Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ana türler bunlardır bence. Ne tercihiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kaymaklı gibisi yok bence.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 cevizli diyen ölsün fıstıklı ve kaymaklı ftw
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi diyet yapıyorum ya insaf ya öğlen çorba içtim yemek bile yemedim ameka
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sutlu nuriyeyi koymamis adam anket yapmis. OHOHOHOHOHOHOHHOH ayiptir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cinnah Güllüoğlu, kaymaklı: https://www.elmacipazarigulluoglu.com/images/urunler/Baklava_04.jpg Ambrosia direk.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 reyou said: sutlu nuriyeyi koymamis adam anket yapmis. OHOHOHOHOHOHOHHOH ayiptir. Subtype o.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 oha, ancak digerleri sutlu nuriyeden inherit etmis olabilir. sutlu nuriye tam bir base class. abstract hatta.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstık denince kafam karışıyor benim, ilk yer fıstığı geliyor aklıma. baklavayı yer fıstığıyla yapan fakirler de var ama buradaki antep fıstığıdır heralde.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstıklı baklava tam arap işi, pati tam bir arap yuvası olmuş. tiksiniyorum sizden suriyeliler
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 reyou said: oha, ancak digerleri sutlu nuriyeden inherit etmis olabilir. sutlu nuriye tam bir base class. abstract hatta. Cato'nun De Agri Cultura'sinda (MO 160 kendisi) baklavaya ovgu var. Baklava meta class.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kestaneli diyen zevksiz kim =)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bademli ve kestaneli baklava yiyenin zevkine sıcayım.
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu kaymaklıda normal kaymak mı var yoksa laz böreği gibi bişey mi?
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kestaneli baklava severim, ama ben demedim. GERÇEK TÜRK cevizli ev baklavası yer.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben ipneliğine kestaneli dedim ben yiyemiyorum sizde yemeyeceksiniz
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cevizli baklavayı sevemiyorum ben ya, antep fıstıklı master race. Kaymaklı da denemedim hiç.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 GERGE said: Kestaneli diyen zevksiz kim =) milky nurry'yeyi koymadigin icin trolleme adina ben bastim. bidaha olsa bidaha yaparim!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Shaklaban said: bu kaymaklıda normal kaymak mı var yoksa laz böreği gibi bişey mi? Icinde kaymak var, cok yok ama, kivaminda tam. Herkes yemeli, sabah gidip alin ama, genelde az cikartirlar, aksama kadar hepsi biter.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gecen gulluoglundan gullac aldim, asiri sekerli sutten baska hicbirseyin tadini alamadim. resmen terzi kendi sokugunu dikememis. baklavalari on numero ama, fistikli sarmalari (tu)
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ayip ya su konuyu acmak, TRIGGERED! http://mimarsinanborek.com/img/pros_main/fistikli-baklava_3_63_big.jpg offf nasil canim cekti ama rejimdeyim ya pffffff plus http://static.wixstatic.com/media/c5aac1_f082266c030a49cf8facb5473079b04a.jpg birde http://bursaiskender.net/wp-content/uploads/2014/01/firin-sutlac.jpg nefret ediyorum bu dunyadan bazen :(
Öne çıkan mesajlar