arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 blunderbussın çoklu atması ekstra fayda sağlıyordu. yama ile değiştirildi. yine blunderbuss ile oynayabilirsin tabii ki ancak optimal aranıyorsa herhangi bir bow daha iyi. yine doldur boşalt yapıyorsun rahatça ve o sebeple OP. monk hala dünyanın en gereksiz mekaniğine sahip ve o mekaniğin dandikliğini örtmek için kalan kısımları acayip kuvvetli yapılmış. salıyorsun, tanklıyor ve dövüyor. öyle böyle dövmüyor, bakıyorsun zaten DPSler kadar vurmuş. ancak oynaması sıkıcı. ilk playthrough monk oynamış biri olarak tavsiye etmiyorum. son levellarda ilginç birkaç şey geliyor ama eğlence katsayısı yeterli değil. chanter en keyifsiz class. son hali için kuvvetli diye okumuştum ancak o kadar keyifsiz ki, chanter companion da bir o kadar keyifsiz ki grubuma dahil etmem. poison (envenomed strike) her classta base ability olarak var ama o tarz oynanışa en yakın rogue. vurdum şunu verdim bunu verdimler hep onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 süper yorumlar bi merak etmiştim farklı gelmişti mekaniği ama sildim chanterı ırkların bi olayı var mı peki? oyuna etki eden yani. torikkafayla cüce hep aynımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 combata etkileri büyük. diyaloglarda şurada burada ekstra bir iki satır çıkıyor. buradan bakarsın http://pillarsofeternity.gamepedia.com/Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bastan oynayasim geldi ya Aliyim white marchlari da yardiriyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 İndirimdeyken White March'ı kaptım. Önceki bitirdiğimde rogue'la çok keyif almıştım (ranged sneak attack), bu sefer cipher deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 paladin yaptım ben güzel oldu, yanımdada büyücü arkadaş var sevimli bişi. yalnız ağzımı burnumu kırıo bu moblar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Abi geçenlerde bi oynayayım dedim de insanlar o kadar ağladı engagement engagement diye, onlar da kaldırmış ama bu sefer de tüm combatlar acaba wizard veya priest ölene kadar combat bitecek mi oluyor yani, combat başlar başlamaz ANAM BÜYÜCÜ diye her gören koşuyo wizard a falan direk. Olmamış yani böyle de, tank classların onlara saldıran olmayınca bi anlamı yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 haa onu sorucaktm, direk mage e koşuyor moblar. nasıl engelliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ben onun önüne tankları dizip koşanlara engage ettirerek çözüyordum. Mage'lere sleep veya confusion falan tarzı büyüler alırsan tankların yetişemeceği kadar mob olduğunda kullanıp tankların yetebilmesini sağlayabiliyorsun. Confusion tarzı büyülerle kendilerine de zarar verebiliyorlar zaten. Edit: NEY ENGAGEMENTI KALDIRMIŞLAR MI? O zaman büyücün ölür yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 olm engagament kalktıysa glass cannon buildler çöp direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kartan said: İndirimdeyken White March'ı kaptım. Önceki bitirdiğimde rogue'la çok keyif almıştım (ranged sneak attack), bu sefer cipher deneyeyim. oyna güzelim oyna şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 engagement sistemi baya iyiydi aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 simdi tekrar kontrol ettim de duruyor gibi engagement sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ben ne oldugunu bılmıorm bu sıstemınde buna bonus veren ozellıkler hala var tooltipte yazıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bilmiyorum abi, tanklar öndeyken önceden işte engagement gereği tutarlardı tutabildikleri kadar mobu (3 e kadar sanırım?) casterlarla arkadan yardırırdık, geçen gün oyunu açtım, tank autoattack yapmaya çalışırken moba 5-6sı birden geçti yanından hölölöy hölölöy diye gidip wizard a çöktüler. Eeeeh dedim kapattım, çok ayrıntılı araştırmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bazi kavgalarda ai direk wizard a daliyo, mob larin goremeyecegi alakasiz.bi yerde dursa da. Misal o vampir lord mu ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Wizard'a dalsın ya, wizard çok kral yakın mesafede, çeşit çeşit frontal cone veya düşük range yüksek damage single target spell'i var. Arcane Veil basıp Jolting Touch'ları dizin ardı ardına. Tank, Paladin, dual wield glass cannon Rogue, Ranger, Wizard, Priest oynuyorum. Paladin'le Priest olunca ve second wind'leri ekleyince party'nin sırtı yere gelmiyor PotD'de pek. Rogue kıtır kıtır kesiyor, aggro alınca da Vanish basıyor. Priest'e de cross-class druid spell'i aldım 1/encounter olan. Çok güzel aoe debuff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 engagement mmorpg tauntu gibi değil. istediğin gibi bozabiliyorsun. bozarsan bozduğun elemana karşı disengagement penalty alıyorsun, öyle vuruyor sana. vurabilirse de durduruyor. kaslı bir abiyle/ablayla bedeli göze alıp yaparsın yine. etkilerini azaltan, hiçe sayan zımbırtılar var. default değer 1. bunu arttıran talent ve itemlar var. bu limiti aşınca flanked oluyorsun. en delikanlı engagement warriorda. izin verin de AI full plate paladininiz yerine arkadaki robelu wizardınıza dalmaya çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 2. oyun diyorlar, yada belki exp? http://www.obsidian.net/la/ https://pbs.twimg.com/media/C2eMBDnUcAAFJnR.jpg http://i.imgur.com/UywVgGOl.jpg verilen sifreli harflerden "Deadfire Archipelago" bulmuslar simdilik, gemili korsanli birseyler. sozlerin sahibi de buyuk ihtimal http://pillarsofeternity.gamepedia.com/Ed%C3%A9r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 onaylanali epey oluyor. expansion olacagini sanmiyorum. orasi island aumaua'larin mekan. vailian republics'e yakin. devamin valian republics'de gecmesini istiyordum. pliz sawyer. pliz. bariz eder. koyluluk ve pipo :) eder eothas'ci. o cumleyi literal degerlendirirsek eothas tekrar vucut bulup sahlaniyor ancak zit bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Evet o quote Eder'in, quote üstündeki sembol valian alfabesinden, zaten sawyer Valian republic / deadfire archipalegoda geçecek diye sosyal medyadan tease veriyordu paso. Pillars2yi resmi olarak açıklıyorlar. Project lousiana olarak geçiyordu, site adresi de obsidian.net/la/ zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 said: Pillars 2 will use your save game to import your choices from PoE optionalmis. ayrica custom secebileceginiz bir tool olacakmis. companionlardan hangileri donuyor umarim uzatmadan aciklarlar onu. mesela bu konu durance ile EFSANEVI olur. zaten durance yoksa yapmasinlar devam oyunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 buda simdi geldi bir diger karakter, Aloth? https://pbs.twimg.com/media/C2jSZzHUoAA_0TU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bugunku: https://pbs.twimg.com/media/C2la13FVQAIt0HE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 bu da pallegina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar