Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Oh be botcuları 6 ay banlamışlar. Sadece bildiğim 18 kişi 6 ay ban yedi 5 dk önce. Botla falan char kastırdıysanız yada balık tuttuysanız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Eee kaç kişi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bir sen bir ben bir de bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bot kullanan kalmış mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Çokta fifi dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Honorbuddy forum da o kadar komik başlıklar var ki ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Balıkçıları nasıl anlamışlar da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ha ayrıca botun su oyuna zerre zarari yok hatta katkısı var. Ucuza malzeme bulunuyor onlar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Baya sağlam yerleştirdiler. Botu bilgisayara kurup hiç kullanmamış olsan bile battle.net launcher'daki tracker tespit edip ban'ı yapıstırıyomus. İyi oldu. Yıllardır ban wave atılıyor hala ders alınmamıs demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bu in game currency ile game time alınır oldu ya çakal blizz şimdi banlar botçuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 1,5 m kişi banlanmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 soft takilanlara 6aydan once bi uyari cezasi verselerdi iyiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 toggie said: Baya sağlam yerleştirdiler. Botu bilgisayara kurup hiç kullanmamış olsan bile battle.net launcher'daki tracker tespit edip ban'ı yapıstırıyomus. İyi oldu. Yıllardır ban wave atılıyor hala ders alınmamıs demek ki. şu tracker olayı yalan yok öyle bişey. zamanında türkojan saçmalığı ile cd rom açma şeysi gibi bişey olmuş bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 2 aydir falan kullanmiodum daha ban yememisim. kesin yerim 2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 belli bir yıla kadar oyunlarda bot kullanmazdım hep ban yerim vs korkusuyla. 3 sene evvel wowda sikerler diyip kurmustum hiçbir şey olmamıştı aylarca. sonra oyunu bıraktım. ilerleyen zamanlarda oynadığım oyunlarda bot vb. varsa direkt yapıstırdım ve hep ban ban ban lafları oldu. sonuç: no ban misal clash of clans oynuyorum onu da botla oynuyorum asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Arkadaşın 1 yıldır kapalı hesabınıda banlamış salaklar tickettan sonra bir ayda beleşş verdiler .Ayrıca tracker filan kullandılarsa boku yediler Hb sayfasında buldum bu linki kesin dava acanlar olacaktır http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31995L0046:en:HTML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tripwire diye bişey oluyo arka planda Game owners employ a suite of spyware technologies built into their products to detect things they want to monitor. For WoW, these technologies are known as "the Warden". These technologies look for behaviors such as: Map hacks Teleport hacks Server communication issues Unapproved economic transactions Unsanctioned automation tools etc. bu tarz şeyleri yakalamak içinde bi data tracker gibi bişey yapıyolardır heralde. o zaman dava mava yardırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 benimkinde sıkıntı yok. draenor'un başında kullanmıştım balık için. pc'de de duruyordur muhtemelen dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 olm oyunda botluk bişi mi alla aşkına herşey zaten bitmiş neyin botu aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raphus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 5 yılın ardından ilk banwavei yedik. Dava kaybetmek zor geldi gibi blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 o tracker olayını falan geç arkadaş. 1 tane bot acc um vardı aynı anda main acc la eski raid leri dönüyodum mount için vs. bot banlandı 6 ay (çokta fifi) oynadığım main acc um lolipop gibi duruyor. kim dediyse kandırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Yanlız bu banwave sanki biraz iyi oldu gibi. piyasa biraz normale döner belki. bunun benzeri pandaria da yaşanmıştu. hatırlayan farmerlar vardır belki. 20 lik herb + ore ların ah fiyatları 7-8g lara kadar düşmüştü ve bir gecede zibil gibi acc banlanmıştı. tek günde fiyatlar 40-50g lara çıkmıştı.benzeri bişey umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 emre3877 said: Yanlız bu banwave sanki biraz iyi oldu gibi. piyasa biraz normale döner belki. bunun benzeri pandaria da yaşanmıştu. hatırlayan farmerlar vardır belki. 20 lik herb + ore ların ah fiyatları 7-8g lara kadar düşmüştü ve bir gecede zibil gibi acc banlanmıştı. tek günde fiyatlar 40-50g lara çıkmıştı.benzeri bişey umarım olur. Bu dedigini hatırlıyorum, fakat ertesi gün tekrar 10 golda düştügünü de hatırlarsın o zaman. Yine böyle ortalık ayaga kalkmış matlar pahalanıcak omg doom diye laf yayıldıktan sonra ertesi gün herkes gaza gelip pahalıya koydu, kimse de gidip almadı. Sonra tekrar normal bot fiyatına geri döndü. Çünkü botlar bitmez, azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar