Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 anlamadım 2 maçtır rakibi eziyorlar tamam anladıkta sonra pozisyonlar laubali bir hal alıyor, geçen maçta 3-0 olmadı bir türlü sonra son saniye direk olmasa 2-2 bitiriyorduk. Bu maçta adamlar bayağı ezildi özellikle sonlara doğru ama bu rahatlık nereden geliyor, bir anlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 https://haber1903.com/images/news/ih_buz-gibi-golu-yediler-1445195501.jpg?v=1445195714 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Hakeme ben de talimatçı, şerefsiz falan diyordum da 72. dakika da kestiği avantajdan sonra bu salağa talimat bile versen altından kalkamaz demeye başladım. Maçın dördüncü hakemi bile o kadar kötüydü ki adamlar direkt meslekten ihraç edilmeli komple ya... Uzundur bu kadar kötü hakemler görmemiştim. Türkiye standartlarına kıyasla bile kötüler. En azından kameraya karşı sol yarı sahadaki yan hakem direkt ihraç edilmeli ya da Dünya Göz'den falan randevu alınmalı. Hem Rize'nin hem de bizim buz gibi golümüzü vermedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 @darkrider +1 özetten baktım da gomez reyz çok iyi abi, top kapıo, press yapıo, adam geçio açıkcası ben alındığı zaman pek ümitli değildim de oldukça şaşırttı beni ve daha da iyi olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 fiziğinden kaynaklı bir hantallığı var, hoş o da kolay yıkılmasını engelliyor, biraz daha duvar olarak oynayabilse cok daha net pozisyon yakalarız geçen haftalara göre daha iyi oynadı topla, bitiriciliği hep toplu oyunun arkasında kalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Gomez orta ile beslendiği sürece verimli olan bir oyuncu, koskoca ilk yarı ona doğru tek bir orta kesilmedi. Bulduğu ilk orta topunda Itandje'ın kafasına çarpıp, büyük şanssızlıkla gol olmadı. O ortayı da 62. dakikaydı yanılmıyorsam Quaresma sağdan kesti. Besleyemedikten sonra duvar olsa da bu adamın bizde olmasının bir katkısı yok. Kweuke ile de götürürdük bu sistemle ki Fernandao bile gol kralı olmuştu. Daha çok Gomez'e göre oynamalıyız. Bugün mesela Gomez yerine Cenk olsa tahminen bir tane sıkıştırırdı araya, tam onun oyunu oynandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ayrıca yazın demiştim ama iyice ayyuka çıkmaya başladı. Sosa'yı Estudiantes'e satmayıp en büyük hatalardan birini yaptık. İnşallah pişman olmayız diyordum da net olacağız. Tamam etkili olduğu anlar oluyor falan ama genelinde geçen senenin çok uzağında ve kötü, özellikle bu maçta bayağı kötüydü. Töre de halen milli takımda gördüğü kırmızı kartta kalmış. Sürekli bir kendini ispat çalışması içindeydi, daha da kötü sıçtı her seferinde. Kafası başka şeylerle dolu olunca beyni yükten error veriyor her seferinde, iyi ki yakmadı bu sefer ucuz kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 q7 ve töre kanatlarıyla gomez i ortalarla beslemek imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 2-3 pozisyonu daha müsait adamlar varken aptal gibi kullanıp şut çektiler , bugün bir egoistlik vardı kesinlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 rize sağlam bir takım aşmak zor oldu.. bu sonuç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 GERÇEK REİS BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 oy oy bu hafta antalya deplasmanı varmış nanay olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 22.10.2015 L.Moscow - Beşiktaş 26.10.2015 Antalyaspor - Beşiktaş 30.10.2015 Beşiktaş - Kasımpaşa 05.11.2015 Beşiktaş - L.Moscow 08.11.2015 Bursaspor - Beşiktaş maçlara bakar mısın ya. şu dönemi bir atlatabilsek en iyi şekilde gerisi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Esnaf said: q7 ve töre kanatlarıyla gomez i ortalarla beslemek imkansız Almeida kalasına bi sürü gol attıran q7den bahseidyoruz Tamam ceza sahası önünde 30 pas yapmak zevkli ama arada kanatlara inmeyi de denemeli bence takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 q7 yapıyor zaten onu, gökhan da sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Antalya da bir numara yok. Rize maçı gibi değilde daha önceki maçlardaki gibi oynarsak çok rahat galibiyet olur ama Kasımpaşa'dan tırsıyorum. Rıza'ya karşı genelde kazansakta hep çok zorlanarak kazanmışızdır. Rize maçının ya da Gençler maçının bir benzeri olur. Yani ya ucu ucuna kazanırız ya da 1 farkla falan yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 olmamış ya teletext olarak koyuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 trt teletexi kapattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 farklı bir totem deneyelim her hafta Guti'nin paylaştığı puan durumunu koyalım buraya .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 arkadaş guti de ne sevdi bizi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 çatı 30 cm kalkmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Deniz tarafındaki tribünün adı denizbank olmuş harika düşünmüşler heuaheuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Llama said: çatı 30 cm kalkmış diyorlar ahaha çok ince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar