aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 neyse mahmut uslu bi süre ağlamaz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 hep kendinizi düşünün zaten mersin gelip burda maç yapsın sizinle 3 şubat gecesi sonra dönsün ayın 6 sında öğlen 1de gidip tekrar maç yapsınlar değil mi... kolay yol bulunamaz mıydı bilmiyorum başka bakmadım ama 3 şubat günü size ne kadar uyuyorsa mersine o kadar uymuyor, belki onların da o günkü kayseri deplasmanı 2 gün sonrasına alınabilirdi bilmiyorum ama böyle bir uygulama olduğunu daha önce duymadım. olsa olurdu tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 karı biz mi yağdırdık, federasyonu biz mi seçtirdik tek başımıza, seçmeseydiniz birader. kızmakta haklısınız da bizi ne bokluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ne agladiniz be cikin oynayin iste ne farkediyor? adamlar yol problemi cekmeyin diye istanbul maclari ve rize/trabzon maclari pespese koymuslar. belli ki kuluple konusulup karar verilmis. mersin in daha bugunku maci ertelendi yarina, adamlar rizede. 6sinda da kayseri deplasman maclari var. araya 3une istanbula mi gitsin? edit- lube ayarla benzer seyleri yazmisiz utandim kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 geçen 2 hafta penaltı icin yeri gogu inlettiniz, tam 1 seneden fazladır penaltı kullanmıyoduk o zaman her şey normal miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Liebe said: hep kendinizi düşünün zaten mersin gelip burda maç yapsın sizinle 3 şubat gecesi sonra dönsün ayın 6 sında öğlen 1de gidip tekrar maç yapsınlar değil mi... kolay yol bulunamaz mıydı bilmiyorum başka bakmadım ama 3 şubat günü size ne kadar uyuyorsa mersine o kadar uymuyor, belki onların da o günkü kayseri deplasmanı 2 gün sonrasına alınabilirdi bilmiyorum ama böyle bir uygulama olduğunu daha önce duymadım. olsa olurdu tabiki. Mersin 6sında değil 8inde yapar maçını, biz bir sürü maç oynadık pazartesi akşamları. Perşembe akşamı avrupa ligi maçı yapan takımlar nasıl oynuyor haftasonu, onlar da oynar pazartesi günü. Federasyonun kararı net ardniyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi art niyet olsa gidip 12 mart rize maçının arkasına hemen dibindeki trabzon maçını ayın 15ine koymazlar, 26 şubata fener maçı öncesine koyarlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fb bursa antalyaya takılcak yazın kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ayrıca mersin ne abi ne 5 puan psikolojisiymiş, yazarsın soyunma odasındaki puan durumuna +3 kafadan öyle konuşursun topçularla. antalya maçını pek sanmıyorum ama bursa fena korkutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Liebe said: abi art niyet olsa gidip 12 mart rize maçının arkasına hemen dibindeki trabzon maçını ayın 15ine koymazlar, 26 şubata fener maçı öncesine koyarlardı :D Fb puan olarak daha geride olsa, yaparlardı. Yapılanları geçmişte gördük. O kadarına gerek yok demişler demek ki. İnş ben paranoya yapıyorumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 12 günde 4 maç yapılcak 15 mart bile sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Liebe said: ayrıca mersin ne abi ne 5 puan psikolojisiymiş, yazarsın soyunma odasındaki puan durumuna +3 kafadan öyle konuşursun topçularla. antalya maçını pek sanmıyorum ama bursa fena korkutuyor beni. Deplasman Bursa, deplasman Rusya, içerde Beşiktaş galiba sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ha fiksür kötü diyenin da ağzına çarparım 12 marta kadar da tüm maçlar istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 of besiktasli aglakligi cekilmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 twente ağlaklığı nasıl gidiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fizban said: of besiktasli aglakligi cekilmiyor ya. Sizin memenizi hemen veriyolar tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Fenerli haksızlığından iyi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 En azından fenerli haksızlığına tokat geliyor dışardan da olsa. Bjkli ağlaklığına çare yok gibi malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Llama said: ha fiksür kötü diyenin da ağzına çarparım 12 marta kadar da tüm maçlar istanbulda + gayette iyi yerlere koymuşlar. Zor veya riskli maç öncesi veya sonrası yok. Hatta Mersin maçında kart cezalılarını FB maçına hazırlama şansı bile var diyeceğim de yoktu zaten kart cezalımız sdfasdfads Bu sene FB ağlakları zirve yapınca bizimkiler 2 senedir edindikleri yeri kaybetmemek için kastıralım biraz diyorlar galiba. Bir süredir farkı kalmadı bizimkilerinde FB'lilerden dasfdsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 derbiden sonra yaşananları gördükten sonra fener taraftarının cıkıp A veya B kulubu taraftarına ağlak demesi için çok zaman geçmesi gerek daha. önce mahmutcuğumun gözyaşları bir kurusun, sonra başkasına ağlak dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 2 senedir edindiginiz yer neresi abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Denys Boyko,devre arasında gelmesinden dolayı şampiyon olunduğu takdirde şampiyonluk priminin yarısını istedi. (Milliyet) aga biz böyle adamları nerden buluyoruz yahu yeminlen adam gibi adam çıktı buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tolga'ya da yarısı verilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 keşke şu maça ful kadro çıksa idik. kaç zaman oldu maç yapan yok asıl kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ehue adamlar 2-0 çakıyordu 2-1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar