Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ne varsa götte var abi bırakın memeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gotten bok cikiyo, halbu ki meme sud verir, zehri alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Llama said: ne varsa götte var abi bırakın memeyi beldeki gamze cok ayri bisi. http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/29/1/2014/fft2mm4174045.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Feodaller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ekşiden başlık çalmışlar, bende imajı çalayım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 buraya bunları yazanların zeka 0 veya penis 0 biraz kendinize gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tabi bu meme kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sağdan 2. siyahlı seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 erkek suratlı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 İşin özünde meme diye bir kıyas unsurunun cinsel münasebet konusu düşünülerek fark yaratığını söylemek bana biraz sığ bir bakış açısı gibi geliyor. Meme dediğimiz şeyin var oluş amacını ve erkek bilinç altında bıraktığı izlerin etkisi ile algı oluşturduğu gerçeğini bir kenara bıraksak bile meme, anca ilk bakışta fark yaratan veya ilişki için katalizör etkisi yapan bir etken olarak karşımıza çıktığını söyleye biliriz. Ama seçim ve hazırlanma aşaması geçtikten sonra ben hiç bir erkeğin bir çift meme ile ortada kalmaktan hoşlanacağını sanmıyorum, olsa olsa kısıtlı bir fantezi konusuna hitap eder. Peki ne etki eder dersek? Hareket kabiliyeti (oyunculuk) ve zeka... Son olarak eklemek gerekirse, büyük meme ile "Güzel" meme yi karıştırmamak lazım Bu arada çok deli yağmur yağıyor istanbul Avrupa yakasının avrupaya yakın olan kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aynen siyahlı ilik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 En sağdaki kırmızılı olur. Öyle karpuz taşıyanı napacaksanız, sırtında çeşit çeşit problemi vardır onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tüm puanlarımızı göte yatıramıyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Feamer said: İşin özünde meme diye bir kıyas unsurunun cinsel münasebet konusu düşünülerek fark yaratığını söylemek bana biraz sığ bir bakış açısı gibi geliyor. Meme dediğimiz şeyin var oluş amacını ve erkek bilinç altında bıraktığı izlerin etkisi ile algı oluşturduğu gerçeğini bir kenara bıraksak bile meme, anca ilk bakışta fark yaratan veya ilişki için katalizör etkisi yapan bir etken olarak karşımıza çıktığını söyleye biliriz. Ama seçim ve hazırlanma aşaması geçtikten sonra ben hiç bir erkeğin bir çift meme ile ortada kalmaktan hoşlanacağını sanmıyorum, olsa olsa kısıtlı bir fantezi konusuna hitap eder. Peki ne etki eder dersek? Hareket kabiliyeti (oyunculuk) ve zeka... Son olarak eklemek gerekirse, büyük meme ile "Güzel" meme yi karıştırmamak lazım Bu arada çok deli yağmur yağıyor istanbul Avrupa yakasının avrupaya yakın olan kısmında. http://i.imgur.com/qf7Gd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Quel-Thul said: tüm puanlarımızı göte yatıramıyo muyuz yatirirsin ama dengesiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Meme önemli değil ya, zekalılar kapılmış hep. Yemin ediyorum katil olur insan zekasız hatunla yaşarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 zekasını nabayım sanki konusıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 zekasızını arayanlar hakkaten gerizekalıları hakediyor. tek dileğim ürememeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Meme zeka değişkeni yetersiz. Daha çok değişken konulmalı eğer konu kadınsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bak yukarıdaki mesajın son kelimesindeki memeye de odaklanmışlardır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 arama niye giriyorsun fenn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Araya girip uyarma ihtiyacı hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben uyarildim hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 70 zeka 30 meme En ideali. Zaten ilk alirken ne kadar kucuk o kadar iyi. Cunku hamilelikten sonra buyumeye basliyolar ve daha kivama geliyo. Ya da buyuk memeli alip cocuk yapmican, tabi karpuz gibi olanlari seviyosaniz o baska. Sdf Abi bence memeden once dis gelmeli ya. Bi insan gulerken kirik yada sari dislerini gosterirse, adeiana lima bile olsa tiksinirim. Dise bakmayan insan kendine bakmayan insandir. Kimseye de oylesinden hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar