Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 vatansız kümecikleri perişan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 imam diye açıyorum. feedleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 OH LAN SONUNDA http://i.imgur.com/kbb9kms.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 imamizer said: imam diye açıyorum. feedleyin. abi tek server yok nasil feedliycez. en üsttekilerin isimlerini falan söyle bari bulmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 1-honor 2-sumned 3-_________ eu dayım. feedden ziyade biraz büyüyüp w ile trapleri besleyip büyükleri patlatmak lazım. ben de yutucam fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 hayranlarin girmis dolasiyo, bi de yi beni eren yedim heralde o da sanaydi asdf. zipzip said: ya nasıl skin yapıyoruz bunda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 cemaat diye geldim yoksun/ imamizer said: 1-honor 2-sumned 3-_________ eu dayım. feedden ziyade biraz büyüyüp w ile trapleri besleyip büyükleri patlatmak lazım. ben de yutucam fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi cemaat sen misin koptum lan asdadgasdfgh dur seni feedleyelim az. beni yediler az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 lan ne güzel beslemiştik cemaati noldu asdfsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben şükrü olarak cok bekledim ama göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi herkes haritanın sag ustunde takılsın bulamıyoruz birbirimizi. bide gidp kendiniz yedirmek yerine etrafında dolanın topladıklarınızı w ile atın. yeşil tuzaklarla büyük düşmanları patlatmaya fln çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 adam iki parcayken beni ortasina aldi cikamadim, birlesince hupletti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 yesil tuzak napıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 godamani yesilin arkasindayken diger taraftan yesile dogru w ile feedle, o zaman ona dogru kapan atip patlatmasi lazim (o iste yesil sey neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gözümden yaş geldi barış süreci bu nick tam bir bölücü, gören turan yemek için hemen bölünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ^ ahauhahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 büyük hücreleri patlattıyor işte. adam bana yaptı. w ile tuzağa parça atıp, tuzağı benim hücrenin içine ittirdi, patladım bende dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 cacodemon said: gözümden yaş geldi barış süreci bu nick tam bir bölücü, gören turan yemek için hemen bölünüyor ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 cacodemon said: gözümden yaş geldi barış süreci bu nick tam bir bölücü, gören turan yemek için hemen bölünüyor abi ölüyorujmsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kürdüstan sdfssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 keşke pati serverımız olsa ya ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ahahah cemaati cok pis yediler asdfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: hayranlarin girmis dolasiyo, bi de yi beni eren yedim heralde o da sanaydi asdf. lol yakalandık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 itolu it haritanın ortasından öbür köşeye kadar kovaladı. 3.ydüm. Sonra bunu gören 2. ve 4. de öbür cephelerden kıstırmaya başladı. Kesin ölücektim, en azından ilk kovalayana gıcıklık olsun diye gidip 4.nün içine girdim. 4. büyüyünce 2. yi yedi. O sırada köşede ortalık karışınca 1. götü kurtarmak için orta büyüklüktekilere yemek için bölündü. eski 4. yeni 2. de 1. nin büyük parçasını yedi. Geri kalan parçasını da başka biri yedi. Ortalık kan gölü oldu, bi an ladderdan 1 2 3 silindi. 4. adam birinci oldu. İçim rahatladı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar