Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 töreface killah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 begendim, aileni mizah anlayislarindan dolayi tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 yeee 4 tane yine ohh iyi kapanış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1-2 atin birakin la. Sakatlayacaksiniz adamlari . Mart nisan mayis aylari oynayacak adam kalmayacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 applev0dka said: aquila said: aramizda olgac isimli birisi mi var? beğenemedin mi :( kendi ismi şükrü bi de öyle düşün. şükrü'den bile daha kötü abi, git değiştir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 benim ismim mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 41 gol 41 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ef/46/52/ef4652ee3e87bbbaea935cb490e3dafb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 şiir gibi oynadık ikinci yarı 30 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 valla helal olsun,diyecek bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 belli ki yarıs fenerle olacak.Fenerde toparlandı iyi oynuyorlar. Lig sampiyonu 80 puanı görücek muhtemelen.Cunku ne feneri ne bizi ligde cok fazla zorlayabilecek takım yok. Tahminim fener uefada iki tur atlarsa o arada farkı acar sampiyon oluruz. Ama fener ilk turdan elenirse. Son haftalara kadar yakın gider gibime geliyor. Gs artık burdan donemez -sunu da yazimde dönerse kapak olsun- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 GS'nin donebilme ihtimali yok evet, onunde 21 puan var cunku. Zaten onun disinda da imkansiz da. FB-BJK kapisir, ben BJK alir diyorum, Senol Gunese yakisir bi sampiyonluk. 2011'in intikami dsfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 cidden alalım artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 41 buyusu yapilmis bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 FB'nin şansı BJK'den halen daha yüksek. Unutmamak gerek ki ikinci devrede FB-GS-TS maçlarının tamamı deplasmanda olacak. Bu üç maçtan alacağımız sonuçlar direkt rol oynayacak ki Saraçoğlu'nda tek mağlubiyet işleri bile değiştirir. Ha benim tek beklentim var. Oyun tarzı olarakta, hoca kafa yapısı olarakta Vitor = Bilic, FB = geçen seneki BJK. Avrupa da birkaç tur + tedbiri 1 ay içinde kaldıramazsa yapılamayacak transfer ile kadronun yorgun düşmesi vs. ve birkaç kaza yaşarsa falan ancak BJK'yi şanslı görürüm. Ha BJK de güven veriyor ama bu takımın 3-4 puan daha fark açma ihtimali varken beceremedi. Onlar olsa iş rahattı derdin. Hani ele öyle imkan geçmese ve ucu ucuna böyle öne geçip ilk yarıyı lider bitirsek neyse. Farkın açılmamasına biz sebep olduk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 4 maçta puan bıraktık. biri 32-2 falan bitecek macta beyinsiz tolga sayesinde 2-0 yenildik biri ts'ye karsı 2. hafta, aptal bir kırmızı kart, boş kaleye kacan gol dönüşü gol yemek, törenin kafayla yaptığı asist falan kasımpaşa macı olabilecek tüm şanslar bir araya geldi goller yedik salak bir mactı gençler macında rezil bir oyun oynadık avrupa dönüşü. onun dışında derbiler dahil ezici üstünlük ile oynadık macların coğunu, bazı zamanlarda sıkıntı yaşadık ufak tefek onun dışında baya iyi bir Beşiktaş vardı ilk yarı. puan acılmamasının sebebi fenerin attığı ve yediği gol sayısında 6 tane 1-0 macta yatıyor zaten. 80 den sonra 3-4 tane mac aldılar 2. yari 2 tanesini alamazlarsa kopar gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 DarKRideR said: FB'nin şansı BJK'den halen daha yüksek. Unutmamak gerek ki ikinci devrede FB-GS-TS maçlarının tamamı deplasmanda olacak. Bu üç maçtan alacağımız sonuçlar direkt rol oynayacak ki Saraçoğlu'nda tek mağlubiyet işleri bile değiştirir. Ha benim tek beklentim var. Oyun tarzı olarakta, hoca kafa yapısı olarakta Vitor = Bilic, FB = geçen seneki BJK. Avrupa da birkaç tur + tedbiri 1 ay içinde kaldıramazsa yapılamayacak transfer ile kadronun yorgun düşmesi vs. ve birkaç kaza yaşarsa falan ancak BJK'yi şanslı görürüm. Ha BJK de güven veriyor ama bu takımın 3-4 puan daha fark açma ihtimali varken beceremedi. Onlar olsa iş rahattı derdin. Hani ele öyle imkan geçmese ve ucu ucuna böyle öne geçip ilk yarıyı lider bitirsek neyse. Farkın açılmamasına biz sebep olduk resmen. beşiktaş deplasmanda daha iyi.. sıkıntı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 valla fener daha baya böyle bir farkla kazanır oyun tarzı olarak öyle cok akıcı oynamıyorlar o yüzden az atıp zor yiyorlar.Birden fazla gol yedikleri hemen hemen her macta puan kaybetmistirler muhtemelen.Bir tek biz 3 gol atabildik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 nankör bjkliler şenol hocayı 2. sezon 1-2 maç kaybedince kovarsınız olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ohoo ne diyorsun ben bugun quaresma'yı cıkarınca küfür ettim bile asdafa fenerin defansif sorun yaşaması şart ya. adamlar yese cıkartamayacak bir oyun oynuyor cunku. gs öyle değil işte, adamlar yiyor da atıyor da bir şekilde. fener söyle 1-2 mac geri düşse falan süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bizim defans fark yaratıyor ya ordan şampiyon oluruz bu sene, BJK maçını çıkarınca 15 maçta 9 gol yemişiz sadece ve 8 maç gol yememişiz. Zaten oyunu rakip sahada oynuyoruz bir şekilde çok pozisyon bulamasak da golü atıyoruz. Sizle maçımız içerde ve iki takım da GS deplasmanına gidecek, UEFA dan dolayı ağır yorgunluk olmazsa fikstür Avantajı İle götürürüz gibi geliyor şöyle bi bakınca. Beşiktaşın baya zor deplasmanları var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 applev0dka said: 80 den sonra 3-4 tane mac aldılar bizim de fazladır son dklarda maç kopardığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yok la son birkac senedir tam tersi oluyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bu seneden bahsediyorum bu sene o sene dostum #sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 #ayhadinsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar