applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi olaya hala kulupçülük yaparak bakıyorsunuz. şirket lan bunlar şirket ve o şirken bir iş yapıyor. rakip bir şirketin sempatizanı da bitirmesi gereken iş için bitmez diyor. patron gelip sana diyor ki bu iş cumaya bitecek, sen twittera yazıyorsun ehi ehi rakip şirket de ne güzel ya bu iş de zaten cumaya bitmez 3 cuma sonra anca biter . seni atmasın mı şimdi patron ? bir de gelip insanlara - iqlu diye hakaret ediyorsun yapma cemre yürü git hadi bir sal artık yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 trollükle alakası yok bunun. bu tip davranışlar yüzünden klübün taraftarla temas eden, göz önünde olan çalışanları kovulur; tercümanlar, basın sorumluları, tv çalışanları gibi. bu kişiler için kendi şahsi hesapları da olsa, tüzel kişiliğin bi parçası oldukları varsayılması normaldir. stadın inşaatında çalışan ahmet veya mehmet için bu tip bi durum söz konusu değil. anlamakta zorlanmasan keşke. edit1: adam fener taraftarı olduğu için kovulmasa olurdu diyorum ben. adamın iş performasını ve disiplinini kontrol eden bir amiri vardır milyon dolarlık projede muhakkak. bu tip sebeplerden kovmuş olsalar zaten kimse niye kovdun diye hesap sormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 fener taraftarı diye kovulmuyor ki, düz ben fenerliyim demiyor zaten. Cümlenin öteki tarafı yüzünden kovuluyor. Ve bu herif bunun problem teşkil edeceğinide bilerek yapıyor, beyaz baretli adam düz işçide değildir, garibanlıktan çok uzaktır. Sarı baretliler işçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi işçi derken saatte 2 adet taş taşıyan adamdan bahsetmiyorum zaten. oradaki herkes birer çalışan, işçi dediğim o, age of empires'daki işçi değil :) benim demek istediğim, adam bu stad zaten bitmez yürü fenerbahçem gibi bişey yazmış. bunu arka sayfalarda savunulan "5 adet yerine 3 adet taş taşıyayım da geç bitsin" teziyle yazmamış herif. diğer postta da okusaydın görürdün kovarlarsa kovarlar, kovulmasa da olurdu diyorum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 işçiden kastım milleti küçültmek değil, belli bir eğitim seviyesine sahip olduğunu söylemek. Yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 gomez futbolcu degil diyen adamla tartısıyorsun abi salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yok abi öyle anlamadım zaten. ben de belli bi eğitim seviyesinin insanları biraz budaması gerektiğine inanıyorum senin gibi ama bazen böyle olmayabiliyo işte. herifin yaptığı şey %100 doğrudur gibi bi tezim kesinlikle yok zaten, ancak mesleği gereği bu tip paylaşımların o kadar da etkilememesi gerek diye düşünüyorum. tayyipte belli bi eğitim seviyesine sahip mesela. hiç öyleymiş gibi duruyo mu? applev0dka said: gomez futbolcu degil diyen adamla tartısıyorsun abi salla gitsin yoo futbolcu işte, beşiktaşta oynuyo. güiza tier ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://youtu.be/IetArfNyzoU?t=28s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Gomeze guiza tier diyen adam var beyler dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 said: Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıkan Quaresma, 54 gole doğrudan katkı sağladı. [22 gol - 32 asist] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/701868849499656192 cha cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 şu fener maçını alalım harika olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ruyalar.swf Beraberlik iyi. Fazla fantaziye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 niye rüya olsun abi. şuan 3 ihtimal de var eskiden yeniliriz yahu derdim de yenebilirzde yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ofiste fenerlinin biri gelmiş, "gomeze niye sarı kart çıkmadı" diyor. Adamların psikolojilerini ve korkularını çok net gösteriyo şu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 sen tüm gün ağlıyosun her topicte o neyi gösteriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 sarı kartlık durum mu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Adamlar faulü olmayan adama sarı kart niye çıkmadı derler ağlamak olmaz, biz doğruyu söyleyince ağlamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 senin ofisteki arkadaş dediyse doğrudur, sonuçta milyonların psikolojisini tek başına temsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ooo sayfa başı, lezzetli çipetpet sticky gibi durdu tepede sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Olcay, oguzhan quaresma ciddi sıkıntı içindeler fener macında bu iyice belli olacak hiç rahat degiller sanki adamları basarısız olma korkusu sardı elleri ayakları dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Aksine Quaresma şuan takımdaki en rahat kişi gibi, son iki maçtır adam takımı sırtlıyor. Tecrübesini ilk defa beyniyle birleştirip oynamaya başladı, adam bu sefer galiba harbi istiyor. Hani bunu ben diyorum, Bilic'ten daha çok sevmediğim biri varsa o da Toraman'la birlikte Quaresma'dır da son dönemlerdeki genel katkısı beklenenin çok üstünde seyrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Olcay zaten düz adam. En kötü hali de en iyi hali de birbirine çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 zamanın deli ibosu ya işte.. ibo gitti bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar