logtrig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 eyvallah abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sorunun cevabını vereyim işte bunlar hep seks alem yapıcaklar işte. kıyamet kopmuş ortamımızı koruyalım derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hikaye her bölüm ayrı yere gidiyo ya,başladığımda dizinin senaryosu bambaşka bişeydi kafamda şuan apayrı.eğer mantıklı bi çerçeveye sokabilirlerse sonunda gerçekten çok başarılı bi dizi olucak gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 dayanamadim ilk kitabi bitirdim, ikincideyim suan ilk 5 bolum ile ilk kitap ortusuyor diyebilirim ama cok farkli olan kisimlari da var. kesinlikle time travel olayi yok, en son yeni gelen adamin ethan'in karisindan evi alirken anlattiklarindan olayi tahmin edebilirsiniz muhtemelen. icimden bi ses daha da boktan bisey cikacak diyo ama bakalim :D daha baslarindayim 2. kitabin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 @kanuni kapıyı açan esas adamın kendisi zaten, açtırdılar falan yanlış olmuş o. spoiler yok, dalgasına yaptım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Abi baslatma noolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kanuni nin sorulari arasindan 8. cok muhim, onu yazmak icin gelmistim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 biraz önce izledim de, 8. soru da çok mühim diil sanki aslında muhabbet tutmuyor değil genel olarak düşününce. son gelenin anlattığı, şerifin kadının arabayı bozması ve çocuklara anlatılan muhabbetler yani. profesör amelesi olayı 2014'te ayarladıysa işte sıkıntı yok(şerif, heşire onun için çalışıyorsa yani). bizim ana elemanı istedilerse hop ona bir trafik kazası yaptır dondur, sonra karısı adam yok olunca arıza çıkardı diye kadına bir trafik kazası yaptır, dondur. sonuçta adam arıza çıkarıyor diye değil, kadın arıza çıkarıyor diye aldılar kadını da. şerif de zamanında kadına trafik kazası yaptırıp, dondurulduysa aynı tipte kalmıştır işte. bütün olay 2014'te olmuş olabilir yani. wayward pines'taki olaylarla alakasız işliyor çünkü kadının kazası ve köye gelişi, zamanda geri dönüşe falan gerek yok o manada. hatta o, ajanla profesör tipin muhabbeti de 2014'te olabilir pekala. mesela bu muhabbet doğruysa, biliyoruz ki hemşire, uzun yıllar çalışmış profesör amelesiyle. gençken bir adamı dondurtmuş (tellerde intihar eden eleman), sonra yaşlanmış öyle kendisi donmuş. veya direk donmuş ve uzun süredir wayward pines'ta hemşire. yani konsept buysa, her meslek grubundan birkaç örnek dondurup, lazım oldukça çözüyorlardır mesela. işte şerif sapıttı iyice, bunu çözelim de yeni şerif olsun vs. ne bilim. şaçma sapan kanunlara gelince, vallahi insanoğlu bu. her saçmalığı beklerim.jonestown gibi bir örnek varken hele hele. ama işte asayişi korumak için, gücü korumak için korkudan iyi bir yol olmadığı da gerçek. işte adam milleti galeyana getirip kapıları zorlatırsa insan ırkı yok olur, öyle bir ceza verelim ki grafitiye bir daha kimse cesaret edemesin vs. yani en geç 1999'da (öldürdükleri kadının donma tarihi) bunlar çete gibi futurama'daki dondurma işine girmişler mesela, sonlara doğru da bizim elemanı, karısını falan dondurmuşlar diyelim. 2015 gibi de bütün ekip kendileri de donmuşlar. o zaman herşey tutuyor sanki. herkesin yaşı falan. veya tamaaaaamen alakasız birşeyler olacak. eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bildiğimiz en erken toplanan adam 1999 yılında dolayısıylahepsini 2014 de almamışlar. Hepsini farklı zaman dilimlerinde aldıkları için geçmişi tartışma diyor olabilirler, biri bill amca zamanında kaçırılmış biri obama kafalar uçmasın diye tartışmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 2. kitabi yariladim, sorulariniza cevaplar gelecek mantik cercevesi icerisinde :D tabi diziye nasil yansitirlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 1 günde izledim 5 bölümüde gayet iyiydi. devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Executive producer(s) M. Night Shyamalan yeni gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bu herifin sagi solu belli olmuyor, kitap tan uyarlama olmasaydi icine de edebilirdi script in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Senaryoyu yazan Shyamalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Executive producer yaziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Kitap sposu verenler itinayla report'lanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Nekadar iyimiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 güzelmiş dizi game of thrones da bitti burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Shamalyn yazdıysa bırakayım seyretmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kitaptan uyarlama abi adamin yazdigi yok :P 3. kitaba gectim bu arada, yeni bolum ciksada izlesem modundayim. guzel gidiyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 e iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Kitap diyince birisi kedi gibi ense tuylerim dikeliyor artik stresden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 konu GoT konusu degil arkadaslar, gaza gelmeyin bosu bosuna, kimsenin spoiler verdigi yok zaten once diziyi izleyip, begenip sonra kitaplara basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 gören görmüştür yeter asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 BioHazarD said: konu GoT konusu degil arkadaslar, gaza gelmeyin bosu bosuna, kimsenin spoiler verdigi yok zaten once diziyi izleyip, begenip sonra kitaplara basladim. Nedemek got degil arkadas Ne alakasi var sonucta burda devam eden bir dizi var ve sen spoiler vermeye kalkicam diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar