Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ayrıca dün Lig Radyo da Hakan Gündoğar'ın dediğine göre tam 7 oyuncu ile prensipte anlaşılmış. Lig bitimiyle ve hoca onayıyla işte sözleşmeler yapılacak vs. dedi. Bir tek Skrtel'in ismini söyledi. Sanırım alacağız. Yani prensipte anlaşıldı falan dedi. Yani iyi futbolcu ama nasıl saatli bomba olduğunu herkes görüyor. Bir de menejeri TR'de parası olan bütün takımlara adamı getirdi. FB ve GS de görüştü diye biliyorum. Bu zihniyetle pazarlanmaya çalışılan adamdan genelde ne bileyim, güven vermiyor işte ya. Profili lig standartlarının üstünde eyvallah, kim alsa süper transfer de bu eleman Liverpool da bile bana hiçbir zaman vermedi. BJK'ye gelse yine aynı devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kupa geliyormuş vodafone arenaya tff onay vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Skrtel net kötü transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Videodan gördüğüm kadarıyla bu Ascacíbar bayaa Tolgay'a benziyo, kaptığı topları ileri taşıması falan. Skrtel ile olacağı söyliyim. Biz prensipte anlaşırız. Fener araya girer, daha çok para verir alır, oynatamaz :D Bu arada Terry'nin sözleşmesi bitti ama adam futbolu mu bırakıyo napıyo anlamadım, takımı yeni sözleşme yapmıyo, teklif yapsa ya bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Hangi terry? John terry mi alin teri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 http://www.komikkutusu.com/wp-content/uploads/2013/06/aboo-ne-bicim-espri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 tamam artık kitlensin bu konu 2016 - 2017e geçelim bu ibretlik espiri ile topic miladını doldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Skrtel ; söylendiği gibi Fb menajeri ile görüşmüş sadece , kötü adam değil tabi ama bende çok sıcak bakmıyorum ,sanırım FB "Daniel Agger" ile görüşüyor, zor transfer ama olursa cuk oturur Alves'in yerine. biraz Highline bi hat oluşturmak isteniyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: Hangi terry? John terry mi alin teri mi? adam avrupaya goc ederken sense of humor'unu yanina almayi unutmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 said: Fikret Orman: Takımımız şampiyonluğa konsantre. Henüz şampiyon olmadık. Bu sebeple kupa Vodafone Arena'ya Osmanlıspor maçında gelmeyecek. Fikret Orman: Osmanlı maçında garantilememiz halinde Konya maçı için günü birlik bir seyahat gerçekleştirip 19 Mayıs'ta tören yapacağız. Şampiyonluk Fiko'yu resmen olgunlaştırdı mı ne yoksa ya, normalde şimdiye kadar 50 kere "NASIL KOYDUK" diye gezmesi gerekiyordu elleri kolları açıp hareket çekerek sadsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Guncelde besiktas basligi goremedim. Bi sorun mu oldu diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Esh said: Hangi terry? John terry mi alin teri mi? Ceza versen verilir şu espriye, kimse de neden diye sorgulamaz. Onun yerine "Alen Terry" diye espriyi anlamsızca sürdürmeyi tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 YÖNETİM İSTİFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Yok fikret orman onun yerine cuma kokteyl veriyor bize :p gitmeyeceğim ama eheh. Seçimede gitmeye gerek kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 fikret kupa için bi talebimiz olmadı gelmeyecek arenaya demiş konya maçından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 en doğrusu gerek yok konya maçı içide başvurmamalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 http://m.ntvspor.net/haber/haber-t/154896/besiktasli-mario-olmayi-tercih-ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 zlatan niye cıkamıomus ki lan pariste sokaga ?adam gol kralı olmadımı? naptı eyfel kulesi cok çirkin falan mi dedi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Playboy dergisinin Almanya'da çıkan son sayısına konuşan Gomez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 pek sevmiyorlar galiba onu pariste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Gomez kalmıcagı garanti deniyor zaten fiorentina bonservis bedeli isticek muhtemelen bizimkilerde biz almayalım o zaman sen sat ben senden para aliyim diyecekki adamın alıcısı cıkar illaki.Neyse bakalım kim gelecek gomezin üstü kalibrede birini almaları cok kolay durmuyor hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 hani 1000 dolara gostermelik bi rakama alabiliyordunuz filan oyle bir muhabbet vardi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oldun said: Gomez kalmıcagı garanti deniyor zaten fiorentina bonservis bedeli isticek muhtemelen bizimkilerde biz almayalım o zaman sen sat ben senden para aliyim diyecekki adamın alıcısı cıkar illaki.Neyse bakalım kim gelecek gomezin üstü kalibrede birini almaları cok kolay durmuyor hadi hayırlısı. gomezin kiralık sözleşmesi 1+1 yıllık. gomez uzatırsa 2. yıl da bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 +1 yıl için 30 nisana kadar uzatmak gerekiyomuş benim anladığım, o süre geçtiği için sezon sonu Gomez geri dönüyo takımına. Başka takıma satılırsa yarısını biz alıcaz. Kötünün iyisi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 aktiftabletin dedigi gibi benimde duydugum o +1lik durum düştü artık.Besiktasın bir onceligi yada artısı yok isteyen fiorentinadan alacak gomezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar