Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bayadır bakmıyordum. bir ara baktığımda da herseferinde girdiğim lobby boş görünüyor. Hiç başka oyuncularla karşılaşamıyorum, herhangi bir aktivite yapamıyorum. Oyun öldümü diyorum ama twitch den bakıyorum bi ton insan oynuyor.

Böyle bir sorun varmış ama çözüm bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu oyunun online'ı neden MMO in Los Santos olamadı, free ride kısmını bomboş anlamsız bi vaziyet bıraktılar?

san andreas'taki çetelerin bölge ele geçirmesi olayını al, ne bilim guild mantığında çeteler olsun, territoryler arası savaşlar olsun, para dengeleri değişsin ona göre. hayvan gibi potansiyel var.
Sosyal ağlarda paylaş

gta online hep potansiyeli vardı da bi bok olmuyor. gta 4'te de öyleydi.

ben yarış oyunları için oynuyordum 5'i sonra takasladım zaten.

free ride da mal mal dolaşmak 2. gün sıkıyor insanı. hani npc falan koy bari görevsiz de canlı bir ortam olurdu. ama gta her zaman için single odaklı bir oyun. online çok kastıklarını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Online Potansiyeli çok yüksek olan bir oyun ama Free Ride bayıyor cidden. Event çeşitleri fazla olduğundan onlarla zaman geçiriyorsunuz ama en çok sıkıcı olan tarafı koskoca dünyayı 30 kişilik lobbylerle limitlemek...

MMO denmez kısaca...

APB de bile ufacık maplerde ( GTA V e kıyasla ) bir serverda 50-60 kişi oynuyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

subat sonu itibari ile haftalik 8milyon oyuncusu varmis online kisminin, bu kadar surede sifirlanmaz kesin bug vs vardir. online oyuncusu cok oyunun hala.

yavas yavas gelistiriyorlar, devamli bir eklenti cikiyor, online kismini getirirler herhalde dediginiz yerlere. ya da getirmesinler single player expansion cikarsin adiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya yeni bilgisayara gta kurucam. installer'ı güç bela indirdim, açınca rockstar game services are unavailable, please check server status diyor. server'ların hepsi (ps4, xbox, pc vs) cayıp cayıp UP görünüyor. benim installer bağlanmıyor bi türlü. nasıl olacak o? run as admin denedim olmadı, 2 dk antivirüsü kapattım olmadı. 2-3 dns denedim yine olmadı. wat do?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Silphatos said:

gta online çok dandik değil mi? yoksa bana mı öyle geldi zaten 15 dk oynuyosan 10dk loading (500mb/s ssd ye yüklü oyun ve 16gb ddr4 ram var, yani pcden değil :D)

2200mb/s ssdye yüklü 32gb ram var, durum yine aynı, can confirm. (madem böyle gizli böbürlenme var, ben de yapayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bu oyunun online'ını oynayan var mı? varsa bu insanlar ne yapıyor her gün?

online'da çok güzel mmo tarzı bir potansiyel vardı denildiği gibi ama beni hiç sarmadı. ama bakıyorum streamlere, istatistiklere millet deli gibi oynuyor.

oynayıp da neyin ne olduğunu anlatabilecek var mı? ilk çıktığında heistleri falan yapmıştık arkadaşlarla sonra bıraktık. bunun ötesinde yapılacak ne var bu kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...