yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abiiiiiiiiiii turkey diye server mı kurdular? yoksa herkes kendi ülkesine mi giriyor otomatik ayar yapmadıkça? bakıyorum server seçeneği çıkmıyor siteyi ilk açtığında neyse dedim otomatik yakın yere atıyodur. sonra ayarlara bakayım dedim turkey serverında oynadığımı gördüm bilerek koydularsa süper tesis geçmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yok bize ayrı turkey serverı kurmuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 comarlari kafese koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yok lan seciliyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya bazılarında bir hile var sanırım dümdüz giderken durdurup yiyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aquila said: comarlari kafese koydular. this halen ayarlardan seçilebiliyor ama yeto isen direk play basıp "beyaz" zeminde sevişmen için çomar serverına tıkıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ohoo turkiye serverlarini bu saatte eksiciler ele geciriyor yakistiramadim kendimize olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 var mı şimdi oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 server verinde girek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 connect("ws://109.237.25.96:443") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben giriyom şimdi top 3 kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 fena besliyorlar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Editor said: connect("ws://109.237.25.96:443"); [pati] tagi ile onlineim. toplist --- origin reddit saadet sokarca pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ws://213.219.36.13:443 DH ciler isgal etmis gelin lk 10da DHciler var bikactane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 rus serverına girdim 1.liğe kadar çıktım top 10 de baya kaldım sonra patladım gittim :/ lag var çok fena oynamayın bu aralar kafayı yersiniz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ne güzel eğleniyordum, "kul hakkı" diye yeni doğmuş mini mini bir elemanın üstüne çullanan 3-4 dev görünce bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aynı server olayı değişti biraz sanırım bir kaç farklı kod gördüm nette ama çalıştıramadım henüz. connect("ws://" + prompt("Server IP", "37.187.163.132:1507")); void 0; şöyle bir şey denedik olmadı, var mı çalıştırabilen* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yenisi geldi. http://vanar.io/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bune olum nasıl oynanıyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 oncekini gormemisim sadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ateş ettim ve o kayalardan vurdum bi kaç, sonra beni vuran oldu öldüm, benden büyük kayaya çarptım öldüm. Zaman varsa uğraşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 feed leyin lan! olm bunda yokmu ole seyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gezegenlere çarpmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kötü abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bende sevmedim. Atari oyunu gibi ama zevksizi. Ayrıca aynı oyun bizim forumda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar