Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Büyük patch gelmiş, sonunda su MSAA açınca sağ alt köşede artifact çıkma sorununu cozmusler. Thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 su tirli manyagin baska trickleride var, rahatsiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 heist topiği var mı? böyle yapan eden, takım filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 vardı da, pati her oyunda yetersiz olduğu gibi heistte de yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 hadi ya. abi sabahtan beri prison break 3. level'ı yapmaya çalışıyorum. %75 biri çıkıyo zaten sona doğru. olmadı ölüyolar falan. insanlar gerçekten retarded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 keşke kötü oyun oynayanların hepsi ölse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 oha faşoya bak asdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 heist kanser zaten. ben saatlerce denedim bi tane bile bitiremedik random insanlarla sdfs. daha arabaya binerken ölenler var ya ahaha hayır çok zor değil yani. cover&shoot. mal gibi koşturuyor millet sanki battlefield 4 oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bugün itibariyle gta'yi ssd'den hdd'ye alıyorum. 2-3 aydır belki online oynarım, belki yan görevleri yaparım diye tutuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Dark_Soul said: @Baggio saolsun , assasin görevleri tuttosu sayesinde her karakterde 1.3milyar dolar para yaptım. Tüm şehri alıcam bu akşama sdadfaffa Milyon olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yok milyar yapılıyo. milyon bir şey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 3x1.700.000.000 ile bitirmistim ben :) gereksizmis orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ahahah heist full troll mü gelir abi ahhahahahahhaha en son paydayda bodyblock failde bu kadar eğlendim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 single campaign'de %50'lerdeyim ve pek sarmadı hikaye. bir san andreas oluyo mu ilerde yoksa silcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Bir san andreas fanı olarak şunu diyebilirim gta5 san andreasa göre çok çok daha iyi missionlarda. San andreasın en büyük artısı gelmiş geçmiş en iyi sandbox gta olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 SA yi androidde nvidia Shield uzerinden oynuyorum ama oldukca geç kalmışım fazla ilkel :( Gta5 hadi expansion ??!!??!??!$& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 GTA2 tandanslı bi GTAV expansionu şart ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Edriel said: Bir san andreas fanı olarak şunu diyebilirim gta5 san andreasa göre çok çok daha iyi missionlarda. San andreasın en büyük artısı gelmiş geçmiş en iyi sandbox gta olması. açıklayıcı bilgi için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ne demek serucum. Fikirlerimizi paylaşalım ki yeni nesil faydalansın (sözüm meclisten dışarı) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ShadowFax said: bugün itibariyle gta'yi ssd'den hdd'ye alıyorum. 2-3 aydır belki online oynarım, belki yan görevleri yaparım diye tutuyordum. çok fark oluyo mu peki ssd / hdd arasında? yani oyuna girerken falan eyvallah olabilir de, sonuçta heistler görevler vb. dota/league of legends gibi herkes hazır olana kadar başlamıyor diye biliyorum ben? ama oyuna dramatik etkisi oluyosa diablo 3 yerine ssd'ye alayım ben de madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hdd'ye aldıktan sonra install etmedim, denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hadi heist. humane labs double $$. ekleyin beni social club'dan: vydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 abi lol. humane labs heist finalinde millete %15 verdim, %55 ile 750k para kaldı bana. fuk yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 iki yilda 54 milyon satmis su ana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar