applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 tamam el altından para veriyoruz, böyle işleri gs'den öğrencek değiliz bu konuda biz de az değiliz rahatladınız mı ;) bi bruma transferi olmasa da iyi transfer atınç futbol konusalım dedikce konudan uzaklaşıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 El altından parayı abartılı ihtimal olarak söyledim :) Ama 6M ile kazık atmışsınız onu diyorum. Yarın öbür gün biz de Sabri'yi 4-5M'a itelesek bir yere aynı şeyi söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 para açısından bence de mükemmel bir transfer, ama bir şey döndüğünü düşünmüyorum. şu parasızlıkta hele, bütçede sanal kaynak göstermek işe yaramaz ki sıcak para yokken sadece almanların bizim göremediğimiz bir şeyi gördüğünü düşünüyorum ve umarım geri dönerse fener-gs ye dönmez diye umuyorum. enes de 1 tane gol atmış forvet ama adamlar 3m verdi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 scoutlar izlemez diye demedim, bu örnekte izlenmediği ortada. alman malman geçiniz. fizikli biraz düzgün genci görünce kondular işte. alınacak adam tam. ancak o paraya alınacak adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yav he siz bu işleri bu işi "iş" olarak yapan adamlardan iyi biliyorsunuz her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 töre haberleri arttı. teklif 15 civarında deniyor, sanırım atletico madrid bahsedilen takım yarın falan bişeyler olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Heralde BJK bunları ucuza satıp yerlerine ucuz 4-5 tane Afrikalı getirerek onları parlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 stat yapıyoruz ayağına orman gelen tüm parayı stada gömücek bok gibi sezon geçiricez daha cok dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Bizim abinin dediğine göre 15 milyon euro verilmediği takdirde kesinlikle satılmayacak. Fiyat soran, teklif veren her takıma bu söylenmiş. Atletico 15'e çıkarsa direkt satılacak. Üstte dediniz ya sen bu paraları verir misin mesela diye, çaresiz kalırsam ve transfer döneminin sonunda mutlaka o mevkiye bir adam almam gerekirse 15 veririm Gökhan'a mesela. 10 falan düşünmeden verilir mesela o paralara çıkılmaz. O yüzden bu transferde olmaz. Demba'nın satışı ciddi anlamda rahatlattı. Kulübün ilk satmayı düşündüğü adam Gökhan'dı yoksa ve 10 civarında verilecekti. Artık elimiz rahat, toku oynuyoruz o konuda resmen. ŞG de istiyor. Ha bence Gökhan'ı satabilirsek harika olur. Yerine bitirici bir kanat forvet alsak sağ tarafa çok daha iyi olur. Geçen sene takımın en büyük sorunu skor üretmekti. Takımın en golcü ikinci ismi toplamda 10 golle mi ne Olcay'dı. Birincisi 27 golle Ba zaten. Kanatlardan da skor üretmek gerekiyor artık, oraya ciddi bir adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ruyamda ersan'i satiyodu bjk 9'a. ersan gitmek istemiyodu. direnveefsaneolersan tt oluyodu ehauehauehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ne tatli ruyalar goruyosunuz la Ben ruyalarimda surekli bi orgynin bir sado mazonun icindeyim mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben hiç rüya hatırlamıyorum. Belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi onu sat bunu sat tamam para güzelde sonra ne halt edeceğiz, seneyede anca para yeriz artık başarı hayal olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 fiko hayaline ulaştı. sonunda küçülüyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Gökhan Töre İstanbul'a çağrılmış Çebi ile görüşmek için. A.Madrid'e satılıyor diye yorumlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Klubü kapatıp inşaata mı giriyorsunuz nedir? Beşiktaş inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bu sene ilk beşe giremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben niye kombine aldım geçen sene ya ne salağım. Bu sene bitsin Orman salağı varken hayatta beş kuruş katkı yapmam. Nasılsa transferlerden götürüyor beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 niye bukadar ümitsizsiniz. Bence yapılan çok doğru Ba ve Gökhan geçen sene takımı şampiyonluktan eden adamlar. Gökhan'ın yerinde ortalama kalitede bir kanat oyuncusu olsa takım bütün hücum toplarını zorla isteyip sonra ezmese takım şampiyondu. Defans zaten yıllardır rezil, öncelikle çok yavaşlar, franco yavaş, ersanın beyni yavaş,miloseviç onu hiç bilmiyorum. Beşiktaş gibi bir takmın defansı hep ileride olmak zorunda dolayısıyla geri hızlı koşmak önemli, haberler doğrudur yanlıştır onu bilmem ama veto edilen adamların veto edilme nedeni hep yavaş olmaları olarak lanse ediliyor. İleriye bir forvet bir sol bir sağ lazım, millet gibi gidip "has been" adamlara on minyonlarca euro para harcıyacaklarına belirli standartı oynayan aşama kaydetme şansı olan adamlara daha makul ücret vermelerini yada bu yönde arayışları destekliyorum. Tek derdim kaleci, şenol tolga ile devam ederek büyük hata yapıyor diye düşünüyorum inşallah yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Benim derdim bu kadar adamı satıp yerlerine abidik gubidik adamlar alıp kalan parayı ki bu %75 den fazlası olur herhalde, stad vs diyip çarçur etmesi. Bu para yokolacak direk bakın görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 direk stada gidicek zaten aldığımız adamlar dandik yani giden doldurulmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Beck le tosic i aldik abi. Nesi dandik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Naniyi podolskiyi , demba ba mi durduracakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bence fazla gozunuzde buyutuyosunuz turk ligini. Besiktasin en kotu 3. Olacagi asikar. Once stad bitsin, gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Senolden umitliyim ben hala. Bu seneki gibi kiran kirana gececek. Besiktas 3. Olsa bile acik ara falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar