Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ilk deneme onlar ya olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 eksik kalmayınız efem http://steamcommunity.com/groups/OverstepGame greenlight deniyceğimiz için steam community bizim için önemli. destek için hem katılıp hem davet ederseniz arkadaş listesinizi sevinirim söz greenlight'dan sonra çöp gibi ortada bırakmıcaz oyunu dffsd gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şarkı güzel olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Tebrikler, başarılar. Takip edeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 eyvallah eyvallaah like and share pls asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://instagram.com/p/8lORFhjKDD/ instagram 1k özel mocap vidyosu daha fazlası için www.overstepgame.com https://www.facebook.com/OverstepGame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 hadı greenlight basıyoruz gençler http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=796825625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bastım, hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Kickstarter'da zorlu bir savaş veriyoruz. milyar dolarlık fps sektöründe yer sahibi olmak için çalışıyoruz. bu ayarda f2p yapmaya çalıştığımız için hepten zorlu işimiz. pati ahalisinin desteğine ihtiyacım var. buradan özel mesaj atmıştım, Suark ve Sam çok teşekkür ederim. Greenlight için 2-3 tane gamer arkadaşınızı getirseniz az kaldı greenlit olacağız. en azından community proof diyebiliriz Greenlight için: http://bit.ly/Overstepgreenlight Kickstarter'a destek için de buraya:http://bit.ly/OverstepKickstarter her bağışın çok büyük yeri var. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Öncelikle Patidaş olduğun için başarılar diliyorum ancak kusura bakmazsan oyun çok rezalet duruyor kickstarter olması da bu kadar kötü görünmesini haklı çıkarmaz. 10 sene önce çıkan unreal bundan güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 teşekkürler. valla çok yorum aldık fakat "çok rezalet duruyor" gibi bir yorumu türkçe/ingilizce ilk defa görüyorum. oyun çok erken aşamada, geliştirmek için de desteğe ihtiyacımız var. fikirlerimiz ve yapacaklarımız kampanya sayfasında mevcut. karakter/animasyon/hud gibi şeyler ilerki zamanlarda eklenecek ve düzeltilecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Neyse belki kelime olarak yanlış seçim yaptım ama bence kötü duruyor zevk meselesi. Ben bu kickstarter meselesine iyice uyuz olmaya başladım ondan fazla tepki vermiş olabilirim. Çünkü modern dilencilik gibi kaç yıldır insanlardan ufak meblalar tırtıklanıp büyük paralar toplanıyor ama sonucunda çok nadir bir kaç iş dışında saçma sapan şeyler çıkıyor. Artık düzgün birşey üretip sonradan başarı isteyen kalmadı bu saçma sistem yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bende mühürü yes'in ortasına bastım. ama multi shooter baya riskli, oyuncu olmayınca direk patlıyor yani. KS'ı erken açmışsınız yalnız bence. o exp pop-uplarını, drop topları falan disable etseydiniz bari o kadar raw data olarak gözümüze sokacağınıza. çirkinleştirmiş videoyu. abi birde customization example diye bir video koymuşsunuz. aynı sette single bi renk patternini değiştiriyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ya erken olduğunun biz de farkındayız fakat imkan meselesi diyelim biraz. sonunda triple a kalitede bir oyun koymaya gayret göstericez. şu sınavı da bi geçelim. parayı striptize harcamız söz :D edit: çok sağol Xenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 patiden 10 kişi 3 tane arkadaşına gönderse greenlit'iz http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=796825625 her gün mü geliyo bu tür projeler hadi pati destek pls edit: yanlış linki vermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Ben discorddan paylaştım, yarın da unutmazsam yayında paylaşıcam. Çok bir şey gelmez ama yine de faydamız dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Bastım Greenlight'a. Unreal tarzını andırıyor ki severim o tarzı ancak videoyu izlediğim de koşarken iyide zıplarken sanki daha yavaş hareket ediyor karakter aksine daha hızlı olması gerekmez mi. Bana mı öyle geldi ,bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Greenliglta bastim, basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Bastim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 teşekkürler beyler. desteğiniz unutulmayacak euronun artması ve oyunun f2p olması dolayısıyla türkiyeden biraz dram yaşıyoruz. şu an kickstarter algoritmasında popüler projelere yükselmek için backer amount'un artması lazım. 1 euro olsa bile destek çok büyük olur. backleyen herkesin adını elimle ayrı köşeye yazıcam pati logosuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 bastim kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 http://www.multiplayer.com.tr/haber/turk-ortakli-indie-oyun-gelistirici-gamecanin-overstep-oyunu-icin-kickstarterda-bir-kampanya-basladi/ Haberiniz çıkmış Multiplayer'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 teşekkürler destek için oyun greenlit oldu şu an 16. sıradan multiplayer sağolsun ilgilendi evet haydi pati bi 5 euro destekleyin patidaşınızı. oyun popüler fps olunca görücem herkesi :D yalnız bırakmayın zorlu savaşımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 patiden 3 kişi bastı pledge'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Selamlar 239542345 sene sonra Steam Store'a çıktık, oyun release olmadı ama wishlist'e eklenebilir. Ben konuyu açtığımdan beri ismi dışında her şeyi değişti oyunun. Steam'de Overstep yazıp oyunu bulabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. bit.ly/WishlistOverstep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar