Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=QmFPf7I0Jlc İlk bölümü ilgimi çekti. Ama bu tür hikayelerde sorun genelde olayları açıklama noktasında çıkar. En azından şimdilik iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yep gecen ay dusmustu ilk bolum twin peaks havasi almistim hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Üç bölüm seyrettim, henüz iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Çok begendim 3. bölüm inanılmaz bitti . Hİc hikayenin bu yönde gidecegini düşünmüyordum . Bende twin peaks havası almıştım ama 3. bölümü izledikten sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Güzel dizi şimdilik. Ben de patide konusu ne zaman açılcak diye bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 3. bölüm sonu, abaw. Nereye bağlayacaklar acaba lan, dizi çok über olmasa da fena merak ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mantık hataları öldürüyor bu diziyi. ondan da kötüsü ben ilk bölümdeki gibi bir şey için gelmiştim. the prisoner'a döndü. hadi ona da eyvallah ama şimdi oradan fringe'e dönüyor. eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 3.bölüm sonu WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Stephan king senaryolarına benziyor dizi baya şu haliyle.Fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Beşinci bölümde olayların büyük kısmı açıklanacakmış. Geçen zamanı herkesin farklı algılaması uzak bir gelecekte olmaları ile açıklanabilir. Dondurulmuş veya klonlanmışlardır. Uygun bir zamanda uyandırılıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Zamanın akışı dizide gösterildiğinden farklı sanki. Anneyle çocuk kaza yapıyordu ama araba acayip kirli/tozlu şekilde bulunuyordu içerde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Sonradan cektilerse arabayi disardan iceri normal o olay. Iceri anne ogul girip araba bir gun sonra alinsa 1 ay (ya da neyse iste aradaki fark) atiyor gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ilk bölümü izledim, hoşuma gitti bayağı. Dur bakalım. Matt Dillon iyi gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kitabı okunurmuş ha, öyle bir havası var. Ama şimdi diziye bağlandık bir kere, 10 bölüm mü toplam? Bir sonraki bölüm ne zmn çıkıyor? Ameliyat yapmaya kastığı zaman doktor, rızan lazım geyiği yaptı. Ona takıldım ben, evet sizi kapattık buraya ama sizin iyiliğiniz için havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dün 4. bölüm çıktı. nerden bakıyorsan eksik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 4 izledim nedense fena gelmiyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 4 Çokgüzeldi kasabanın ardındaki gizem umarım bu şekilde devam eder. izlemeye bir sonraki Bölüme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 garip bana 4 vasat geldi, 5. bölümde anlaşılır dizi boka mı saracak yoksa izletmeye devam mı edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Begendim uberlikler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 eldar said: garip bana 4 vasat geldi, 5. bölümde anlaşılır dizi boka mı saracak yoksa izletmeye devam mı edecek. Dizi şu an için 10 bölümlük mini seri olarak duruyor,3 kitabıda kapsayacak şekilde. Kitapları bitirip ötesini yazmaya kalkmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çok iyyimiş be 10 bölüm olursada efsane olur. 5. bölüm çok iyyidi aydınlandı her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Gerçeğin tamamının söylenmediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 5'i izlemedim henüz ama illa ki sürprizli final deneyecektir. Gerekirse kitaba bile ekleme yapar(kitabı da okumadım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Beşinci bölümü izledikten sonra kafamdaki sorular: - Yetişkinlere gerçeğin söylenmeme nedeninin onların bunu kaldıramayacak olması ile açıklanması zayıf. Daha başka bir nedeni olmalı veya tamamen senaryo zayıflığıdır. - Bazı yetişkinler gerçeği biliyor zaten. Sistemin işlemesini sağlayan epey bir personel olması lazım. - Geçmiş hayatı konuşmanın yasaklandığı, kaçmak isteyenleri linç etmeye varacak kadar baskıcı bir sistem uygulanmasının sebebi ne? - Gördüğümüz insanlar hep 20. yüzyıl sonu ve 21. yüzyıl başında kaçırılmışlar. Zaten kasabanın teknoloji seviyesi de 20. yüzyıl sonlarına denk. Bu durumda proje başlayalı aradan 2000 küsur yıl geçmiş. Peki neden daha birinci jenerasyondalar? O kadar süre kimler bu projeyi ayakta tuttu ve insanları uyandırmak için neden bu kadar beklediler? - Wayward Pines dışında bir yerleşim yeri sahiden yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 cevaplamaya calisildi bazi seyler ama arkasinda baska seyler var kesin. ornegin serif olunce kapilari acip disarda tuttuklari yaratiklara aldirdilar. malmisiniz ? arti zamanda yolculuk olmali sanki. serifin bizim abinin ailesini getirmesi falan gelecekte planlanip gecmiste yerine getirilmis olmasi lazim. ayrica olumsuzluk vs var gibi ?? egerki 2000 sene onceden geliniyorsa ve bilimadaminin ismi gecerken kaza geciriyor bizim ajan.. hadi uyuttun herkesi de seni kim uyuttu ? sizin hafiza yeni kabulunuz mumkun diyip genclere anlatmak ve anlatanin yasli kisi olusu ?? insanoglu bitiyor diyip onune geleni oldurmek ?? falan filan gibi bir suru kopuk sacma sorular cikiyor ortaya aliens! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar