Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ana türler bunlardır bence. Ne tercihiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kaymaklı gibisi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 cevizli diyen ölsün fıstıklı ve kaymaklı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi diyet yapıyorum ya insaf ya öğlen çorba içtim yemek bile yemedim ameka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sutlu nuriyeyi koymamis adam anket yapmis. OHOHOHOHOHOHOHHOH ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cinnah Güllüoğlu, kaymaklı: https://www.elmacipazarigulluoglu.com/images/urunler/Baklava_04.jpg Ambrosia direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 reyou said: sutlu nuriyeyi koymamis adam anket yapmis. OHOHOHOHOHOHOHHOH ayiptir. Subtype o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 oha, ancak digerleri sutlu nuriyeden inherit etmis olabilir. sutlu nuriye tam bir base class. abstract hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstık denince kafam karışıyor benim, ilk yer fıstığı geliyor aklıma. baklavayı yer fıstığıyla yapan fakirler de var ama buradaki antep fıstığıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstıklı baklava tam arap işi, pati tam bir arap yuvası olmuş. tiksiniyorum sizden suriyeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 reyou said: oha, ancak digerleri sutlu nuriyeden inherit etmis olabilir. sutlu nuriye tam bir base class. abstract hatta. Cato'nun De Agri Cultura'sinda (MO 160 kendisi) baklavaya ovgu var. Baklava meta class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kestaneli diyen zevksiz kim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bademli ve kestaneli baklava yiyenin zevkine sıcayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu kaymaklıda normal kaymak mı var yoksa laz böreği gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kestaneli baklava severim, ama ben demedim. GERÇEK TÜRK cevizli ev baklavası yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ölü baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben ipneliğine kestaneli dedim ben yiyemiyorum sizde yemeyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yiyecekseniz kestaneli yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cevizli baklavayı sevemiyorum ben ya, antep fıstıklı master race. Kaymaklı da denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 GERGE said: Kestaneli diyen zevksiz kim =) milky nurry'yeyi koymadigin icin trolleme adina ben bastim. bidaha olsa bidaha yaparim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 koçak baklavaları süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Shaklaban said: bu kaymaklıda normal kaymak mı var yoksa laz böreği gibi bişey mi? Icinde kaymak var, cok yok ama, kivaminda tam. Herkes yemeli, sabah gidip alin ama, genelde az cikartirlar, aksama kadar hepsi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gecen gulluoglundan gullac aldim, asiri sekerli sutten baska hicbirseyin tadini alamadim. resmen terzi kendi sokugunu dikememis. baklavalari on numero ama, fistikli sarmalari (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ayip ya su konuyu acmak, TRIGGERED! http://mimarsinanborek.com/img/pros_main/fistikli-baklava_3_63_big.jpg offf nasil canim cekti ama rejimdeyim ya pffffff plus http://static.wixstatic.com/media/c5aac1_f082266c030a49cf8facb5473079b04a.jpg birde http://bursaiskender.net/wp-content/uploads/2014/01/firin-sutlac.jpg nefret ediyorum bu dunyadan bazen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gaben fiyatları mı düşürdü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar