spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 expansion geldi. GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony https://www.youtube.com/watch?v=7t2mi19DcmE verilen paranın kuruşunu hakketi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bayadır bakmıyordum. bir ara baktığımda da herseferinde girdiğim lobby boş görünüyor. Hiç başka oyuncularla karşılaşamıyorum, herhangi bir aktivite yapamıyorum. Oyun öldümü diyorum ama twitch den bakıyorum bi ton insan oynuyor. Böyle bir sorun varmış ama çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ya şu oyunun online'ı neden MMO in Los Santos olamadı, free ride kısmını bomboş anlamsız bi vaziyet bıraktılar? san andreas'taki çetelerin bölge ele geçirmesi olayını al, ne bilim guild mantığında çeteler olsun, territoryler arası savaşlar olsun, para dengeleri değişsin ona göre. hayvan gibi potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 gta online hep potansiyeli vardı da bi bok olmuyor. gta 4'te de öyleydi. ben yarış oyunları için oynuyordum 5'i sonra takasladım zaten. free ride da mal mal dolaşmak 2. gün sıkıyor insanı. hani npc falan koy bari görevsiz de canlı bir ortam olurdu. ama gta her zaman için single odaklı bir oyun. online çok kastıklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Aktif oynaya arkadaş grubunuz varsa güzel yoksa solo ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Online Potansiyeli çok yüksek olan bir oyun ama Free Ride bayıyor cidden. Event çeşitleri fazla olduğundan onlarla zaman geçiriyorsunuz ama en çok sıkıcı olan tarafı koskoca dünyayı 30 kişilik lobbylerle limitlemek... MMO denmez kısaca... APB de bile ufacık maplerde ( GTA V e kıyasla ) bir serverda 50-60 kişi oynuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 subat sonu itibari ile haftalik 8milyon oyuncusu varmis online kisminin, bu kadar surede sifirlanmaz kesin bug vs vardir. online oyuncusu cok oyunun hala. yavas yavas gelistiriyorlar, devamli bir eklenti cikiyor, online kismini getirirler herhalde dediginiz yerlere. ya da getirmesinler single player expansion cikarsin adiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 şu anki haliyle kaç gb dl ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yaniliyor olabilirim ama iki hafta once rockstardan cekeyim dedim 55-60 gb gibi bir seydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Son patchle beraber 60+ Gb indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UdB4ytHvX8o abbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 acil crew arıyoruz. internet kafe yeğeni gibi sırf patlatmaya random sağa sola sıkmaya girmeyen, roleplay yapabilen, stunttur eğlencedir geyiktir hoşlanan insanlardan oluşan aktif bi crew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Roleplay derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 lordum araba pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 annemi çeteler öldürmüş. yani en basitinden gang attack görevlerine military outfit ekipman ve araçla falan gidiyoruz. şehir içindeyse siyah swat takımı asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ya yeni bilgisayara gta kurucam. installer'ı güç bela indirdim, açınca rockstar game services are unavailable, please check server status diyor. server'ların hepsi (ps4, xbox, pc vs) cayıp cayıp UP görünüyor. benim installer bağlanmıyor bi türlü. nasıl olacak o? run as admin denedim olmadı, 2 dk antivirüsü kapattım olmadı. 2-3 dns denedim yine olmadı. wat do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ben vpn ile yüklüyorum. başka türlü bende de aynı sorun. tr tarafı sıçış heralde adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 cunning stunts dlc'sini bi gün falan oynadım anca. oyunun sürüş mekaniği speed racer havasına izin vermiyo. yeterince keyif alamadım o pistlerden. motorlu olmayan yarışlara girilmez bile. şöyle naval bi şeyler gelse ya, yeni bi ada, deniz araçları, aircraft carrier vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hsaLDnl_fEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 gta online çok dandik değil mi? yoksa bana mı öyle geldi zaten 15 dk oynuyosan 10dk loading (500mb/s ssd ye yüklü oyun ve 16gb ddr4 ram var, yani pcden değil :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 online leş malesef evet. open world oyunda her aktiviteden önce/sonra loading screen'lerin connecting peers'ların falan havada uçuşması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Silphatos said: gta online çok dandik değil mi? yoksa bana mı öyle geldi zaten 15 dk oynuyosan 10dk loading (500mb/s ssd ye yüklü oyun ve 16gb ddr4 ram var, yani pcden değil :D) 2200mb/s ssdye yüklü 32gb ram var, durum yine aynı, can confirm. (madem böyle gizli böbürlenme var, ben de yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 2200mb/s ssd yoktur sende yalancı şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bu oyunu yapanlara hayranligimi 6 ayda bir yenileme ozelligi eklemisler. tron yarislarini eklemisler son update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 bu oyunun online'ını oynayan var mı? varsa bu insanlar ne yapıyor her gün? online'da çok güzel mmo tarzı bir potansiyel vardı denildiği gibi ama beni hiç sarmadı. ama bakıyorum streamlere, istatistiklere millet deli gibi oynuyor. oynayıp da neyin ne olduğunu anlatabilecek var mı? ilk çıktığında heistleri falan yapmıştık arkadaşlarla sonra bıraktık. bunun ötesinde yapılacak ne var bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar