2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1
He ya banada beraberlik geliyo
beraberlik bile yeter, galibiyet gelirse birer bileklik alırız dimi beyler
Nasi gomduk ama aglayan fazla oldu mu, anca geldim. Stat harika ya kutu gibi fazla dar ve dik olmus. Biri gececegi zaman tum sirayi ayaga dikiyor euahe.
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/719620611547480064
Q7 nin karti hakemin sucu adam direk gol olmasin diye daldi bir halt vermedi. Yan hakem dudugu duyar duymaz iceri girip kosturdu yetisemedi yanliz yoksa q7 kart almayacakti ehauhe onu kacirmis millet.
sadasdasdasda o değilde ertem şener 30 dakka önce yayına başlıyoruz diye yazmış twitterda demin açtım hala melih gökçek konuşuyo :D
ya bu rıdvan ve penaltı değil diyenler neye dayanarak söylüyor
bu topicte gördüğüm tüm videoları izledim hala %100 penaltı denecek birşey göremedim?
varsa müdahalenin göründüğü bir görüntü paylaşın da göreyim bi merak ettim
bu topicte gördüğüm tüm videoları izledim hala %100 penaltı denecek birşey göremedim?
varsa müdahalenin göründüğü bir görüntü paylaşın da göreyim bi merak ettim
Q7 tam bir mal olduğu için kart aldı ve şu maçta BJK adına yapılmış en büyük ve tek eyyamda ona direkt kırmızı kart göstermemektir. Çift sarı ödül resmen ona...
Sosa'nın penaltısına yok diyip, Gomez'inkine penaltı demekte mesela ağlaklıktır. Gomez'e penaltı diyorsan zaten Sosa'yı da kabullenmen gerek. Ha dersin ucuz penaltı, katılıyorum çok ucuz penaltı ama baskılı taraftarla ev sahibi olmanın avantajı budur. Bu tip pozisyonlarda %75-%25 hakem kararı senden yana olur.
Şu penaltı şeklinde sadece TR sınırları içinde Arena'da, Samiyen'de, Saraçoğlu'nda hatta İnönü de alınmış en az 2 düzine penaltıyı rahatça buluruz çok araştırmadan. MANU bunlarla şampiyon oldu yıllarca resmen vs... giderde gider. Müdahale var mı? Var. Kelebek dokunuşu olması önemli değil. Kol koyduğu için penaltı gören oyuncular var lan bu ülkede daha bu sezonda bile...
Ha hakem vermese de "kendi adıma" konuşmak gerekirse de ben ağlamazdım, şimdiye kadar da ağlamadım benzer pozisyonlarda. Gomezde de verse de vermese de aynı; bunda da vermese de haklı der geçerdim.
Genel oyunumuzu eleştirmek gerekiyor ama; ŞG aşırı saçmalamaya başladı...
Sosa'nın penaltısına yok diyip, Gomez'inkine penaltı demekte mesela ağlaklıktır. Gomez'e penaltı diyorsan zaten Sosa'yı da kabullenmen gerek. Ha dersin ucuz penaltı, katılıyorum çok ucuz penaltı ama baskılı taraftarla ev sahibi olmanın avantajı budur. Bu tip pozisyonlarda %75-%25 hakem kararı senden yana olur.
Şu penaltı şeklinde sadece TR sınırları içinde Arena'da, Samiyen'de, Saraçoğlu'nda hatta İnönü de alınmış en az 2 düzine penaltıyı rahatça buluruz çok araştırmadan. MANU bunlarla şampiyon oldu yıllarca resmen vs... giderde gider. Müdahale var mı? Var. Kelebek dokunuşu olması önemli değil. Kol koyduğu için penaltı gören oyuncular var lan bu ülkede daha bu sezonda bile...
Ha hakem vermese de "kendi adıma" konuşmak gerekirse de ben ağlamazdım, şimdiye kadar da ağlamadım benzer pozisyonlarda. Gomezde de verse de vermese de aynı; bunda da vermese de haklı der geçerdim.
Genel oyunumuzu eleştirmek gerekiyor ama; ŞG aşırı saçmalamaya başladı...
İsmail'in formsuzluğu bu arada bizim takımı en çok etkileyen şeylerin başında gleiyor. Formsuzlukta fiziken değil, beyni tükenmiş resmen. Karar verme konusunda sürekli hata yapıyor. Durduğu yerden, pas tercihlerine kadar Space Jam olmuş gibi.
Fener maçından sonra özellikle aşırı düşüşe geçti. Şuan şampiyonluk yürüşünü açık ara kaldıramayan birinci adam gibi bir şey takımda; işin kötüsü oyun stilinde alternatifi olmayan tek adam. Rotasyona gidersen çok şey kaybediyorsun...
Olcay da bu takımın Atiba'dan sonraki en önemli adamı olduğunu gösterdi yine, onun çıkışıyla ilerideki set bozuldu ve topu tutamamaya başladık. Yeteneksizliği göze çok batsa da topsuz alanda ve set hücumlarındaki dokunuşlarıyla yarattığı fark bu takımı yaratıyor. Bizim her şeyden önce Olcay katkısı verecek "YETENEKLİ" bir adam bulmamız gerekiyor bu transfer döneminde ne olursa olsun.
Gerisi de aynı Beşiktaş'tı işte...
ŞG çok kötü kararlar vermeye başladı. Takımın kimliğini aşırı bozuyor özellikle değişikliklerle vs. Bursa az biraz iyi takım olsa bugün bize koyardı.
Fener maçından sonra özellikle aşırı düşüşe geçti. Şuan şampiyonluk yürüşünü açık ara kaldıramayan birinci adam gibi bir şey takımda; işin kötüsü oyun stilinde alternatifi olmayan tek adam. Rotasyona gidersen çok şey kaybediyorsun...
Olcay da bu takımın Atiba'dan sonraki en önemli adamı olduğunu gösterdi yine, onun çıkışıyla ilerideki set bozuldu ve topu tutamamaya başladık. Yeteneksizliği göze çok batsa da topsuz alanda ve set hücumlarındaki dokunuşlarıyla yarattığı fark bu takımı yaratıyor. Bizim her şeyden önce Olcay katkısı verecek "YETENEKLİ" bir adam bulmamız gerekiyor bu transfer döneminde ne olursa olsun.
Gerisi de aynı Beşiktaş'tı işte...
ŞG çok kötü kararlar vermeye başladı. Takımın kimliğini aşırı bozuyor özellikle değişikliklerle vs. Bursa az biraz iyi takım olsa bugün bize koyardı.
quaresma direk kırmızı değil ya.
adam daha quaresma gelmeden gözlerini kapatıp kendini atmaya başlamış. vurmuyor da ayrıca, sarı doğru.
onun dışında yine bizim açımızdan kötü hakemdi ama rakipler ağlıyor ilginç
biri çıkıp da batalla be hosogai nasıl maçın 90dk'sını tamamladı demedi, anca %100 penaltıya ağlansın :(
adam daha quaresma gelmeden gözlerini kapatıp kendini atmaya başlamış. vurmuyor da ayrıca, sarı doğru.
onun dışında yine bizim açımızdan kötü hakemdi ama rakipler ağlıyor ilginç
biri çıkıp da batalla be hosogai nasıl maçın 90dk'sını tamamladı demedi, anca %100 penaltıya ağlansın :(
Sayın cımhırbışkınım aldı bu akşam hediyesini, bedavadan penaltı + puan cukka. Sonra da biz dürüstüz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz. Yav he he.
ahmet çakar ve paticik troller dışında tüm futbol camiası pozisyona penaltı diyor bu arada dipnot.
çakar da penaltı oldugunu bilip, kaos hoşuna gittiğinden aksini diyor sdsfs
çakar da penaltı oldugunu bilip, kaos hoşuna gittiğinden aksini diyor sdsfs
temas var. şiddetlidir veya değildir adamın dengesini bozabilir. topa hamle zaten söz konusu değil top 1 metre ötede. penaltı değil demek bariz saçmalamak. he vermese de teması görmedi vs denebilir çok laf edilemez. o kadar net görünecek bi temas değil çünkü.
Ne gerizekalı bu fiko yaa
Quaresma net kırmızı abi, olay Hosagai'nin yaptığı götlük değil. Quaresma'nın yaptığı embesillik, mallık.
Maç bitiş düdüğü çalmış. Yan hakem bile koşuyor olay çıkacak diye durdurmaya. O dakika da gidip üstüne yürüyüp itmek falan direkt kırmızılık harekettir.
İç sahada taraftar tahrik olayıdır bu her şeyden önce; cezası oyun içi kurallardaki en ağır şekilde olmalıdır.
Sen 17 yaşındaki ergen değilsin, 31 yaşında ŞL finali görmüş adamsın. Sorumluluk olsun biraz ak...
Maç bitiş düdüğü çalmış. Yan hakem bile koşuyor olay çıkacak diye durdurmaya. O dakika da gidip üstüne yürüyüp itmek falan direkt kırmızılık harekettir.
İç sahada taraftar tahrik olayıdır bu her şeyden önce; cezası oyun içi kurallardaki en ağır şekilde olmalıdır.
Sen 17 yaşındaki ergen değilsin, 31 yaşında ŞL finali görmüş adamsın. Sorumluluk olsun biraz ak...
abi quaresma dayak yemeyi kaldıramıyor, 30 saniye önce bir kere ayağına basıldı, tekme yedi falan, üstüne aynı adamdan bir dayak daha yiyince sinirlendi tipik quaresma işte :D zaten şu sinirini dizginlese hala CL finalleri görüyor olurdu.
o pozisyonda suc tolga'da lan bir frene bas be adam.
pozisyon direk kırmızılık değil ya, vurma yok, itmeye direk kırmızı biraz ağır olurdu. kişisel fikrim tabi. japon'un oyunculuğu kaliteliydi.
bir önceki pozisyonda falan yüzünü tutarak attırmaya çalışmıştı.
o pozisyonda suc tolga'da lan bir frene bas be adam.
pozisyon direk kırmızılık değil ya, vurma yok, itmeye direk kırmızı biraz ağır olurdu. kişisel fikrim tabi. japon'un oyunculuğu kaliteliydi.
bir önceki pozisyonda falan yüzünü tutarak attırmaya çalışmıştı.
Apple o kadar fanatik bir adam ki kırmızı diyemez o pozisyona, penaltıyı da öldürseler kabul etmez. Çünkü kırmızı ve penaltı doğru, ama apple fanatik.
quaresmanın 2 sarı kartı da doğru.
ikincisi direkt kırmızı değil.
açın izleyin bu kadar zor değil.
2 aydır oynamayan adama, beşiktaşa yatmak için getirmiyorlar diyen adamsın, senin neyini ciddiye alıyorsam
ikincisi direkt kırmızı değil.
açın izleyin bu kadar zor değil.
2 aydır oynamayan adama, beşiktaşa yatmak için getirmiyorlar diyen adamsın, senin neyini ciddiye alıyorsam
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar