Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

bütün gsliler futbolu bıraktı, klasik müzikle, resimle, tenisle falan ilgileniyor bi bu tipi tip kaldı sdsafsa

biz böyle iyiyiz abi. 6-7 senede bir toplu kahır çekip olabilecek en kötü hale geliyoruz sonraki senelerde ezmoda girip sefasını sürüyoruz.

sizin durum daha kötü abi. damıta damıta resmen özünüze izlemiş üzülmek ve kaybetmek. bu sene de şampiyonluğu kaçırırsanız 3. yıldız rte'nin 2023 türkiyesine kadar sarkar.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

applev0dka said:

bütün gsliler futbolu bıraktı, klasik müzikle, resimle, tenisle falan ilgileniyor bi bu tipi tip kaldı sdsafsa

biz böyle iyiyiz abi. 6-7 senede bir toplu kahır çekip olabilecek en kötü hale geliyoruz sonraki senelerde ezmoda girip sefasını sürüyoruz.

sizin durum daha kötü abi. damıta damıta resmen özünüze izlemiş üzülmek ve kaybetmek. bu sene de şampiyonluğu kaçırırsanız 3. yıldız rte'nin 2023 türkiyesine kadar sarkar.

benim öyle bir derdim yok ki. yani elbet insan desteklediği takımı başarılı görmek ister de. oyle mac kaybedince karalar bağlamıyorum meh diyip geçiyorum. kötü oyun gördüğümde daha cok uzuluyorum. cok iyi oynayıp 2-0 kaybettiğimiz maca üzülmedim mesela 1-0 kazandıgımız erteleme macındaki kötü oyuna üzüldüğüm kadar.
Beşiktaş 10 sene üst üste şampiyon olsa da, 10 sene hic sampiyon olmasa da benim hayatımda bişey değişmeyecek ki, gidip de random birine biz 10 senedir sampiyon oluyoruz olum dediğimde beni süper mutlu bir insan yapmayacak yani :D

anlık sevincler üzüntüler bunlar, beşiktaş hiç sampiyon olmasa da,hic olamayacak da olsa ben yine izlemeye devam edicem zevk meselesi yani.
oyle yarıştan kopunca vay nasıl olur falan diyip izlemeyi bırakmadım hic yani :D

herkes bu düşüncede olmayabilir ama bana giren cıkan bişey yok acikcasi :D

ama sene başında 3 kupa hedefimiz, kadromuz ona yeter buna yeter, ibra gelecek ucucaz,buraya 11ler yazılıyor falan, sonra 15 hafta kala yarıştan kopunca böyle olacağı zaten belliydi ben artık mac izlemiyorum falan demek komik yani.

hani taraftarlık ile seyirci farkı biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bakıyorum fener maçından sonra ki potatovodka halinden kurtulmuşsun. Bi derbi mağlubiyetiyle ezik gibi şampiyonluk kaybetme tribinden de kurtulun zaten artık ya.

Ha üstünüzdeki büyüklerin baskısı altında kalmaktan kaynaklı ezikliğinizi gene yaşayın tabi. O ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

''
İstatistik mini etek gibidir.
Çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni gizler.
''

Sir Alex Ferguson

Bunu kırmızı kart, penaltı vs. istatistiklerini tutan arkadaşlara söylüyosundur umarım. Yok 50 küsür yılda kazanılan kupalar için söylüyosan üzüldüm gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

daha önce başka topicde de söylemiştim.

şampiyon olursak gs ile aradaki her 1 puan fark için 1 bileklik alıcam sokakta dağıtacam sonra.

20 puan mı oldu fark kac oldu ?
gs de baya yetersiz cıktı borca sokacak beni sdasfas

iyi de gsli adam cikip besiktasla aramdaki sampiyonluk farkı icin ben de besiktasa bileklik aliyim derse herif senden daha cok almis olacak ya da senin puan farkiyla alacagin kadar alacak ahah. o noluyo?
Sosyal ağlarda paylaş

fener maçından sonra neyim vardı ki ?

fenerin özellikle ilk yarıdaki iyi oyununu takdir ve tebrik ettim.
bence (!) yanlış olan hakem kararlarını söyledim.
bu galibiyetle fener sadee yarışa tutundu şampiyon olmadı. biz kazansak potansiyel 7 puan fark vardi yarış bitmedi dedim. daha 12 hafta var.

daha ne konuscaktım ki ?
ilk yarıda pas bile yapamadığınız muslera olmasa 6-7 tane rahat yiyeceğiniz maçtan sonra doğrandık diye ağlayan bunak TD ile mi karıştırdın naptın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zemini nasıl bu hale getirmişler ya, kimse ayakta duramıyor. Toprağı yeşile falan boyamışlar kesin yoksa bizim dün oynadığımız yarısı su basmış halı saha bile bu zeminden çok daha kaliteliydi.

Federasyon, federasyon olsa şu kulüplere zemin bakımı ile ilgili zorunluluklar falan getirse keşke...

Çim kalitesini geçtim bildiğin çukurlar var bir ton bölgede...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...