7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ginaly'nin hikaye baya serin, bence üzülüp 200 ateşleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bakalım yarın para gelecek mi. Nasip bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ilandan hafif belli tehlike.. S6 da hafiza karti destegi yok abla yapistirmis 128gb hafiza karti destegi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kanuni said: Ilandan hafif belli tehlike.. S6 da hafiza karti destegi yok abla yapistirmis 128gb hafiza karti destegi diye. ön ödeme yapanlara özel oluyormuş o destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ara ara topice bakip umarim kotu sonuclanmaz diye dusunuyordum icimden, ilk mesajim bu da yani biraz komik tabii olay ama arada kendinden gecenler olmus, birileri dolandirinca zevk alanlar falan varmis, gidip dolandiricinin elini opucem diyen ayarsizlar falan gordum. anhora'nin yaptigi aptallik tabii onca uyariya ragmen, ote yandan bizim milletin de sorunu bu hani, iyi niyetli insanlar var onlar da uckagita gelince eeeh ulan diyip ayni yola sapiyor maalesef, etik metik dinlemiyor sonradan. beni surttuler denk getirirsem ben de surterim diye. onca sayfanin tamamini, her seyi gecip anlamadigim sey, telefonu kargoladigin adres var elinde, gidip hesap soramiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 zaten genel olarak başkasının başarısızlığı/kaybından mutlu olma var artık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Fenere biri yaslayinca, tum turkiye guluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kanuni said: Ilandan hafif belli tehlike.. S6 da hafiza karti destegi yok abla yapistirmis 128gb hafiza karti destegi diye. o kadar detaya inmeye gerek yok kapalı kutu, tüm renkler mevcut vs. demiş. fotodaki kutudan çıkarılmış bir tane S6 var. kadının hesap 1 aylık, 2 ilanı vardı zaten. ilandaki resmi allah bilir başka yerden alıp koymuştur demiştim öyleymiş, kabak gibi sitenin adı yazıyor zaten. http://www.teknolojioku.com/haber/galaxy-s6-kutusundan-cikiyor-27279.html resimler buradanmış zaten. telefonu göndermeden baksaymışım keşke şuna. gerçi arkadaşın kendinin buna kafayı takması lazımdı. dümdüz inandı o kadar uyarıya rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Abi herkes cingoz olursa memlekette is yapan adam kalmaz Birileri kerizlenecek, oyle o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Valla hic bok atmayin millete dalga geciyor diye. Okullarda okutulacak kerizlik hikayesi su olay. hem patiyi bildim bileli bu tur olaylar trollenir amansizca. Anhora'ya ozgu bi durum degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 valla ben böyle bi olay yaşasam kendime milletten daha çok gülerdim.sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 WaNTeD said: zaten genel olarak başkasının başarısızlığı/kaybından mutlu olma var artık baya abi burdaki olay başkasının başarısızlığından yada kaybından mutlu olmaktan baya farklı ya http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr05/2013/4/12/15/anigif_enhanced-buzz-24588-1365794718-8.gif şu gifteki adam direkt op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kithnos said: Hahahaha Takma kafana be. Maldivler'de çok güzel bir devremülk projesi var 300% karlı, birikmişin varsa oraya girip, zararını telafi edebilirsin. AHAHHAHAHA ulan ne güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Anhora said: Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile. Kardeşim üzme kendini ya. Tüm serüveni burada paylaşman da güzel bir anı olarak kalsın kenarda. Sen bir e-ticaret dersi aldın, az önce bitirdin kursu. Bu kurs için 1400 lira ödemişsin gibi düşün. Tecrübe tecrübedir. Dalga geçilir burası paticik. Buranın tadı bu zaten. Bence de olay bayaa komik. Kendinle barışık ol, sen de dalganı geç bitsin. Rahat ol lan. Mallık yapmışsın işte. Ben yapsam ben de gülerdim yani. Bence relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Anhora said: ShadowFax said: @Anhora, Noldu son durum? Kadın telefonlara cevap vermiyor mu? Ginaly gerçekten de iletişim kurabildi mi? Yok kadına da dükkana da ulaşılamıyor. İlanı kaldırmış. Sadece şu ilanı var: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-kapali-kutu-samsung-g920-s6-212709564/detay Pazartesi işlem başlatıcam artık. peşini bırakmada başka kimsenin başı ağırmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 telefonu göndermek net fail olmuş. iş sadece başta giden 500 olsa millet böyle trollemezdi zaten ama yapma etmelere rağmen o telefonu yollamayacaktın yahu. yani o "dolandırıldım galiba lan" anını sen zaten 10-15 kere yaşamana rağmen hiçbirinde uyanamamışsın. 1 kere değil ki şanssızlık vs. diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hadi ben de kendimle dalga geçeyim. 50 sayfanın özeti şu: benjani said: Anhora said: 500 lirayı yolladım. Kadın sabah vergi dairesine kaydını yaptırıcak sonra kargolayacak. vergi dairesine ne kaydı yaptırıyor. aquila said: enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 konu sabitten kaldırılınca telefon geldi sandım sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Of yemin ederim üstümden büyük bir yük kalktı. Telefonu bulmuş kadar rahatladım. Söyledim babama, normalde kızardı da, eşref saatine denk geldim, geçmiş olsun oğlum sıkma canını, bulunur telefon para da sana akıl cezası olarak kalır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bunlar babadan oğula nesil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 imam bokunu çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sanane ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://k1311.hizliresim.com/1h/j/ul2dj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 stickysi kalksa bile guncelden dusmez bu topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Şu iki cevaptan sonra konu free to troll oldu, op kendisine yapilan butun yorunlari hakediyor GERGE said: Kadinin sana yollayacagi faturanin bir degeri yok, uzerinde kadinin adi yaziyor sonucta yine. Kase filan islemez. di said: Kullandigin site guvenli alisveris icin, cakallari aradan cikarsin diye var. Use the site Luke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar