem hatalarından, Necip gibi bir oyuncuya sahip BJK'nın da Melo'dan şikayet etme hakkı yok sorry. Vücut önü kola bile penaltı dediniz. 2 tane "o penaltıysa bu hayli hayli penaltı" denecek penaltı pozisyonu oldu Allah'tan GS'nin de o konuda yakınma şansı da kalmadı. şşşşşş lütfen http://i.imgur.com/RsOWR2x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://www.rotahaber.com/images/haberler/031220121955220341223.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 En cok hangisi bilmiyorum ama en az bizim kayrıldıgımız kesin. 3 haftada 4 penaltıu oldu verilmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 hakem hatalarından en çok faydalanan takım :D bu adam mod beyler this is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://img2.mynet.com/spr/article//2013/09/22/22-640.jpg oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Darksun said: Hakem hatalarından en çok faydalanan takım biz miyiz ? oha bu hikayeye inanıyorsanız cidden iyice manyamışınız siz. Genelde tam tersi olur da bu sezon için takip edebildiğim kadarıyla evet. Ha bunu şike hile hurda diye de söylemiyorum. Hakemler komple kötü, herkese yarayan ve zarar veren pek çok kararları oldu, bu sefer böyle denk geldi demek istiyorum, gördüğüm kadarını söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 TELES çıkmalı yürüyemiyorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Adam inanarak soylemis bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 paralel in işi bu üzülmeyin ya da dış mihraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 "Takip edebildiğim kadarıyla" da inanılmaz arguman kuvvetlendirmiş bu adam mod sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bizim golden sonra tribünde arda'yı mı gösterdi gs formasıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bu ülkede her şey biter hatır şikesi bitmez o yüzden biz de bu kumpanyayı izlemeye mahkumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ahahah devam ettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 inanılmaz lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Sneijder'in golünde BJK kalecisi (ismini hatırlayamadım) elini çekmiş tekrarları izleyince göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Rewendor said: Darksun said: Hakem hatalarından en çok faydalanan takım biz miyiz ? oha bu hikayeye inanıyorsanız cidden iyice manyamışınız siz. Genelde tam tersi olur da bu sezon için takip edebildiğim kadarıyla evet. Ha bunu şike hile hurda diye de söylemiyorum. Hakemler komple kötü, herkese yarayan ve zarar veren pek çok kararları oldu, bu sefer böyle denk geldi demek istiyorum, gördüğüm kadarını söylüyorum. Gördüğün kadarı 0 kırmızı kart almanıza ne diyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Biyik said: bu ülkede her şey biter hatır şikesi bitmez Çok ayıp edersin bu beşiktaş takımına. Aslanlar gibi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 DoubleW said: "Takip edebildiğim kadarıyla" da inanılmaz arguman kuvvetlendirmiş bu adam mod sdf Mod olmak tüm takımların tüm maçlarını izlemeyi gerektirmiyor, ki kendi takımımın bile tüm maçlarını izlemedim bu sene. Ama az çok işte özetlerle mözetlerle bakıyoruz işte en kötü. Takip edebildiğimi söyledim. Birkaç gün önce birisi sıralı liste koymuştu zaten ilk 10-12 hafta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar