benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Anhora said: 500 lirayı yolladım. Kadın sabah vergi dairesine kaydını yaptırıcak sonra kargolayacak. vergi dairesine ne kaydı yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 HASGDFSAHDGFASDKŞLJL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 benjani said: Anhora said: 500 lirayı yolladım. Kadın sabah vergi dairesine kaydını yaptırıcak sonra kargolayacak. vergi dairesine ne kaydı yaptırıyor. aquila said: enayi. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Faturanın yarısını önce yarısını iş bitince isteseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 benjani said: Anhora said: 500 lirayı yolladım. Kadın sabah vergi dairesine kaydını yaptırıcak sonra kargolayacak. vergi dairesine ne kaydı yaptırıyor. bu ne alaka hakikaten abi. ne faturası kesicekmiş takasta lütfen telefonu da yolla lol http://www.youtube.com/watch?v=qQ_B0fCUP6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 sahibinden degil cunku, dukandan satiyo. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-4-213080330/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Üyelik Tarihi Nisan 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 aquila said: sahibinden degil cunku, dukandan satiyo. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-4-213080330/detay abi çok fena scam kokuyor ya. iki ilanı var onlarda 4 günlük. tek telefon var fotografta, tüm renkler mevcut falan yazmış sanki onlarca varmış gibi elinde manisa'dayım yerinize geleyim falan deseydin keşke, legitliğini anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 gerge'nin dediği gibi kadın bir fatura kaşeleyip, imzalayıp gönderse bile hiç bir esprisi yok bunun. dükkan faturası olarak geçiyor, garanti işi falan dükkanın insiyatifine kalmış. eğer gerçekten bir dükkan varsa tabi dsdfg. bende enteresan bir durum yaşadım. gittigidiyordan digital audio decoder adaptör almıştım, faturalı garantili diye. ikinci el çıkmıştı lol. işte adam kargo poşetine bile koymamış. kargo belgesini direk paketin üstüne yapıştırmış, her yerinden banlatlamış ürünün sıfır olmadığını kamufle etmek için çakal. dikkatli açınca baktım güvenlik bandı vs bişi yok zaten kutu eskimişti direk anlaşılıyordu. yanında bu dükkan faturasından koymuş. sonra markayı aradığımda garanti biteli 2 yıl geçtiğini falan öğrendim. adama sordum garantisi benim diyordu dsdfg. benzer durum başına gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Geçmiş olsun, ne oldu var mı gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 btw bugun resmi tatil. Vergi dairesi, kargo falan kapali olur. Onu farketseydin keske. Bir de abi oyle para yolla bir mi gozunu seveyim :( Bence hala sansin varsa hemen bankayi arayip eftyi falan durdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Dükkanın fotosunu bile koymamış, paralar uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Sizinle tanışmak bile bıze gurur verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Anhora said: neyse sallamadı kimse sağolun "msglsnz glba snra knsuruz kib" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 baslik hatali. tek tarafli olunca alisveris olmuyor. bagis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 orc_lord said: Yazıştığın gerçekten kadın mı acaba? :P süpermodelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bir de her şey samsung n4 için he. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Abi scam olsa, kadın bu sabah arayıp, sormayı unuttum telefonun evrakları ve kutusu var değil mi diye sorar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 sorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 500u aldim, telefonu da alayim demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 G3ü de alacak belli ki. Bu arada bugün tatil değil mi vergi dairesine? Nereye kayıt yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kapalıymış yarına kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Anhora rizeliydi beyler üstüne çok gitmeyin. Daha mantıklı hareket beklenemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Note 4u yolladı mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar