Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inanmadığın bir şeyi satmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tecrübe ya başka bişi değil. işe ilk girdiğim zaman patronların gözünün içine bakıyodum birine bişi kıvırmaya çalışırken ne diim diye. daha sonra farkına bile varmamaya başlıyosun, iş dünyasının şartlarından malesef.
Mesaj tarihi:
kendine ait bütün değerleri, ailenin verdiği ahlakı, diğer insanların hislerine beden bütünlüklerine haklarına duyduğun saygıyı bir kenara bırakman gerek

ondan sonrası kolay

insanların ağızlarından içeriye mısır şurubu, fluoride boşaltan şirketlerin çalışanları pislikler, gençlerde intihara neden olan antidepresanların temsilciğini yapan vasıfsız üniversite mezunları da senin gibi insan. onların yapabildiği her şeyi sen de yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
ürün satmıyorum ama değişen bir şey yok

satın alma yaparken, almayacağın firma sırf rekabet oluştursun diye teklif istemek
ülkede 100 tane aynısından var, 100 tane olan değerlendrimek yerine 101.sini yapmak
sırf anlaşma öyle imzalanmış diye, kullanmayacağın bir şeyi satın almak
Mesaj tarihi:
üni hocalarından iğrendim %90ını akbaba gibi bekliyor
yapılan şeyin ülkeye faydası yok yeter ki ben de payımı alayım

devlet zaten başıboş bırakmış
herkes aynı şeyi araştırıyor, araştırmak için aynı üretim ve test cihazlarını alıyor
birisi de demiyor ki aga şunları merkezde toplayayım
gerçi o merkezlerid de itinayla çoğaltıyorlar
Mesaj tarihi:
Basarinin sirri cok dusunmemek. Igrenc bir sey bile olsa karsi taraf buna hevesliyse ve senle yapmazsa bu isi baskasiyla yapacaksa hele basip gecmek lazim.

Yukarida birisinin dedigi gibi tecrubeyle, zamanla donusuyorsun zaten.
Mesaj tarihi:
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130928055404/breakingbad/images/e/e7/BB-S5B-Walt-590.jpg

vs

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20100413020306/breakingbad/images/d/df/Episode-1-Skyler-760.jpg
Mesaj tarihi:
Rerore said:

eşya olur olur, düşünce olur
nasıl yapılıyor bu

yani iş hayatında pro yalan söylemek

hiç motive olamıyorum yaptığım işe aklıma yatmayan yerleri var

olmaz hacı.
Er ya da geç ya sen işi ya da iş seni bırakır.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben baktım beceremiyorum, ilk önce negatif yönlerini anlatıyorum ürünün. Eğer pro bir kullanım yapacaksa da kimden alması gerektiğini söylüyorum. Support noktasında da kimseyi üzmeyince çok zor olmuyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

üni hocalarından iğrendim %90ını akbaba gibi bekliyor
yapılan şeyin ülkeye faydası yok yeter ki ben de payımı alayım

devlet zaten başıboş bırakmış
herkes aynı şeyi araştırıyor, araştırmak için aynı üretim ve test cihazlarını alıyor
birisi de demiyor ki aga şunları merkezde toplayayım
gerçi o merkezlerid de itinayla çoğaltıyorlar

nereye girdin lan
Mesaj tarihi:
önce kendini inandırmak zorundasın. sadece satışta değil, herhangi bi şekilde yaptığın işe bağlı değilsen ya da inanmıyorsan, memur modunda takılıyorsan (işe git gel) bu karşındaki insan tarafından çok bariz fark ediliyor ve baştan kaybediyorsun.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

eşya olur olur, düşünce olur
nasıl yapılıyor bu

yani iş hayatında pro yalan söylemek

hiç motive olamıyorum yaptığım işe aklıma yatmayan yerleri var

ekmeğimi böyle kazanıyorum ben :(
Mesaj tarihi:
Bir yerde mecburiyet olabiliyor ama karakter meselesi aslında. Hani yırtık olacakasın kafası. Benim de işimin bir parçası ve bu parçayı hala tam oturtabilmiş değilim. Fakat ana faktör yine para oluyor tabi.
Sen yine de maaşını alıyorsan motive olamak zor tabi, artı bir pay veya komisyonun varsa işler değişiyor ışığı gördüğünde.
  • Yeni Oluştur...