Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 eşya olur olur, düşünce olur nasıl yapılıyor bu yani iş hayatında pro yalan söylemek hiç motive olamıyorum yaptığım işe aklıma yatmayan yerleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 plaza yavşağı oluyorsun, gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esnaflik öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ne satıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İlla ucundan köşesinden uygun, doğru bir yararı vardır. Hayali ihracat değil ya yaptığın iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tecrübe ya başka bişi değil. işe ilk girdiğim zaman patronların gözünün içine bakıyodum birine bişi kıvırmaya çalışırken ne diim diye. daha sonra farkına bile varmamaya başlıyosun, iş dünyasının şartlarından malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kendine ait bütün değerleri, ailenin verdiği ahlakı, diğer insanların hislerine beden bütünlüklerine haklarına duyduğun saygıyı bir kenara bırakman gerek ondan sonrası kolay insanların ağızlarından içeriye mısır şurubu, fluoride boşaltan şirketlerin çalışanları pislikler, gençlerde intihara neden olan antidepresanların temsilciğini yapan vasıfsız üniversite mezunları da senin gibi insan. onların yapabildiği her şeyi sen de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ürün satmıyorum ama değişen bir şey yok satın alma yaparken, almayacağın firma sırf rekabet oluştursun diye teklif istemek ülkede 100 tane aynısından var, 100 tane olan değerlendrimek yerine 101.sini yapmak sırf anlaşma öyle imzalanmış diye, kullanmayacağın bir şeyi satın almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 üni hocalarından iğrendim %90ını akbaba gibi bekliyor yapılan şeyin ülkeye faydası yok yeter ki ben de payımı alayım devlet zaten başıboş bırakmış herkes aynı şeyi araştırıyor, araştırmak için aynı üretim ve test cihazlarını alıyor birisi de demiyor ki aga şunları merkezde toplayayım gerçi o merkezlerid de itinayla çoğaltıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Basarinin sirri cok dusunmemek. Igrenc bir sey bile olsa karsi taraf buna hevesliyse ve senle yapmazsa bu isi baskasiyla yapacaksa hele basip gecmek lazim. Yukarida birisinin dedigi gibi tecrubeyle, zamanla donusuyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dünya böyle aptala yata yata daha güzel bi yer olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130928055404/breakingbad/images/e/e7/BB-S5B-Walt-590.jpg vs http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20100413020306/breakingbad/images/d/df/Episode-1-Skyler-760.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bütün kozmetik sektörünü kapatalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rerore said: eşya olur olur, düşünce olur nasıl yapılıyor bu yani iş hayatında pro yalan söylemek hiç motive olamıyorum yaptığım işe aklıma yatmayan yerleri var olmaz hacı. Er ya da geç ya sen işi ya da iş seni bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mc_Lovin said: plaza yavşağı oluyorsun, gerisi kolay. Yapında yoksa onu da yapamıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Selam, Ben baktım beceremiyorum, ilk önce negatif yönlerini anlatıyorum ürünün. Eğer pro bir kullanım yapacaksa da kimden alması gerektiğini söylüyorum. Support noktasında da kimseyi üzmeyince çok zor olmuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 siyaset? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rerore said: üni hocalarından iğrendim %90ını akbaba gibi bekliyor yapılan şeyin ülkeye faydası yok yeter ki ben de payımı alayım devlet zaten başıboş bırakmış herkes aynı şeyi araştırıyor, araştırmak için aynı üretim ve test cihazlarını alıyor birisi de demiyor ki aga şunları merkezde toplayayım gerçi o merkezlerid de itinayla çoğaltıyorlar nereye girdin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 önce kendini inandırmak zorundasın. sadece satışta değil, herhangi bi şekilde yaptığın işe bağlı değilsen ya da inanmıyorsan, memur modunda takılıyorsan (işe git gel) bu karşındaki insan tarafından çok bariz fark ediliyor ve baştan kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Rerore said: eşya olur olur, düşünce olur nasıl yapılıyor bu yani iş hayatında pro yalan söylemek hiç motive olamıyorum yaptığım işe aklıma yatmayan yerleri var ekmeğimi böyle kazanıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Önce kendini o ürünün işe yarar olduğuna ikna edeceksin. Gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 senko said: ekmeğimi böyle kazanıyorum ben :( yapma evladım, yapma çocum ekmeğinin beti bereketi olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 monoscope said: Bütün kozmetik sektörünü kapatalım o zaman Kozmetik sektoru umut satiyor, urun degil. Yalan yok ortada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bir yerde mecburiyet olabiliyor ama karakter meselesi aslında. Hani yırtık olacakasın kafası. Benim de işimin bir parçası ve bu parçayı hala tam oturtabilmiş değilim. Fakat ana faktör yine para oluyor tabi. Sen yine de maaşını alıyorsan motive olamak zor tabi, artı bir pay veya komisyonun varsa işler değişiyor ışığı gördüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar