Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

alırız diye atmadım ki, mesajı dikkatli okursan.

elden çıkartırsan 1 gömlek üstünü almak zorundasın dedim.

cunku bu 4 isim downgrade yapabileceğin mevkiler değil.24 gol atan gomez varken satayım da 15 gol atacak adam alayım diyemezsin.

o yüzden eğer elden çıkartıyorsan 1 gömlek üstünü almak zorundasın dedim.

cunku suan lider olmamızın sebebi bu 4 adam.

atıp tuttuğum bir nokta yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sene başından beri Tosic çok iyi transfer diye dolanıyordum. İki maçtır yine kendini gösterdi.

Stoper adamı sol bek olarak alıp, sol bek sıçtı diye yargılayıp kenarda bir sezon çürütmek harbi mükemmeldi. Sol stoperde bu sezon ne zaman görev aldıysa resmen takımı taşıdı. Hatta 4 ilk 11 de takım hiç gol yemedi yanılmıyorsam.

Net iyi kesici, Rhodolfo ile olmaz da işte rotasyonda kesinlikle durmalı ya seneye de. 3 tane Marcelo eder.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bu takımda 4 tane adamın yeri sabit

gomez
sosa
atiba
ozzy

geri kalan her yere takviyeler yapılabilir. 11 oyuncusu olarak ya da yedek olarak.

bunlardan birini elden cıkarıyorsan 1 gömlek üstünü almak zorundasın

Buna ben de katılıyorum, ligin kare asını seçtirseler direkt bu 4'ünü yazarım, belki Ozzy yerine Volkan Şen olur son haftaları kıyaslarsak. Ancak unutmamanız gereken şey bu 4 adamı satarsak iyisini almayılıyızın saçma olduğu;

Atiba, Bilic'in çalıştığı menajerlik şirketinin önerisi ile vasat bir oyuncu olarak geldi. Sosa, Bayern vb. geçmişine rağmen Ukrayna'ya düşmüştü, Beşiktaş olmasa Arjantin ligine gidecekti. Oğuzhan, youngster olarak katıldı. Gomez ise resmen piyango. 4 oyuncunun Beşiktaş'a adım attığı gün ve şu an arasında 3 gömlek fark var. Bu adamların kaybı halinde yine potansiyelleri kovalamalı Beşiktaş. Zaten Şenol Güneş gibi hücum oyuncularını upgrade eden bir adam var elde. Hiç belli olmaz, seneye bir bakarsın ligin en iyi kanat oyuncusu Kerim Frei olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

-Marcelo kiralık olduğu için geri gidecek sezon sonu.

-Delgado ile acilen yollar ayrılmalı.

-kiradan dönecek olan stopler takasta kullanılmalı veya satılmalı.

-ŞG her takımda yaptığı gibi genç bir oyuncu çıkartmadı alt yapıdan o işi çözmeli acilen

-ŞG ile mukavele yapılmalı tabi önce.

-Tolga Zengin'e teşekkür edilerek gönderilmeli.

-Boyko kazanılmalı ve bu takımın gerçek kalecisi olmalı.

-İsmail ve Beck'in yerine oyuna daha çok katkı verebilecek çabuk bekler alınmalı ve bu oyuncular yedek olarak elde tutulmalı.

-Stoper mevkisine ciddi transferler yapılmalı. Sonuçta Şampiyonlar ligine gidilecek ve bu taraftar bir tane daha 8-0 kaldıramaz.

-Veli ve Tolgay'ın form kazanması için kampta gereken ilginin verilmesi lazım bu mevki de gönderilenler olmazsa eğer transfer ihtiyacına gerek kalmaz.

-Olcay Şahan artık bu takımın ilk 11 oyuncusu değilde yedek oyuncusu olmalı o bölge eldeki değerler kazanılarak veya bir transfer ile güçlendirilmeli.

Sonuçta yeni stad açıldı kombinelerden filan müthiş bir gelir sağlayacak yönetim ve bunları en doğru şekilde kullanmalı. Ligi 1. bitirme durumunda gelecek olan sponsorluk ve gelirlerden bahsetmiyorum bile.

Fikret Orman ve teknik heyetin gaza gelerek dünya yıldızı değilde yıldız adaylarını kovalaması lazım sonuçta burası başarıya aç bir takım ve başarıya tok oyuncuların buraya gelip emeklilik hayatlarına hazırlık yapmalarını beklemekten bıkmış bir taraftar var.

3 sezondur bu kadronun gelişmesini ve başarı kazanmasını bekliyoruz sabırla bunu Fenerbahçe ve Galatasaray'da göremeyiz. Beşiktaş taraftarı ciddi bir sabır gösterdi gerek kadro gerekse stat olayında.

Son olarak şu takımdan Önder Özenin gönderilmesi çok büyük bir yanlıştı Oğuzhan,tolgay,kerim,gökhan töre gibi oyuncular aslında onun başarısı. Önder Özen ciddi bir oyuncu izleme ve yetenek değerlendirme uzmanı tekrardan teknik ekip içerisinde katılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yani önemli olan o 4 adamin yerini isim olarak değil performans olarak doldurmak.
gomezin 25 attığı yerde umut bulut gelsin 23 atsın sıkıntı değil.

gidip benzema alip 10 gol attirman ise yaramaz.

ortaya gelecek adamdan da atiba performansi beklenir sosa yerine gelcek adamdan en az 10 asist falan.

buralari performans olarak dolduracak alternatif bulamiyorsan bunları elinde tutman sart
Sosyal ağlarda paylaş

Tolgay dolduraiblir Atiba'nın yerini her maç değil de en azından önümüzdeki sezon boyunca o yükü paylaşabilir. Veli yedek ortasaha oyuncusu olur.
Eldekileri tutup 2 3 tane çok iyi transfer yapacaksın artık. 1 solbek, 1 ya da 2 stoper, bütçe varsa 1 de sağbek.
Ha tabi Boyko 'yu da takıma ısındırıp oynatacaksın.
1 tane üst düzey stoper alınabilir. Forvet almaktan daha kolay stoper almak. 2. stoper daha ortalama olsa da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...