XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Suark said: eskı oyun cekemem sımdı bg oynadım sadece çekilcek bişey yok grafikler acayip farklı değil yani izometrik oyun ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bg1 seviyesinde poe Yani o ekolun en kotusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 o ekolün en kötüsü mü? canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Kaede said: Bg1 seviyesinde poe Şunu yazarken bg1i bi hatırlayın ya http://img.photobucket.com/albums/v180/Shadowone/LP%20BG/BG10145.png Tüm quest dialoğu şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bazen icewindale tadinda bile diyebiliriz. oyun satmaz kaygisi ile fazla dialog ve hikaye abanamamislar. yarattiklari dunya da cok havada kaliyor. custom adam yaratma vs oldugundan grup barter falan yetersiz. yanci abilerin questleri, karakter gelisimleri vs yetersiz. bg1 ayarinda degil de, bg1 ile bg2 arasinda bir yerde kalmis gibi daha cok. ustune de icewindale sosu dokulmus. afiyetle yiyen yer gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Ulan ne iddialilardi oyunu yaparken... hicbiseyi tam yapamadilar. White march a hic para veresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Nitpicking yapmadan overall konusuyorum ya. Daha iyi de kotu de oldugu alanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Seru said: iwdden iyi olacak hicbirsey yok oyunda. dogru durust class yok, feat yok. leveli bosuna aliyosun hp artsin diye. karakterler hic ilgi cekmiyor, hikaye suruklemiyor. iwd sadece atmosferi ve muzigiyle bile dover sunu.aynen oyle. Bi de bu oyun 8wd nin degil bg spiritual successor i olarak cikmisti. Bg ve iwd zaten farkli amaclarla yapilan oyunlar. Ama illa kiyaslancaksa combat ve atmosfer olarak iwd den kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 axedice said: http://img.photobucket.com/albums/v180/Shadowone/LP%20BG/BG10145.png Tüm quest dialoğu şu La bu koca oyun içinde bir side quest hatta nerdeyse ilk side quest falan. Üstelik öldürdüğün ogreden sex change belt çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir de diyaloğun sonu konmuş o adamla başta konuşuyorsun muhabbet ediyorsun falan. Türünün ilk örneği bir oyundan bahsediyoruz hala 2016da çıkan oyunlarla kıyaslanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Seçmece ss koyacaksak al o zaman bu da BGden http://i392.photobucket.com/albums/pp10/murrowsghost/baldurlp/part2/bglp068.jpg keza bu da https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/75/Duchal_palace_sarevok_speaks_BGI.png ve bu da http://i392.photobucket.com/albums/pp10/murrowsghost/baldurlp/part%204/bglp009.jpg argümanınızı destekleme biçiminizi öpeyim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Hangi quest bilmiyorum ama nitpicking değil şu, BG1de tonla "merhaba şu lazımdı güle güle" diye tek paragrafla biten quest var. Yakın zamanda bg2 motoruyla başlamıştım ordan hatırlıyorum hatta şaşırmıştım lan bu böyle miydi diye. Yersiz bi nostalji var bg1 konusunda konuda, dönemine göre çok iyi olması infinity efsanesini başlatması falan bunların hepsi farklı konular. Yani tamam pillars beklediğimiz kadar iyi çıkmadı falan da bg1 demek haksızlık oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 hayır nitpicking çünkü oyun bir sürü hikayesi olan daha main quest üzerine böyle sidequestler ile dolu. oyun sadece bu sidequestten ibaretmiş gibi gösterirsen nitpicking olur tabi ki. en azından git 10 tane fare kes gibi bugünün downgraded rpgleri gibi qustler de değil her questin minik de olsa bir hikayesi var. o ssdeki adamın da bir hikayesi vardı şuan hatrlamıyorum ne ama yükletmeyin bana BGyi. Bu tarz çıkan ilk oyundan bahsediyoruz lan. 20 sene sonra hala oyunarın %90ı bundan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ardeth git yükle bgyi. Lütfen yükle, sonra biraz oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Yahu ormanda random dolaşırken bir bardla karşılaşıyorsun sonra gidip AMNdan sevgilisini kaçırmasına yardım ediyorsun falan gibi NPC dolu idi lan oyun. Karşılaştığın nerdeyse her NPCnin bir hikayesi ve oyun içersinde tamamlamak istediği questler vardı. İlk kez oynuyor olsam PoEden aldığım zevkten daha fazla zevk alacağım garanti. BG2, planescape ya da arcanum kadar güzel değil ama 20 sene sonra bile hala bir çok oyundan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ama şimdi tekrar ne oynamak istersin desen ya Arcanum oynarım ya da BG2 (planescapei çok fazla oynadım zaten ondan onu seçmedim sdf). Ama bi 10 sene daha bekleyim iyice yıllansınlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben bg2den sonra bg1 oynamistim. baya yavan gelmisti oyun. ozellikle, companionlar arasi diyalogun sifira yakin olmasi oyunu modlarken acaba bi hata mi yaptim da konusmuyo bunlar birbirleri ile dusundurmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 BG2 cok cok iyi oldugundan dolayi karsilastirmada BG1 hafif kaliyor evet. Dusundum de BG2 gercekten turunun en iyi 2-3 oyunundan biri. Hala da oynatir, dolu side questi dolu okunacak yapilacak seysi, dolu itemi. Bir de su eski oyunlardaki mage leri ozluyor insan. D&D settinginde yani. Simdi mage dedigin sey mana bitene kadar fireball atmaktan ibaret. Neydi o timestoplar, alacrity'ler, summonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Seru said: ben bg2den sonra bg1 oynamistim. baya yavan gelmisti oyun. ozellikle, companionlar arasi diyalogun sifira yakin olmasi oyunu modlarken acaba bi hata mi yaptim da konusmuyo bunlar birbirleri ile dusundurmustu. E normal ben zaten hala anlamıyorum 2 senede nasıl öyle bir oyun hazırladı adamlar demek ki grafik motor falan hazır olunca 2 senede destan yazılabiliyormuş. şimdi firmalarda pek iş yok. ama bg1 ilk oynadığın türünün örneği oyun olursa baya etkiliyor insanı orası bir gerçek. ben lisedeyken oynamıştım henüz daha frpyi masaüstü oyun dışında hiç bir yerde görmemişken birden BG çıkınca karşıma baya etkilenmiştim. ama bg2, arcanum vs gibi oyunlardan sonra yavan kalıyor orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ya hadi PoE beklediğimiz gibi çıkmadı. beni endişelendiren adamlar baya iyi eleştiri aldığı için kendilerini de geliştirmeyecekler. shadowrun returns un ilk oyunu eh işteydi. ardından gelen oyunlarda adamlar kendilerini şahane geliştirdiler. bunlar oh ne güzel oyun yaptık, aynen devam diyecekler gibi duruyor. white march ı oynamadım gerçi. o nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 PoE'nin kötü tarafı hantal olması ve atmosfer hissini yeterince verememesi bence. Özellikle savaşların yavaşlığı ve her map geçişindeki bekleme ekranları bitirdikten sonra tekrar oynamama engel oldu. White march'ı da indirime girerse alırım diye düşünüyorum, oyun ortası contenti olduğu için baştan başlamak zor geliyor :/ Atmosfere gelince hiçbirşey IWD'yi geçemiyor, adamlar karlı kuzey ve vahşi doğa temasını çok da güzel vermişlerdi, gerek mekanlar, gerek müzikler olsun... Kuldahar theme yeter ^^ https://www.youtube.com/watch?v=4UfB81hxjCY Ya da terkedilmiş kasabaya geldiğimizde: https://www.youtube.com/watch?v=aEqDtbC3bL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 IWD ye oyun demeye dilim varmiyor benim. infinity engine de diablo aksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 IWD infinity oyunlarının H&S ayağı kabul de diablo oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 belli şeyler var abi pati'de. "namessar h&s beğenmez, kaede wrpg beğenmez, axe konsol beğenmez" gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bone hiçbişi beğenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 yok lan şaka şaka beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar