bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 herhalde uygun kategori burası oluyor merak ettiğim konu şu arkadaşlar, mobil cihazlarda browser kullanımınlarının şarj üzerindeki etkilerini kapsayan bir değerlendirme arıyorum. hiç böyle bir araştırmaya (güncel) denk geleniniz oldu mu? surface pro 3 aldım, chrome ile 5-10 tab kullanımda 4 saatte alet gg oluyor. 70% brightness falan. (supposedly browser deneyiminde 7 saat dayanması gerek) birkaç kaynakta chrome kullanımından kaynaklı olduğunu okudum. herkes IE'a geçilmesini önermiş. IE'a geçeyim geçmesine de değecek mi bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 abi hemen her markanin isletim sistemi kendine gore calisiyor gibi..yani samsunglarin anlamsizca cok guc tuketmesi vs var ..surekli arkadan calisan birseyler var vs diyorlar..yani sadece browser kaynakli olmayabilir o tuketimler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 browserdan başka application çalışmıyor abi arkadaki servisler dışındaki onlar standart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 mac için şu örneği verebilirim : http://www.iosdoc.com/wp-content/uploads/2015/04/Battery-test-1-728x554.jpg kaynak : http://www.iosdoc.com/google-chrome-is-killing-the-macbook-battery/ asıl kaynak hatta : http://www.theverge.com/2015/4/10/8381447/chrome-macbook-battery-life 9 nerede 13 nerede abi chrome un genel olarak böyle bir özelliği mi var anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Benim model Safari ile 5 saat kadar, Chrome ile 3 saat kadar gidiyor. Chrome her platformda pil omrunu bitiriyor. Artik Firefox ve Safari devri tam olarak, Chrome'u bos verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 pc'ye de adam gibi safari yapsalar da kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 3-5 kaynak daha araştırdım genelde yorumlar şu şekilde : Don't use Chrome, its a battery hog, use the modern UI version of IE, its more touch friendly, and less resourceful on your cpu. If you need desktop features, use IE. I only use Chrome if I need to use Hangouts for something. neyse, demek ki chrome kullanmamak gerekiyor mobil cihazda. IE ve FF tavsiye ediyorlar - w10 çıksa da yeni browser'a geçsek ya. desktop'ta chrome her türlü benim için master race ama batarya ömrünü 30-40% düşürecekse mobil kullanımda - yok öyle bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Android'de ne kullanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Dizustunde de dusuruyor iste o kadar, masaustunde de kullanmamak gerek, asiri enerji cekiyor. Fanlar cikdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aynı kalitede browser üzerinde video seyrederken windows cpu kullanımları : http://www.lovemysurface.net/wp-content/uploads/2015/03/Chrome-and-YouTube-is-Killing-your-Battery-VP8VP9-1080p.jpg chrome http://www.lovemysurface.net/wp-content/uploads/2015/03/FF.jpg FF http://www.lovemysurface.net/wp-content/uploads/2015/03/IE.jpg IE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 CM Browser ve stock bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Pcde chrome kullaniyorum ama androidte baya kotu ya. Firefox guzel telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 telefonda chrome bg application çalıştırmadığı için çok problem olacağını zannetmiyorum. yine fazla yiyordur ama bu kadar dramatik değildir. windows tarafında bg applicationların tükettiği söyleniyor ama dediğim gibi bir benchmark fln bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 CM cidden cok iyi Android'de. Bir bakin bence. Windows'da ve Linux'da Firefox, OS X'de Safari ama en iyisi bence. Firefox OS X'de kotu degil. Chrome is the new IE. IE duzeldi, o batti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 evet ben de mac kullanıyorum ve net olarak demeliyim ki chrome ve firefox öldürüyor pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Cm indirdim cidden iyimis sagol GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 GERGE said: Dizustunde de dusuruyor iste o kadar, masaustunde de kullanmamak gerek, asiri enerji cekiyor. Fanlar cikdiriyor. Ne fan cildirmasi ya amma abartmissin abi sggd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Gucu fazla kullanırsaniz guce bagimli hale gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Chrome benim iMac'de fanlari calistirirken ayni seyler acikken Safari calistirmiyor. Direk Chrome daha pahaliya patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 CM kuruyorum, zaten evde pc de firefox kullanıyordum telefonda da cm olsu neheh ama nedense iş yerinde chrome kullanma alışkanlığı edindim.. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 masa üstünde chrome kasanın fanını daha hiç çalıştırmadı, laptop farklı tabii. ufacık, havasız kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 2009 macbook pro'da video izlerken ff ve safari köstürüyor, chrome canavar gibi. eyyorladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 2009 Macbook Leopard desteklemiyor mu? Safari 5'den sonrasi yok onda, Safari 5 de eski ve kotu. Safari 6 ile gelismeye basladi, simdi kullandigimiz Safari 8 ise enerji kullanimi acisindan en verimli tarayici, 3. parti bir programin yapamayacagi bir suru ozelligi var, o nedenle sadece Yosemite ile calisiyor. Safari'nin imbaligi kernelle olan entegrasyonundan. Guc tuketimi konusunda cok daha iyi o nedenle. FF de Chrome'dan daha iyi ama bende, sende niye oyle anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bir de su var, Safari kullanmak icin ana nedenlerden: http://forum.paticik.com/read.php?6,7230777 FF de daha iyi Chrome'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Telefonda chrome iyi oldugundan, Sync calismasi icin pc'de de chrome'a gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar