Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam said: DoGMeaT said: git abi oyna oyununu shitstorm biraz söner zaten sen gelene kadar,ama madem taşlarımızı döküoz konusmak serbest bi hikaye anlatcam twrome'u preorder yapıp alanlar keriz dediydim,kendimde o kümeye dahil olduum halde,uyardın,ve neden oyle olmadıgını anlattın"yok campaign güzel fln" diye,"ya campaign'i oynamamıs olsak inancaz" dedim diye sonra banladın,bunu yaptın yani bilfiil biliyorum,bi yıl fln hatta belki daha uzun süre banlı kaldım,ama bi kere aklımdan geçmedi sana sövmek,valla kusra bakma ben cidden arada sırada faşikliğe kaydıgını düşüünüuorum,bu konu yine bu senin keyfi faşikliğinin bi dışa vurumu diye düşünüom DoGMeaT said: Gönderen: DoGMeaT Gönderilen: Sam Tarih: 08/10/2013 00:09 noldu egocuguna zarar verecek bişi mi yaptım aga boku üzerine bok yapmaktan mı banlandım circlejerkinizde başarılarınızın devamını diliyorum sizle aynı fikirde olmadıgımdan hassas totoşlarınızı rencide ettiysem özür dilerim cicim. o gün yolladığın öm. hahahahahh i.melih gibi belge cekti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dsfdsf totoş yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Peçeteye yazsaydın :( böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 iste bunlar hep bonzai :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 size dagilin dedim, dagilmadiniz, bak simdi noldu, gene dagildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 banla bakalım, banla bakalım, paticikten banla bakalım, altına gir, wotunu yaz delikanlı kim bakalım. Çok olmadı ama fikir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahahahahahadfgsdfhsdhaf aadfgfbsbsdfgafsdvadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sövmemişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Flassh said: Sam said: DoGMeaT said: git abi oyna oyununu shitstorm biraz söner zaten sen gelene kadar,ama madem taşlarımızı döküoz konusmak serbest bi hikaye anlatcam twrome'u preorder yapıp alanlar keriz dediydim,kendimde o kümeye dahil olduum halde,uyardın,ve neden oyle olmadıgını anlattın"yok campaign güzel fln" diye,"ya campaign'i oynamamıs olsak inancaz" dedim diye sonra banladın,bunu yaptın yani bilfiil biliyorum,bi yıl fln hatta belki daha uzun süre banlı kaldım,ama bi kere aklımdan geçmedi sana sövmek,valla kusra bakma ben cidden arada sırada faşikliğe kaydıgını düşüünüuorum,bu konu yine bu senin keyfi faşikliğinin bi dışa vurumu diye düşünüom DoGMeaT said: Gönderen: DoGMeaT Gönderilen: Sam Tarih: 08/10/2013 00:09 noldu egocuguna zarar verecek bişi mi yaptım aga boku üzerine bok yapmaktan mı banlandım circlejerkinizde başarılarınızın devamını diliyorum sizle aynı fikirde olmadıgımdan hassas totoşlarınızı rencide ettiysem özür dilerim cicim. o gün yolladığın öm. hahahahahh i.melih gibi belge cekti herif Lan 2013'ten öm'yi nasıl saklıyorsunuz, faşik modların kutusu daha mı büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sadece kinci olanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hayır son beş yıldan böyle vakti gelince kubat dmg vurduracak mesajlara özellikle dokunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sesi buraya kadar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 eurolegue maçı seyrederken crit sesi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 o öm den küfür çıkarımı yapmak için sanırım feneryolunda 150 yıllık beyaz bir köşkte bakıcısıyla falan yaşamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 oyun satın alayım dedım ne banka kartıyla ne de kredi kartıyla satın alamıyorum surekli hata veriyor steam. bugun oyun satın alan ya da problem yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 küfür nerede o ömde ben göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 SAM HEYBELİ'DE HER GECEEEE MEHTABAA ÇIKAAARDIIII MEHTABAAA ÇIKAARDIII Tam bir İstanbul Beyefendisi adam. Triggered by "totoş". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 totoş denmiş çok derail olmuş mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ali plebler benden size kiyak :D garbagdakine koymiyorum isterse kaldirsin sam diye http://i.imgur.com/jICx0KN.jpg bir daha linc girisiminde bulunurken ne olur guzel icerik uretmeye calisinda bizde eglenelim biraz, sirf mob olusturmak yetmiyor pitchfork ile torch da lazim http://contestpatti.com/wp-content/uploads/2014/05/338-0606204053-pitchforks.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Aman allahim,aga kufurlu pm ornegin buysa cok hassasmis grrcekten ruhun,bilemedim. Bunu kubat damaj olur diye sakladim diosun ya ap ayri guluyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 https://eksisozluk.com/totos--98402?nr=true&rf=totos totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bu başlıkta Sam'li Blizzard kavgası çıkartmak da serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 adama totoş demiyo ki. totos poponuza fazla geldi heralde diyo. okumanız da mı yok olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu garbage'da veya kişisel'de tartış -kaldı ki başlığı açılmış-, derail etmeme üzerine ortaya çıkan bir tartışma konusunda hem de ben Bilgisayar Oyunları kısmında Sam kime laf yetiştirmeyi tercih ederek kendini haklı çıkaracak başlığını görmek zorunda mıyım? Bundan sonra konuyla alakasız mesajlar silinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 iyide adamı banladıktan sonra mesaj atmıs işte. o mesajda yazdıkları deilki banlanma sebebi. asıl konu neden banlandığı, sorna laf edil etmemsi deil. ps neden banlandığınıda bilmiyorum, banlandığınıda bilmiyorum, günahları tarafların boynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar