Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Abi yeni evin orada superonline fiber yokmuş biz yanlış bakmışız, uydunet çektiricez mecburen de, uydunetin verdiği netmaster modemler için baya sikko diyorlar. Şöööyle motorola falan mı almak lazım ne almak lazım? Bir de şimdi ev büyük, modem evin bir tarafında olacak, evin diğer ucu olan salon kısmında da router olacak. Router da çok afedersiniz Linksys EA2700. Çalışır mı bu router bu uydunet bokunun modemleriyle? UYDUNETTE STATİK IP VAR MI? Abi gerçekten sıfır bilgim var kablo internet ile ilgili allahını seven elimden tutsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 EA2700'ü de modem alıyorum sanıp almıştım aslında, o konuda da pek bir bok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ben mi söyleyim ne alacağınız bu yaştan sonra ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Caps niye açık kalmış başlıkta. Bu kötü davranışları hep Kuddusi öğretiyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 O Router'la çalışır da o modeme para vermemek lazım, başka bir yerden başka bir modem bulmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 evin bir ucu ile diğer ucu arasında çekme sorunu yaşarsan da powerline al derim. ap den daha faideli birşey olduğunu söyleyebilirim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 en dandini modemi al. düzgün bi router ile dağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Villaya tasindim desene... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Xaenin said: Abi yeni evin orada superonline fiber yokmuş biz yanlış bakmışız, uydunet çektiricez mecburen de, uydunetin verdiği netmaster modemler için baya sikko diyorlar. Şöööyle motorola falan mı almak lazım ne almak lazım? Bir de şimdi ev büyük, modem evin bir tarafında olacak, evin diğer ucu olan salon kısmında da router olacak. Router da çok afedersiniz Linksys EA2700. Çalışır mı bu router bu uydunet bokunun modemleriyle? UYDUNETTE STATİK IP VAR MI? Abi gerçekten sıfır bilgim var kablo internet ile ilgili allahını seven elimden tutsun ya. Ben motorola modem getirttim amazondan. Her modem uyumlu değil uydunet için. Benimki çalışmıştı. Arayıp kaydettiriyorsun sistemlerine. Hatırlamıyorum ama modemin modelini. kablosuz desteği yok ama. Ayrıca router alıyorsun. Router için de http://www.amazon.com/RT-AC68U-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00FB45SI4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430922907&sr=8-1&keywords=asus+router+rt-ac68u bu linktekini almıştım. Router ile heryerden çekiyor valla. öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Wireless ceksin cekmesin cok umrumda degil ya, telefonlar ve arada sirada laptop icin sadece wireless. Salonda da Ea2700 olacagi icin laptop kullanimi onun yakininda rahat olur. Benim derdim modem kaliteli olsun, sikkoluk yaratmasin kopmalar falanlar filanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Motorola iyi o zaman. Modeli sana en erken hafta sonu yazarim ama ailemin evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Xaenin said: Wireless ceksin cekmesin cok umrumda degil ya, telefonlar ve arada sirada laptop icin sadece wireless. Salonda da Ea2700 olacagi icin laptop kullanimi onun yakininda rahat olur. Benim derdim modem kaliteli olsun, sikkoluk yaratmasin kopmalar falanlar filanlar. Amazon'dan buldum aldığım modeli. http://www.amazon.com/Motorola-Surfboard-Sb6141-Docsis-High-speed/dp/B00H9VVZUC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430930066&sr=8-1&keywords=Motorola+SURFboard+SB6141+DOCSIS+3.0+High-Speed+Cable+Modem+%28OEM+Brown+Box%29 Bundan kalmamış da retail paket versiyonları vardır. Bakarsın. Benim uydunet'in verdiği modemi değiştirme sebebim aslında kopmalar filan değildi. Bendeki modem baya eskiydi (docsis 3.0 değildi) ve yüksek hızları desteklemiyordu. Ayrıca odamda ne bok varsa wireless çekmiyordu. Yatakta yatarak internette gezemiyordum. İlla masaüstü ve kablo. Bu yüzden kafayı bozup, üstteki motorolayı ve diğer mesajımdaki Asus router'ı almıştım. Yeni üye olanlara nasıl modem veriyorlar bilmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 uydunetn modemleri dibinde bile zor çekiyor, anteni var ama var işte dışarıdan motorola falan alın modemi, routerınız iş görür duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 modemin docsis 3.0 olsun da gerisini illa ki dağıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ayda 1-2 tl verince static ip veriyorlar ama niye statik ip diye sor once. dydns filan kullanmak daha iyi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bende uydunetin modemi varya sıfır at 2 dürüm kargolıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 netmaster diye bi marka var baya iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://www.amazon.com/ARRIS-Motorola-SurfBoard-SB6183-DOCSIS/dp/B00MA5U1FW/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1430949827&sr=1-3&keywords=Cable+Modem şu modemi al sana 100mbit internet bedeva yaparım + statik IP bedava ;) aynı modemden banada al tabiki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sonra senin ip'den millete ddos =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Tabi lan ne sandın ddoscuyum ben zaten işim o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Uydunet in modem seceneklerinden docsis 3.0 olani secip aldiktan sonra bir tane Asus AC87U, butun mahalleden kullanirsin ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 barbu said: Xaenin said: Wireless ceksin cekmesin cok umrumda degil ya, telefonlar ve arada sirada laptop icin sadece wireless. Salonda da Ea2700 olacagi icin laptop kullanimi onun yakininda rahat olur. Benim derdim modem kaliteli olsun, sikkoluk yaratmasin kopmalar falanlar filanlar. Amazon'dan buldum aldığım modeli. http://www.amazon.com/Motorola-Surfboard-Sb6141-Docsis-High-speed/dp/B00H9VVZUC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430930066&sr=8-1&keywords=Motorola+SURFboard+SB6141+DOCSIS+3.0+High-Speed+Cable+Modem+%28OEM+Brown+Box%29 Bundan kalmamış da retail paket versiyonları vardır. Bakarsın. Benim uydunet'in verdiği modemi değiştirme sebebim aslında kopmalar filan değildi. Bendeki modem baya eskiydi (docsis 3.0 değildi) ve yüksek hızları desteklemiyordu. Ayrıca odamda ne bok varsa wireless çekmiyordu. Yatakta yatarak internette gezemiyordum. İlla masaüstü ve kablo. Bu yüzden kafayı bozup, üstteki motorolayı ve diğer mesajımdaki Asus router'ı almıştım. Yeni üye olanlara nasıl modem veriyorlar bilmiyorum açıkçası. Eyvallah abi, tam bir pre-salescisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Dalga gecme :( Ben de zamaninda modemden cok cektim. Oneri verdim. Sadece alacagin modelden emin degilsen calisip calismadigini ara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Niye dalga geçeyim olm, pre-sales candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Tamam o zaman. arada bırakıp kod yazsam mı diyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar