pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ilk 15 dk icinde golu bulursak esnetiriz ama ilk yarı golsuz biterse sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 3 tane atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 olm bu maçı nasıl izlicez yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Tivibu da maç, ay sonuna kadar alırsanız Süper paket 29TL sdfas Her şey full açık oluyor. sonra 50tl mi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi ben niye bi maç için tivibu üyesi oluyorum yaa ZALIM BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 50 tl mi? ucmus bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 50TL full paket yalnız, sinema-dizi vs. ne varsa her bok açık oluyor ki o fiyata ŞL'siz de Tivibu'nun gayet iyi performansı var. İşte kampanya ile ay sonuna kadar 29TL aylıktan anlaşabiliyorsunuz. 1 sene taahhütlü oluyor yanılmıyorsam. bLackcha0s said: abi ben niye bi maç için tivibu üyesi oluyorum yaa ZALIM BUNLAR Dörde çıkardılar kanal sayısını işte bütün ŞL ve önemli AL maçlarını komple izliyorum full hd güzel oluyor sdafas yeni ihalede Süper Lig'i de alacaklar. Yani koordinatörü geçen babamla konuşurken öyle demiş. Fiyatı ne olursa olsun bu sefer çekilmeyeceğiz demişler. ŞL ile bir nevi ön hazırlık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 mal q7 bos kaleye atamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 arnavutçan kuvvetliyse verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 link var. öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sos aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sosa ne koydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 quaresmanın kaçırdığı :( sosanın attığını yayının kesilmesi nedeniyle kaçırmış olmam :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ersan'ın rüzgarıyla devrilen zenci forveti olan takıma karşı ilk yarı sadece bir gol bulabildik. bu rezalettir aq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 felaket oyun ya, aşırı bayık geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 1-1 biter demistim. Hala ayni dusunuyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi bu kadar kabızlık sağlığa zarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 çok kaçırdık lan asdsafas milli oldu kaleci de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 nasıl bir beceriksizlik bu, felaket vuruşlar. Rakibi küçük görüp defansda çalım yapıp kaptırmalar falan çok komediydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bir sifir olsun bizim olsun tissikler besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 lan ne sıkıldım macta bayık ötesi mactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 pektemek girdikten sonra sağ tarafıma bir karıncalanma geldi ama çok şükür bi hezimet yaşamadan maçı bitirebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bjk maçlarından üst beklemeyecem bundan sonra valla lanet olsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar