Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 twitterdaki sktirboktan algida pr'ını görmüşünüzdür, eski dondurmalardan birini (muhtemelen üçünü de) geri getiriyorlarmış https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s320x320/e15/11236021_845028025567692_355604074_n.jpg ... R.I.P. THE SUMMER KING, KING IN THE NORTH http://www.eskimo-business.at/wu_cache/img/002/mediabase_05564_media_src_323_0328_0215.jpg :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 biri meybuz u tekrar getirsin var mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 winner gelsin, sadece yılda 3-4 kere magnum almaktan baya baya algida tüketmeye doğru kayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 winner la buzzy güzeldi, severdim. Ama magnum double karamel gelmesi lazım. Küçükleri yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 winner kalktı diye magnum karamel yiyordum iyi oldu geldiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bu arada eti alaska frigo yu satin almismis.. simdi de aslanlar gibi frigo cikartiyor..direkt yerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Abi Eti'nin Frigo'su inanılmaz iyi. Geçen sinemada arada yedim bir tane, sonra film çıkışı bir tane daha aldım sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 gerçek kral limonlu buz parmak. bi ara 500 tane alıp buzluğa atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 calippo var mı hala ya? yoksa onu geri getirsinler. geri getirsinler ben yine yemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 winner ve buzzy.. allahım sana gleiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Calippo. Rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Geçen sene vardı Calippo, yok muydu yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Calippoyu hep okulun zengin pijleri yerdi. Zaten portakal aromalı bişeyi de anca zenginler yiyebilir diye düşünürdüm. Bak demek ki taaaaa o zamandan çocuk aklımızla tespitler doğruymuş. Bugün biznısda bile portakal suyu veriyolar sdfdsf Ayrıca onca algida seçeneği arasında calippo gerçekten meh'di yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ama şu frigonun tekrar çıktığını duyduğumdan beri almaya can atıyorum. Yarın alayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi winner aşkına 4-0 geride olduğum tavla oyununu 3 marsla 4-6 bitirdim ben ben kaybetseydim düz magnum alacaktım işte aslında maaşımı winner ile ödeseler 2 yıla CEO olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben bi buzzy'i hatırlıyorum diğerleri daha mı eski acaba? buzzy epey güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 limonlu bir cornettosu vardi, fiesta galiba adi. efsaneydi. gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 :( Ben Winner'ı hiç bilmiyom ya... Babamın çalıştığı fabrika, devlet teşviğini aldıktan sonra iflas gösterince deposunu Algida'ya kiraladı. Babam muhasebeci olarak katakulleli bişeyler yaparak 6 yıl boyunca faaliyette olmayan fabrikaya gidip gelerek emekli oldu. Neyse. Bakkallar son kullanma tarihine 3 ay kalan dondurmaları geri gönderip değiştirilmesini sağlıyorlar. Ne olur ne olmaz diye. Bu bozulmamış ancak 3 ay (hatta bazen daha da fazla) süre sonra bozulacak olan dondurmaları benim peder kolilerle alır mahalledeki çocuklara dağıtırdı. Öyle dandik dandik Max, Calippo (evet lan Calippo acayip dandik bişe) falan da değil ha. Kornetto, Magnum ve Cart'dor. Bi de yan komşunun çocuğuna özel İbibik getirirdi.(Başka dondurma yemiyodu salak) Abartmıyorum 6 yıl boyunca her yaz kusana kadar dondurma yedim. Gel gelelim ne Buzzy'i ne Winner'ı biliyorum. Hiç yemedim. Başka bir yerde de muhabbeti geçti. Winner hiç yemedim diye kendimi kötü hissettim. Tavsiye: Sabah kahvaltı yerine kornet yemeyin. Motoru bozuyo. Cırcır oldum diye üst mahalleyle olan maça çıkamamıştım. Bizim çocuklar sattın bizi diye çok pis dövmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Aceace said: Babam muhasebeci olarak katakulleli bişeyler yaparak 6 yıl boyunca faaliyette olmayan fabrikaya gidip gelerek emekli oldu. yok kafanda soru isareti kalmasin o genelde yapilan bir uygulama..buyuk sirketlerin fabrikalarin filan muhasebecileri o sirkete ait butun sirlari sunlari bunlari bildikleri icin isten genellikle emekli olarak cikarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Frigola seven var mı bu arada? Ne magnum ne cornetto. Alıyorum 4-5 tane bir oturuşta yiyorum. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzNaH7J_c-85rlWBaVeeIamLGsMBmfdLi1L9GDnZrs1zQZtnWf Tabii bu kadar değil, gramajı azalta azalta bunun yarısı kadar bıraktılar dondurmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 max extra orman meyveli çıkmış deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 fakir dondurmalari bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 deadwoll said: Frigola seven var mı bu arada? Ne magnum ne cornetto. Alıyorum 4-5 tane bir oturuşta yiyorum. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzNaH7J_c-85rlWBaVeeIamLGsMBmfdLi1L9GDnZrs1zQZtnWf Tabii bu kadar değil, gramajı azalta azalta bunun yarısı kadar bıraktılar dondurmayı. en sevmediğim dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 senko bunlari yaliyordur kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 nogga pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar