Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 aleksisi kimse beğenmemiş ha abi tam q7 artisliği var adamda düşük şort el kol dövmeler birde kısa boylu ya hakkat bana da hiç güven vermedi ve herkese el kol yapması beni ayar etti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Beğenmemiş değil de daha yorum yapacak akdar izleyemedik. Hem daha alışsın hem de 90dakika oynasın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ben beğendiğim Alexis'i de Ersan'ın yaptıklarıyla kıyaslayınca beğendim. Yani daha iyisi mi? Değil. Ama Ersan'ın bu oyun düzenine kattığı şeyleri zerre aramayız. Sıkıntı işte Marcelo, Rhodolfo'nun yerini doldurabilecek mi artık kilit soru bu olmalı. FB maçı ilk sınav olacak işte bana kalırsa orada görürüz anyayı konyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Marcelo Rhodolfo'dan daha iyi bile olabilir Fener maçı defans için gösterge olmıycak daha çok orta sahanın maçı fener maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 alexis'i dünkü maçla değerlendirmek istemiyorum adam gibi ısınmadı bile oyuna girerken. sağa sola talimat yağdırdı deniyor ancak şenol hocanın verdiği direktifleri sahaya aktarıyordu adam üzerine gitmek için konu aramayın asdfsd . ancak genel olarak dün kötü performans gösterdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 onun tuttuğu adam kaleye 2 şut attı. Ama adamını kaçırmadı, ve önünü de kapatıyodu aslında ama engel olamadı biraz da şansa geçti o toplar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 khalad said: alexis'i dünkü maçla değerlendirmek istemiyorum adam gibi ısınmadı bile oyuna girerken. sağa sola talimat yağdırdı deniyor ancak şenol hocanın verdiği direktifleri sahaya aktarıyordu adam üzerine gitmek için konu aramayın asdfsd . ancak genel olarak dün kötü performans gösterdi bence. aga girerken verirsin tamam anlarım ama.. dk 80de bile hala el kol yapıyordu açılın sıraya girin onu tut bunu tut falan diye benim demek istediğim bu idi tolga topa vuracak kanatlara açılın açılın diye bağırıyor lan sana ne tolga bağırsın hatta iyi bakın şenol güvenmemiş olcak ki atiba hep orta göbeğe geldi 5li defans yaptık 4 0 ken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Llama said: khalad said: alexis'i dünkü maçla değerlendirmek istemiyorum adam gibi ısınmadı bile oyuna girerken. sağa sola talimat yağdırdı deniyor ancak şenol hocanın verdiği direktifleri sahaya aktarıyordu adam üzerine gitmek için konu aramayın asdfsd . ancak genel olarak dün kötü performans gösterdi bence. aga girerken verirsin tamam anlarım ama.. dk 80de bile hala el kol yapıyordu açılın sıraya girin onu tut bunu tut falan diye benim demek istediğim bu idi tolga topa vuracak kanatlara açılın açılın diye bağırıyor lan sana ne tolga bağırsın hatta iyi bakın şenol güvenmemiş olcak ki atiba hep orta göbeğe geldi 5li defans yaptık 4 0 ken bile tecrübesinin verdiği öz güven sanırım. tolga'yı kim ipler takımda Bokyo geldi die iki güzel hareket yaptı zaten miladı dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 yahu bizim savunma bakanının zaten o diz sakatmış daha öncede kopmuş ikinci ameliyatı olacak umarım bu sefer toparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kariyerindeki ilk sakatlık kaydı adamın ya, ne zaman kopmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 doktor söyledi videoda 10 yıl önce aynı diz gitmiş yine bağ kopmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rhiEHidQLz8 0,16 yı aç hemen söylüyor zaten. birde 11 yılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ha alt yapıda falan o zaman. ondan kaydı yok sdfsad şanssızlık ya, çok büyük kayıp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XXdOds-Ik90 ya bu zemine dökülen siyah şey nedir zıvt mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Toprak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 İki kat loca yapacaz diye üst tribünün içine etmiş olmaları çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Eskişehirin sözleşmesini fesh ettiği Akaminko yu mu ne alacakmışız, boştaki adamlarla sözleşme yapılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yahu brandayı gördünüz mü güzelim stadı bozdu gibi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 defansta sikintiya dusmememiz icin orta sahanin ve de ileri uctakilerin daha baskili oynamasi lazim kim gercekten besiktasli gormus olacaz 2-3 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Geçici değil mi o ya, kırmızı kırmızı. Şu yukarıdaki meretleri döşerken düşmesin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bugün ilk branda takıldı beyaz beyaz http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160209/a1693a956320da1c229407fbe5b06061.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 gerin şeffaf değişik bişey olmayacak mıydı o ya? Baya örtü örtmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 onlar stat tozlanmasin diye beyler kocaman alan kim temizlicek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Şeffaf olmayacakmış ama bence bu daha iyi. Gündüz maçları iskence olur şeffaf tavanla. Kavrulursunuz içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 aktiftablet said: gerin şeffaf değişik bişey olmayacak mıydı o ya? Baya örtü örtmüşler. kuşlar yüzünden doku değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar