Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi olaya hala kulupçülük yaparak bakıyorsunuz.
şirket lan bunlar şirket ve o şirken bir iş yapıyor. rakip bir şirketin sempatizanı da bitirmesi gereken iş için bitmez diyor.

patron gelip sana diyor ki bu iş cumaya bitecek, sen twittera yazıyorsun ehi ehi rakip şirket de ne güzel ya bu iş de zaten cumaya bitmez 3 cuma sonra anca biter .

seni atmasın mı şimdi patron ? bir de gelip insanlara - iqlu diye hakaret ediyorsun

yapma cemre yürü git hadi bir sal artık yeter ya
Sosyal ağlarda paylaş

trollükle alakası yok bunun. bu tip davranışlar yüzünden klübün taraftarla temas eden, göz önünde olan çalışanları kovulur; tercümanlar, basın sorumluları, tv çalışanları gibi. bu kişiler için kendi şahsi hesapları da olsa, tüzel kişiliğin bi parçası oldukları varsayılması normaldir. stadın inşaatında çalışan ahmet veya mehmet için bu tip bi durum söz konusu değil. anlamakta zorlanmasan keşke.

edit1: adam fener taraftarı olduğu için kovulmasa olurdu diyorum ben. adamın iş performasını ve disiplinini kontrol eden bir amiri vardır milyon dolarlık projede muhakkak. bu tip sebeplerden kovmuş olsalar zaten kimse niye kovdun diye hesap sormaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işçi derken saatte 2 adet taş taşıyan adamdan bahsetmiyorum zaten. oradaki herkes birer çalışan, işçi dediğim o, age of empires'daki işçi değil :)

benim demek istediğim, adam bu stad zaten bitmez yürü fenerbahçem gibi bişey yazmış. bunu arka sayfalarda savunulan "5 adet yerine 3 adet taş taşıyayım da geç bitsin" teziyle yazmamış herif. diğer postta da okusaydın görürdün kovarlarsa kovarlar, kovulmasa da olurdu diyorum ben zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi öyle anlamadım zaten. ben de belli bi eğitim seviyesinin insanları biraz budaması gerektiğine inanıyorum senin gibi ama bazen böyle olmayabiliyo işte. herifin yaptığı şey %100 doğrudur gibi bi tezim kesinlikle yok zaten, ancak mesleği gereği bu tip paylaşımların o kadar da etkilememesi gerek diye düşünüyorum.

tayyipte belli bi eğitim seviyesine sahip mesela. hiç öyleymiş gibi duruyo mu?

applev0dka said:

gomez futbolcu degil diyen adamla tartısıyorsun abi salla gitsin

yoo futbolcu işte, beşiktaşta oynuyo. güiza tier ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Aksine Quaresma şuan takımdaki en rahat kişi gibi, son iki maçtır adam takımı sırtlıyor. Tecrübesini ilk defa beyniyle birleştirip oynamaya başladı, adam bu sefer galiba harbi istiyor.

Hani bunu ben diyorum, Bilic'ten daha çok sevmediğim biri varsa o da Toraman'la birlikte Quaresma'dır da son dönemlerdeki genel katkısı beklenenin çok üstünde seyrediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...