Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 23Mart2012 CSB=COOL STORY BRO. YANİ SOĞUK HİKAYE DEMEK. BUDA YAZILAN HER ŞEY KAFADAN UYDURMA DEMEK. Csbnin ne olduğunu soranlara. +'layın yukarıda kalsın. ---------------------------------------------------------- Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 o adama + vermek için üye olucam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 csb yapmak, csbymiş, csb içerikli tümceler beyninizde dolaşıyor ve durduramıyorsanız çevre ve şehircilik bakanlığı olarak düşünün. yardımı dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Jeeztro said: ahahah "Kardeş ben forumda böyle konulara yazan biri değilim. Başka forumda da... Özel meselelerin böyle paylaşılmasını da anlayabilen biri değilim. Ama senin bu yazdıklarını okuyunca düşüncemi belirtmek istedim. Çünkü hakikaten vahim bir durum. Sana tavsiyem öncelikle üniversiteyi bırakman. Çünkü bu ülkede sistem o kadar berbatki gerizekalı insanlar her türlü yere gelebiliyor. Allah muhafaza sende gelirsin. Vay sonraki nesillerinde haline. Babana anlat durumu sonra. Söyle moron olduğunu. Türkiye ortalaması böyle zaten. Düşük zekalı olduğun için kendini suçlasın seni değil. Hayatını idame ettirebilceğin bir iş bulup evlenme. Evet yanlış duymadın. Evlenme. O kıza mesaj at o da evlenmesin. Siz çoğalmayın. Bunu bu vatanın bir ferdi olarak rica ediyorum. Siz seçimlerde oy da veriyorsunuz çünkü. Çocuklarınız da verecek. Yapmayın. Bu gemi batarsa hepimiz batarız..." said: HAHAHHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi troll mroll olmasına gerek yok ki parayla saadet oluyor lan işte herif telefon da verir araba da verir karıya hiç mi "koçburssuz" görmediniz siz üniversitedeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 "Soğuk hikaye" ov yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Red said: watsap mesajına güldüm ben ya sen kimsin sdfdsfs bunu yazan %90 kızın yanında kaldığı başka erkek. hem arabayı vurmuş hem boynuzlar cilalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Anhora said: 23Mart2012 CSB=COOL STORY BRO. YANİ SOĞUK HİKAYE DEMEK. BUDA YAZILAN HER ŞEY KAFADAN UYDURMA DEMEK. Csbnin ne olduğunu soranlara. +'layın yukarıda kalsın. ---------------------------------------------------------- Ahahahah Asfasfsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 3 saat önce babasının 5 dakikaya geleceğinden bahsetmiş. Ne oldu acaba devamı merak içinde kaldım. Kızla arabada kim vardı? Kız elemanı aldatıyor mu? Kazaya oral seks mi yol açtı? Hepsini bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 https://www.facebook.com/incicaps/photos/a.654088054624292.1073741828.330434506989650/1047336698632757/?type=1&theater linki açamadım da yanında bunun yorumlarını takip edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 SS OR NO GÜVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/9b/8c/e4/9B8CE46D0769C1AF8AF8E04C6129EF1A.jpg arkadaş bune lan askflsafsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 arabanın resmini koymamış csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Flassh said: Jeeztro said: ahahah "Kardeş ben forumda böyle konulara yazan biri değilim. Başka forumda da... Özel meselelerin böyle paylaşılmasını da anlayabilen biri değilim. Ama senin bu yazdıklarını okuyunca düşüncemi belirtmek istedim. Çünkü hakikaten vahim bir durum. Sana tavsiyem öncelikle üniversiteyi bırakman. Çünkü bu ülkede sistem o kadar berbatki gerizekalı insanlar her türlü yere gelebiliyor. Allah muhafaza sende gelirsin. Vay sonraki nesillerinde haline. Babana anlat durumu sonra. Söyle moron olduğunu. Türkiye ortalaması böyle zaten. Düşük zekalı olduğun için kendini suçlasın seni değil. Hayatını idame ettirebilceğin bir iş bulup evlenme. Evet yanlış duymadın. Evlenme. O kıza mesaj at o da evlenmesin. Siz çoğalmayın. Bunu bu vatanın bir ferdi olarak rica ediyorum. Siz seçimlerde oy da veriyorsunuz çünkü. Çocuklarınız da verecek. Yapmayın. Bu gemi batarsa hepimiz batarız..." said: HAHAHHAHAHAHAHAHHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 of yorumdaki twistler beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bi de aşın artık biz çok elitiz dh çok saçma ayaklarını. tr'nin en büyük forumunda türkiye standartları sergilenecek neyi bekliyosun ki? şurda 1000 adam kapalı bir kutuyuz, ego boost'lama gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ne yapalım neye gerek var nasil davranmamizi istersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 tamam sen gerek duyuyorsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 esasinda super konuymus yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ya konu çok uzun en sonunda babası ne yapmış öğrenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu okumaya utaniyorum ama eminim bizim kisisele acilan konulardan daha fazla utanc kaynagi icermiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 özetle op mesajı said: 21 yaşındayım Ben onu sevdim, o da benim arabamı çarptı, sonra tanımamazlıktan geldi, hayatımın kadınıydı ırıspı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 csb illetini bulaştırmayın foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Aklıma http://www.tutunshop.org/uploads/urunler/5230214-ocb4s_48_50-02bd.jpg geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar