Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ospina gelsin, dertler bitsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Şenol Güneş'ten itiraf.. Kaleci yok ki.. https://www.facebook.com/BBchelebi/videos/1001555349908363/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uKzokKMEPnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Galiba Renan'ı alıyoruz. Aralık sonu sözleşmesi bitiyormuş. "Menajerimle birlikte Beşiktaş'ın sunduğu 'sözlü' teklifi inceleme aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde daha somut gelişmeler olabilir. Kariyerimi düşündüğüm için Botafogo'dan ayrılıyorum, karar verirken dikkatli davranmak zorundayım." http://globoesporte.globo.com/futebol/futebol-internacional/noticia/2015/12/depois-de-anos-no-botafogo-renan-desperta-o-interesse-do-besiktas-tur.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 biri dandik çıkar diye 1 değil 2 kaleci alalım tolga da sene sonu gitsin 2. lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi bence kaleciliği bıraksın ya valla ya da japonyaya çine falan gitsin unutalım ismini cismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Onur Babacanı alalım fena kaleci değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 kaç sene oldu ya mükemmel değil ama averaj üstü kaleci istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 siz yedek kaleciyi de bize verdiniz dany verelim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ücüncü kalecimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ya o değilde ben bu Renan'ı Valencia'daki Renan sandım, o da Brezilya'ya dönmüştü. Hem o değil, hem de kova galiba. Çileler bitmeyecek gibi duruyor :( edit: gerçi performansı ondan daha iyiymiş, istatiksel olarak en azından asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 senin koyduğun sayfada biri zaten bir haltı tutamıyordu yazık türk takımına yazmış bayağı downvote almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Gunayla devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Morali düzelsin diye derbi öncesi Tolga'nın sözleşmesi bir yık uzatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 moralini ayrı sözleşmesini ayrı uzatmasını ayrı severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Hala şoktayım ya, 63. dakikaya kadar süper oynayıp 1-0 öndeydik. Kalede Cordoba olsaydı, EUFA şampiyonluğu bizimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Abi yedek kaleci olur tolga da cidden iyi bir kaleci kac para abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 en son iyi bir kaleciye avrupada 30 milyon euro veriyorlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Biz Muslera'yı hem de daha 25 yaşındayken, uygun bir maliyetle nasıl aldık hala şaşıyorum. Son 10 yılın en mantıklı transferi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Muslera'yı şu anda şu takımda tutabiliyor olmak daha büyük olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Kithnos said: Biz Muslera'yı hem de daha 25 yaşındayken, uygun bir maliyetle nasıl aldık hala şaşıyorum. Son 10 yılın en mantıklı transferi olabilir. Bu arada Muslera 10-11 milyon euroya filan geldi. Yani çok da uygun değil. Ama şimdi ki performansı vb düşününce çok iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 11 M bedava abi öyle kaleci için. Ben daha az iddialı konuşup "uygun" dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 serjuhan said: Kithnos said: Biz Muslera'yı hem de daha 25 yaşındayken, uygun bir maliyetle nasıl aldık hala şaşıyorum. Son 10 yılın en mantıklı transferi olabilir. Bu arada Muslera 10-11 milyon euroya filan geldi. Yani çok da uygun değil. Ama şimdi ki performansı vb düşününce çok iyi tabi. Muslera 6,5 - 7 M € civarı bir fiyata geldi, gayet uygun müthiş transfer. 12 milyon €'ya Bruma'yı alan takım aşağı yukarı aynı paraya Muslera + Sneijder transferi yaptı. Komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Rewendor said: Muslera'yı şu anda şu takımda tutabiliyor olmak daha büyük olay. 5 yıllık imzalanmıştı 2011'de transfer edilirken. Gerçekten kim yaptıysa transferi - kontratı vs neden aynı şekilde devam etmemiş anlamadım :D Uzatma yapıldı mı arada ? Bu sezon sonu muhakkak +5'e daha ikna etmek lazım. 34 yaşına kadar kalsın. Zaten kaleciler 36-37'e kadar gidebiliyor rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Rewendor said: Muslera 6,5 - 7 M € civarı bir fiyata geldi, gayet uygun müthiş transfer. 12 milyon €'ya Bruma'yı alan takım aşağı yukarı aynı paraya Muslera + Sneijder transferi yaptı. Komik. Lorik Cana'yı da vermiştik yalnız. Ki onu da 4-5 milyon civarına almıştık. Unutulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar